Dodaj do ulubionych

Sklep Ekologiczny

28.08.10, 11:59
Witam
Zapraszam wszystkich do sklepu ze zdrową żywnością vis a vis Poczty
głównej.
W naszym sklepie znajdziecie produkty tj:
-świeże mięso,wędliny i warzywa
-niabiał
-produkty bezcukrowe
-produkty bezglutenowe
-przetwory
-soki,napoje
-przyprawy,zioła
-mąki,makarony i wiele innych
ZAPRASZAM SERDECZNIE!!!
pn-pt 10-19
sobota 9-14
Obserwuj wątek
    • roberto19633 Re: Sklep Ekologiczny 28.08.10, 14:31
      A czy posiadacie białą oliwę z pierwszego tłoczenia?
      Mam nadzieję że abstrakcyjnych cen nie macie tak jak w budzie
      przy Warszawskiej, gdzie jest ekologiczny chleb sprzed miesiąca,
      a jego wartość rośnie niczym inflacja 30 lat temu.
      • stefanprawo Re: Sklep Ekologiczny 30.08.10, 11:13
        Buahahah kolejny zaśmiecający to forum zdesperowany sprzedawca?
        Widać,że niektórzy rozmawiają sami ze sobą jak to czynią wątku z budką z kawą na
        brudnym bazarze a tutaj nasze forum przemienia się w darmowy słup
        ogłoszeniowy...widać,że sytuacja się zmienia i o klienta bardzo trudno skoro
        niektórzy nieprofesjonaliści do reklamy wykorzystują forum nie przeznaczone do
        tego. Kiepskiego mamy administratora skoro nie kasuje z automatu przemycanych
        pseudo reklam jak to czynią inni administratorzy na tego typu forach nie
        przeznaczonych do reklamy...
        Kolejny wydziwiony pomysł żywność ekologiczna...hehe daję 4 miesiące... i się
        zwiniecie szczególnie,że lokalizacja sklepu jest fatalna...
        • ekologicznie Sklep Ekologiczny 02.09.10, 09:25
          Lecz się człowieku!!!pisać to ty możesz sam ze sobą, widzę że poza siedzeniem na
          forum i dodawaniem negatywnych komentarzy nic innego nie masz do roboty,niestety
          trzeba tolerować ludzi którzy siedzą tylko na forach i piszą głupoty bo nie mają
          innych zajęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Informacja była dla osób które mogły by się
          tym zainteresować anie dla ciebie który do każdego wątku dodaje
          komentarz.Proponuję inne spędzanie czasu.A tak na marginesie to sklep działa już
          prawie pięć miesięcy i nie mamy zamiaru go zamykać,bardzo się cieszę że nie
          przychodzą do niego ludzie tacy jak ty tylko osoby na jakimś poziomie!!!!!!!!!!!
        • peeska Re: Sklep Ekologiczny 06.09.10, 16:12
          Na forum wchodzę rzadko, ale zdecydowanie ciekawsze sa dla mnie informacje o sklepach innych niż marcpol czy carrefour, niż wypowiedzi pseudointeligentów.
    • stefanprawo Re: Sklep Ekologiczny 02.09.10, 11:01
      Po pierwsze to nie jest informacja,ale pseudo reklama.Domniemywam,że gdybyś
      miała dużo klientów to byś na tym forum sklepu nie próbowała reklamować...i
      jeszcze jedno życzę osobiście powodzenia,ale uważam pomysł i lokalizację sklepu
      za nietrafioną
      • panipanasewicz Re: Sklep Ekologiczny 02.09.10, 16:02
        Jak widać z zamieszczanych informacji, mamy w Łomiankach przypływ nowych inicjatyw.
        I dobrze :)
        Jest to bardzo pozytywne, że ludzie chcą tworzyć sobie miejsca pracy i utrzymania, a
        jednocześnie - służą innym wygodą. To przecież ważne, że można blisko kupić produkty
        bezglutenowe albo bezcukrowe (tego chyba nie trzeba tłumaczyć), albo gdzie amator dobrej
        kawy lub herbaty znajdzie swój napój.

Niejaki Stefanprawo tego nie widzi i z oślim uporem wciąż i wciąż truje to samo.
        Jest to bardzo niepozytywne, nieuprzejme, dowodzi pospolitej głupoty i o wzmiankowanym
        świadczy jak najgorzej :(
        • roberto19633 Re: Sklep Ekologiczny 02.09.10, 16:40
          panipanasewicz napisała:

> Jak widać z zamieszczanych informacji, mamy w Łomiankach przypływ nowych inicja
          > tyw.
          > I dobrze :)
          > Jest to bardzo pozytywne, że ludzie chcą tworzyć sobie miejsca pracy i u
          > trzymania, a
          > jednocześnie - służą innym wygodą. To przecież ważne, że można blisko kupić pro
          > dukty
          > bezglutenowe albo bezcukrowe (tego chyba nie trzeba tłumaczyć), albo gdzie amat
          > or dobrej
          > kawy lub herbaty znajdzie swój napój.
          >
          > Niejaki Stefanprawo tego nie widzi i z oślim uporem wciąż i wciąż truje to samo
          > .
          > Jest to bardzo niepozytywne, nieuprzejme, dowodzi pospolitej głupoty i o wzmia
          > nkowanym
          > świadczy jak najgorzej :(

Mimo że Stefek truje czasem, lubię go. Gdyby w gulaszu nie było papryki, jaki miałby
          smak?
          Taką hoot paprika jest STEFEK
          • peeska Re: Sklep Ekologiczny 06.09.10, 16:13
            Dla mnie jest jak papryka do rurki z bitą śmietaną - blee,
    • peeska Re: Sklep Ekologiczny 20.09.10, 15:12
      W sklepie byłam, owoców i warzyw to ja tam żadnych nie widziałam, może nie w tym kierunku patrzyłam, wędliny.. - trochę paczkowanych w lodówce. Generalnie sklep mnie szczególnie nie wzruszył, ale będę zaglądać w każdy wtorek po przepyszny naturalny swojski chlebek... Szkoda, że dowożą tylko we wtorki, ale warto i polecam. Kupujcie też, to będą częściej przywozić :-)
      • tgserwis Re: Sklep Ekologiczny 20.09.10, 20:29
        Peeska, to dlaczego ten sklep jest ekologiczny?
        Że ma świeży chleb? A coś poza tym?
        Wędliny paczkowane, przesycone chemią, z terminem przydatności do spożycia rzędu kilku miesięcy jakoś nie bardzo mi się z ekologią kojarzą.
        Zauważyłaś coś, czym ten sklep może się pochwalić? A może Właściciel jakoś temat rozszerzy?
        Pytam z czystej ciekawości, bo chętnie widziałbym w Łomiankach prawdziwy sklep ekologiczny. Ale gdy czytam opis Peeski , a przede wszystkim Właściciela, to ochota na złożenie tam wizyty mi przechodzi.
        • peeska Re: Sklep Ekologiczny 21.09.10, 22:40
          Co do wędliny, to nie wiem dokładnie z czego jest, wiem że mają serki kozie, produkty bezglutenowe, bezcukrowe, mąki, kasze ekologiczne, widziałam też jajka. Opócz tego produkty jak w np. w pobliskich delikatesach - dżemy, oliwa, suszone owoce bio, ziarenka jakieś, mają też trochę kosmetyków ekologicznych.
          Myślę, że ten brak owoców, warzyw i świeżych wędlin może wynikać z małego ruchu w sklepie - dlatego też chleb przywożą tylko raz w tygodniu.
        • pokonewka Re: Sklep Ekologiczny 24.09.10, 22:32
          A ja i owszem, będę chwalić delikatesy eko. Dla mojego małego alergika znalazłam tam wiele rzeczy, które może jeść. I nie muszę już przywozić ich z Warszawy. Produkty o prostym składzie, nie napaprane jak to, co kupujemy na co dzień. Kto nie potrzebuje tego typu sklepu, ten może nie zrozumie - tak jak ja mogłabym wybrzydzać, po co komu sklep wędkarski albo po co wyroby tytoniowe ktoś sprzedaje...

Taki praktyczny przykład - szukałam dla synka płatków kukurydzianych, które nie zawierałyby jęczmienia ani innych źródeł glutenu. Nie do dostania w normalnych marketach. Tam było kilka rodzajów, z cukrem lub bez, do tego także płatki ryżowe.

Kto nie potrzebuje niech nie wchodzi (i nie zrzędzi), ja tam życzę właścicielom jak najlepiej i mam nadzieję, że sklep się utrzyma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka