wardecka78 22.02.11, 09:08 Czy już wiadomo kto nim został? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neptun666 Re: Nowy dyrektor ICDS 22.02.11, 09:45 wardecka78 napisała: > Czy już wiadomo kto nim został? > Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: Nowy dyrektor ICDS 22.02.11, 10:07 obstawiam, ze pierwsza dyrektorka Odpowiedz Link Zgłoś
tfoje_lom Re: Nowy dyrektor ICDS 22.02.11, 23:15 neptun666 napisał: > Uwaga Panowie jesteśmy w niebezpieczeństwie, nadchodzi czas kobiet podobno konk > urs wygrała kobieta która już pracowała w ICDS. > Chyba nie Marcelina Gruszczyńska? Mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: Nowy dyrektor ICDS 22.02.11, 14:16 i co? jeszcze tych kopert nie otworzyli? Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: Nowy dyrektor ICDS 22.02.11, 14:19 jak dyrektorka to może Radna EP? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Nowy dyrektor ICDS 22.02.11, 16:28 wardecka78 napisała: > jak dyrektorka to może Radna EP? >>>Chyba cię pokręciło? Ta Pani raczej moja droga wardecka nie poluje na stanowiska . Ma swoje idee które leżą zbyt daleko od twych marzeń o posadce. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin82112 Re: Nowy dyrektor ICDS 22.02.11, 16:34 Według moich domysłów jeżeli chodzi o kobietę jest to pani Barańska czy Baranowska nie pamiętam dokładnie nazwiska... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Nowy dyrektor ICDS 22.02.11, 16:36 marcin82112 napisał: > Według moich domysłów jeżeli chodzi o kobietę jest to pani Barańska czy Baranow > ska nie pamiętam dokładnie nazwiska... >>>>>>>>>>>> Nie powiem , całkiem apetyczna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.alex Re: Nowy dyrektor ICDS 23.02.11, 12:04 roberto19633 napisał: Nie powiem , całkiem apetyczna kobieta. I wlaśnie dzięki takim szowinistyczno-buraczanym komentarzom Roberto nigdy nie dorobi się grona forumowych wielbicielek... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Nowy dyrektor ICDS 23.02.11, 13:01 dorota.alex napisała: > roberto19633 napisał: > Nie powiem , całkiem apetyczna kobieta. > > I wlaśnie dzięki takim szowinistyczno-buraczanym komentarzom Roberto nigdy nie > dorobi się grona forumowych wielbicielek... Doroto , a co mam powiedzieć gdy konkurs nie dobiegł końca? Co mam napisać gdy p.Baranowską widziałem może ze 4 razy, nie znam jej umiejętności kierowania zespołem? A ponadto nie oczekuje byś mi się rzucała na szyje w ekstazie. Najlepsze lata w tej dziedzinie mam za sobą. Swoje przeżyłem ,nie muszę szukać nowych doznań. Tak ogólnie pozdrawiam Cię, drogi kwiatuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_sztrosmajer1 Re: Nowy dyrektor ICDS 22.02.11, 23:27 roberto19633 napisał: Ta Pani raczej moja droga wardec > ka nie poluje na stanowiska . Ma swoje idee które leżą zbyt daleko > od twych marzeń o posadce. > To fakt, jej nie powierzyłbym nawet stanowiska Pani, która została zwolniona przez chłopców z ferajny rękami SM. Ideały tej pani są naprawdę wyjątkowe, zupełnie jak ona sama. Oj, źle się stało. Z vickami można było chociaż porozmawiać. Oni jednak wybrali stanowiska i ofiarowali nam karnawałowy duet, podwójną paradę osobliwości, RadoMiejskich terrorystów. Lejdis end dżentelmen, pliz łelkam: El - Tadziajda. Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Nowy dyrektor ICDS 23.02.11, 10:59 Zobaczcie jaki tu jest ciekawy nabór www.lomianki.pl/bip/media/2011/08/2865_G_._Specjalista_do_GCP.pdf\ Nie wymagana jest znajomość języka obcego. To jak ten kandydat ma współpracować z miastami partnerskimi lub obsługiwać wizytę delegacji zagranicznej co jest w obowiązkach na tym stanowisku. Ufam, że ten konkurs nie jest ustawiony pod konkretną osobę. Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: Nowy dyrektor ICDS 23.02.11, 11:11 Hestia! No coś Ty! Krzyżem w kościele leżą a Ty ich o machloje posądzasz?! Wygra go po prostu osoba z tzw. "bliskiego otoczenia" ;) Będziesz się smażyć w piekle zobaczysz!;) Odpowiedz Link Zgłoś
szu123szu123 Re: Nowy dyrektor ICDS 23.02.11, 13:55 mam nadzieje, że się mylę, ale wydaje mi się, że wiadomo było kto wygra konkurs zanim go jeszcze ogłosili!!! Nawet może wiedzieli kto zostanie dyrem zanim zwolnili Magdziaka... SMUTNE... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Nowy dyrektor ICDS 23.02.11, 14:04 No to dobrze sobie to ustawiłeś - w zaadzie, ktokolwiek wygra, możesz powiedzieć "a nie mówiłem"? dlatego, jesli wiesz, to wal smiało. Tylko nie mów, że nie chcesz spalić kandydata, bo chyba nie sądzisz, ze z powodu jakiegos wpisu na forum ktokolwiek zmieniałby plany Odpowiedz Link Zgłoś
roberto19633 Re: Nowy dyrektor ICDS 23.02.11, 14:13 esscort napisał: > No to dobrze sobie to ustawiłeś - w zaadzie, ktokolwiek wygra, możesz powiedzie > ć "a nie mówiłem"? > dlatego, jesli wiesz, to wal smiało. Tylko nie mów, że nie chcesz spalić kandyd > ata, bo chyba nie sądzisz, ze z powodu jakiegos wpisu na forum ktokolwiek zmien > iałby plany >> w sumie ess, mógłbyś startować, z czystej nudy. Co jak co , ale by się wtedy działo. Zaraz by się kilku zazdrośników znalazło. Od ręki by ci ponaklejali, łatki na życiorysie. Odpowiedz Link Zgłoś
2hestia Re: Nowy dyrektor ICDS 23.02.11, 14:17 Na doklejanie łatek w życiorysie trzeba sobie zapracowac tak jak zapracował sobie z-ca burmistrza B. Kłódkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Nowy dyrektor ICDS 23.02.11, 14:34 Raczej bym nie stanął, nawet z nudów (pomijając fakt, że mi sie nie chce i że nie mam jakieś kursu dla kierowników basenów, który pewnie trzeba mieć). I nie sądzę, by ktoś sensowny stanął, bo nikt sensowny nie będzie się narażał na pracę na prowincjonalnym basenie z perspektywą, że przyjdzie jakiś koleś i go z dnia na dzień wywali. Przy czym nie chce oceniać pracy dotychczasowego dyrektora (faktycznie straty ICDS były wysokie) ani faktu, czy go słusznie czy nie zwolniono. Chodzi mi o pewne standardy. A jeśli chodzi o łatki - jesli ktoś się decyduje na pracę za publiczną kasę, to musi się liczyć z łatkami. Tak to juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Nowy dyrektor ICDS 24.02.11, 20:16 komisja już jest www.lomianki.pl/bip/media/2011/03/2920_RAG.0050.43.20110001.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
wardecka78 Re: Nowy dyrektor ICDS 24.02.11, 20:43 ale co to za komisja... komu dzwoneczki? komu czapka stanczyka? Odpowiedz Link Zgłoś