prochownia2 09.01.14, 20:55 Dziś towarzysz bezradniak Udzielak został wykopany przez ludzi z kolejnej synekury. Jest to kolejne ważne wydarzeniu z cyklu - mamy dość bezradniaków i niszczenia przez nich miasta! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2hestia Re: Bye bye bezradniaku Udzielaku 09.01.14, 21:12 Aż 3 min potrzebpowałeś aby przelogować się z burakzlomianeka na prochownie2. Między czasie było chyba siusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
nani1916 Re: Bye bye bezradniaku Udzielaku 09.01.14, 21:24 a o co w ogóle chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
burakzlomianek Re: Bye bye bezradniaku Udzielaku 12.01.14, 19:48 Jakie to smutne, że znowu przegrali i jeszcze nie kumają o co chodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
elohubercik Re: Bye bye bezradniaku Udzielaku 12.01.14, 23:27 Poważnie, podziel się z mieszkańcami Łomianek wiedzą, kto się kryje pod tym pseudonimem "polityka Łomiankowskiego"? Ja nie wiem, a chciałbym wiedzieć, kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
kobra2612 Re: Bye bye bezradniaku Udzielaku 13.01.14, 01:12 Do burakazlomianek! Myślałem buraku, że masz trochę więcej ojeju w głowie. Niestety twój przypadek jest tragiczny. Nie kumasz to ty. Cudaku, co ty sobie myślisz, że mieszkańcy Łomianek to ciemnogród!!! Doskonale wiemy, że w czwartkowych wyborach do rad osiedlowych przeszli ludzie z gminy, pracujący na kierowniczych stanowiskach. Może to i następna przegrana. Nie ciesz się desperacie, bo widać jak za wszelką cenę pragniesz władzy. Ty jesteś chory, lecz się... Mam nadzieję, że na jesieni w jakimś gospodarstwie znajdzie się trochę obornika i wywiozą Cię na nim jak Jagnę w "Chłopach". Wstyd i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
burakzlomianek Re: Bye bye bezradniaku Udzielaku 13.01.14, 08:50 Oj jak boli kolejna przegrana - wybory przerżnięte, referendum przerżnięte, wybory do rad osiedlowych przerżnięte - oczywiście jak PiSiory twierdzicie, że to zwycięstwa moralne radnych, he he... Czekamy na wynik wyborów do rady miasta - tam słowo "przerżnięte" będzie dopełnieniem tej smutnej i żałosnej kadencji rady miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Bye bye bezradniaku Udzielaku 13.01.14, 11:39 burakzlomianek napisał(a): > Jakie to smutne, że znowu przegrali i jeszcze nie kumają o co chodzi.... Jak rozumiem nie jest tajemnicą, że używasz wielu loginów? Odpowiedz Link Zgłoś
be-cacy Re: do burakazlomianek 13.01.14, 11:57 Buraku twoje wpisy mało kto czyta.Wstyd,że w Łomiankach jest taki burak. Ty sam nie wiesz co wypisujesz i nawet tego nie rozumiesz,o czym piszesz. Piszesz,co ci każe twój pryncypał.W każdym poście to samo. Nie strasz tu wszystkich wyborami i nie żądaj sprawozdań od radnych,nie poniżaj.Sprawozdania to dotyczą burmistrza , a nie pojedynczych radnych. Ja widzę przegraną burmistrza,bo otoczył się złymi doradcami i takimi złymi ludźmi jak ty. Gdybyście znów wygrali w wyborach to byłaby bardzo źle i zmarnowane dalsze lata dla Łomianek. Odpowiedz Link Zgłoś
burakzlomianek Re: do burakazlomianek 14.01.14, 11:19 Jak na razie to podczas ostatnich trzech lat radni są spychani gdzie się ze swoich synekur przez wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo do be-cacy 25.01.14, 14:15 Nie wnikając w wasze wojenki podam ci link do fachowej strony internetowej poświęconej Radnym...Radny powinien uzasadniać swoje decyzje i dobrze o tym wiesz... www.wspolnota.org.pl/portal-dla-radnych/prawa-i-obowiazki-radnego/ Warto żeby każdy Radny,który nie zna swoich obowiązków oraz kandydaci na przyszłych Radnych zapoznali się z artykułami na tym forum...może w następnej kadencji sesje Rady Miejskiej będą wyglądały inaczej i może wreszcie nieobecności będą niepłatne a diety radnych znacznie obniżone...poczekamy zobaczymy i to my mieszkańcy zdecydujemy o losie Radnych,kandydatów na Radnych przy urnach wyborczych w okręgach jednomandatowych..oj będzie wielka zmiana...będzie...i zaskoczenie dla co po niekórych... Odpowiedz Link Zgłoś
be-cacy Re: do stefana 25.01.14, 16:15 Stefan zamieść tu link o kompetencjach burmistrza i ich realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
elohubercik Re: Bye bye bezradniaku Udzielaku 22.01.14, 22:09 "Re: Bye bye bezradniaku Udzielaku Autor: elohubercik 12.01.14, 23:27 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Poważnie, podziel się z mieszkańcami Łomianek wiedzą, kto się kryje pod tym pseudonimem "polityka Łomiankowskiego"? Ja nie wiem, a chciałbym wiedzieć, kto to?" Ponawiam pytanie: KIM JEST UDZIELAK? Odpowiedz Link Zgłoś