Dodaj do ulubionych

O co chodzi ?

01.03.11, 15:21
Jakiś facet taki łysawy w okularach chodzi i rozpowiada że Łomiankowskiej już nie ma i teraz nazywa się Nowa Gazeta Łomiankowska i tam tylko reklamować się można .

Ja w zeszłym tygodniu czytałam Łomiankowską i nic nie zapowiadało aby ona miała przestać istnieć . W niedziele wzięłam ze sklepu na Warszawskiej Info Łomianki a o Nowej Gazecie Łomiankowskiej nie słyszałam.

O CO KAMAN ??? Z może to znowu jakieś zmiany w Gminie ?
Obserwuj wątek
    • esscort Re: O co chodzi ? 01.03.11, 15:24
      Roberto, to ty? :)
      No dobra, nie ;)
      Facet częściowo mówi prawdę - Gazety Łomiankowskiej jako gazety zamieszczającej reklamy faktycznie nie ma.
      • realxantia Re: O co chodzi ? 01.03.11, 15:33
        To teraz reklamy z Łomiankowskiej będą w Nowej Gazecie Łomiankowskiej ? To ta Nowa to
        też jest Gminna. To jakiś absurdalny pomysł
        Widzę że reklamy są w Info Łomiankach a Nowej Gazety Łomiankowskiej na oczy nie widziałam
        Nic nie rozumiem, ten facet to z Gminy chyba
      • roberto19633 Re: O co chodzi ? 01.03.11, 15:36
        esscort napisał:

> Roberto, to ty? :)
        > No dobra, nie ;)
        > Facet częściowo mówi prawdę - Gazety Łomiankowskiej jako gazety zamieszczającej
        > reklamy faktycznie nie ma.

Coś ty wzięlem się za lekturę ,,622 Upadki Bunga,,. Za leniwy jestem by chodzić po ludziach i gadać bzdety. Bym Ci powiedział, po za tym łysieję, ale nie na głowie.
        • esscort Re: O co chodzi ? 01.03.11, 15:52
          roberto19633 napisał:
          Za leniwy jestem
          > by chodzić po ludziach i gadać bzdety

To wiem, nikomu by się nie chciało. Myślałem, że ty napisałem pierwszy post w tym wątku, patrzę, a tam jakiś real
      • neptun666 Re: O co chodzi ? 01.03.11, 15:40
        Faktycznie Gazeta Łomiankowska( ups podobno biuletyn) wydawana przez urząd nie przyjmuje reklam.
        Można się reklamować w info.lomianki e-mail:reklama@lomianki.info
        lub ogłoszenia@lomianki.info tel.603299772 / ogłoszenia drobne za darmo

lub w NOWA ŁOMIANKOWSKA Warszawska 41,piętroI-Galeria 41-Herbaciarnia Basi"
        tel. 601-278-961
        lub 694-
        • neptun666 Re: O co chodzi ? 01.03.11, 15:42
          Coś urwało numer.
          694-534-306
        • realxantia Re: O co chodzi ? 01.03.11, 15:44
          A co to jest ta Nowa bo pierwsze słyszę ? Facet wyraźnie mówi że Łomiankowskiej nie będzie .i że wszystkie reklamy teraz tam trzeba dawać
          • esscort Re: O co chodzi ? 01.03.11, 15:49
            swoją drogą, to niezła reklamę mu (chyba wbrew intencjom) robisz ;)
          • realxantia Re: O co chodzi ? 01.03.11, 15:53
            Wkurza mnie takie coś. albo kręci facet i chce naciągnąć ludzi na reklamę albo w Gminie znowu coś kombinują przy Łomiankowskiej . Ja mam mały sklepik i reklamą nie wezmę czy tu czy tam ale nie lubię kombinatorów .
            • esscort Re: O co chodzi ? 01.03.11, 16:05
              No pewnie, że nie bierz, co będziesz brał...
        • roberto19633 Re: O co chodzi ? 01.03.11, 18:00
          neptun666 napisał:

> Faktycznie Gazeta Łomiankowska( ups podobno biuletyn) wydawana przez urząd nie
          > przyjmuje reklam.
          > Można się reklamować w info.lomianki e-mail:reklama@lomianki.info
          > lub ogłoszenia@lomianki.info tel.603299772 / ogłoszenia drobne za darmo

To już chyba mamy tego ,,łysiejącego,, Pana co to chodzi i mówi że nie będzie Gaz-Łomu.
          Neptun, nie łam się każdemu kiedyś włosy wypadną.
          >
          > lub w NOWA ŁOMIANKOWSKA Warszawska 41,piętroI-Galeria 41-Herbaciarnia Basi"
          > tel. 601-278-961
          > lub 694-
          • dorota.alex Re: O co chodzi ? 01.03.11, 18:04
            roberto19633 napisał:
            >
            > To już chyba mamy tego ,,łysiejącego,, Pana co to chodzi i mówi że
            > nie będzie Gaz-Łomu. Neptun, nie łam się każdemu kiedyś włosy wypadną.
            > >

hihihihihi, sugerujesz, że ten łysiejący pan to Łomianki.Info?
    • wardecka78 Lomianki.info 01.03.11, 18:44
      czy wydawany "papierowo" miesiecznik lomianki.info bedzie wrzucony na stronę internetowa?
      wszyscy sie nim zachwycaja, ale niestety nie wszydzie dociera ja np nie mam (mieszkanka dziekanowa polskiego)
      • hedora123 Re: Lomianki.info 01.03.11, 18:49
        wardecka78 napisała:

> czy wydawany "papierowo" miesiecznik lomianki.info bedzie wrzucony na stronę in
        > ternetowa?
        > wszyscy sie nim zachwycaja, ale niestety nie wszydzie dociera ja np nie mam (mi
        > eszkanka dziekanowa polskiego)

Podaj mi rozmiar miseczek, a sam Ci na rowerze przywiozę............
        >
      • kmsanczia Re: Lomianki.info 01.03.11, 21:17
        Wardecka nie przejmuj się hedoroberto. :P

Od jutra właściwa dystrybucja, teraz tylko gdzieniegdzie było rzucone. Ja też jeszcze nie mam. Na stronie na pewno będzie, ale pewnie najpierw na płotach.
        • hedora123 Re: Lomianki.info 02.03.11, 17:04
          kmsanczia napisała:

> Wardecka nie przejmuj się hedoroberto. :P
          >
          > Od jutra właściwa dystrybucja, teraz tylko gdzieniegdzie było rzucone. Ja też j
          > eszcze nie mam. Na stronie na pewno będzie, ale pewnie najpierw na płotach.

A może autopromocją esso- kmsanczi? Powinnaś pracować jako Dzielnicowy,
          odnosiłabyś same sukcesy. Co ,roberto cię wkurza, pewnie bo ma inne zdanie ? Super , tylko tak dalej.
    • marmit1 Re: O co chodzi ? 02.03.11, 10:22
      W temacie ogłoszeń. Zawiozłem wczoraj pewną panią na ul. Łąkową do biura ogłoszeń gazety "Twoje Łomianki". Zatem możliwości jest kilka, żeby zamieścić ogłoszenie w lokalnej gazecie w Łomiankach.

Przy okazji zobaczyłem gdzie mieści się biuro ogłoszeń tej słynnej gazety. Rzuciłem też jeszcze raz okiem na bliźniaki na Łąkowej, których nie kupiłem. Zaletą jest brak zagrożenia powodzią, bliskość Warszawy i niższa cena. Wadą linie wysokiego napięcia w pobliżu i mniej ładna okolica. Wolę jednak mieszkać na wsi.
      • metaplos Re: O co chodzi ? 02.03.11, 13:25
        Ale zamieszanie medialne ....... . Prawda jest w przybliżeniu taka, że Gazeta Łomiankowska jest przez Urząd Gminy nadal wydawana tylko bez reklam bo prawo zabrania. Lomianki.info jest prywatną gazetą i chce jak najwięcej zarabiać na reklamavh co jest zrozumiałe. Twoje Łomianki są wydawane przez osoby z otoczenia komitetu "Twoje Łomianki" i również są zainteresowane zamieszczaniem rekolam. Tzw. Nowa Łomiankowska jest wydawana przez osoby związane z poprzednią władzą samorządową i też chce zarabiać na reklamach. I to by było na tyle.
        • esscort Re: O co chodzi ? 02.03.11, 13:32
          metaplos napisał: Tzw. Nowa Łomiankowska jest wydawana przez osoby związane z poprzednią władzą samorządową

Ale czemu "tzw"? Przecież to chyba oficjalny tytuł.
          • hedora123 Re: O co chodzi ? 02.03.11, 17:07
            esscort napisał:

> metaplos napisał: Tzw. Nowa Łomiankowska jest wydawana przez osoby związane z p
            > oprzednią władzą samorządową
            >
            > Ale czemu "tzw"? Przecież to chyba oficjalny tytuł.

Tytuł jak tytuł -kmsanczia tzn esscort. Tylko nowa łomiankowska kasy na papier i druk nie ma. Dlaczego ?- cały papier poszedł na słupy przed wyborami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka