Gość: dorota IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 17.06.02, 14:47 Czy w tej naszej metropolii można mieć stałe łącze i uniknąć korzystania z tpsa? Jeśli to głupie pytanie, to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa55 Re: Internet,kablówka 17.06.02, 16:33 Raczej nie licz na to. Pozostaje Ci TPSA, SDI??? Sdi jest lepszy rozwiązaniem. możesz mi zaufać, kablówka w moje rejony??? NIgdy w życiu, a SDI płacisz i masz. Obecnie jest jakaaś promocja za podłączenie skontaktuj się z nimi. Pozdrawiam i nie myśl że Twoje pytania są .... Pa :) szczęśliwy sawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Internet,kablówka IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 18.06.02, 08:52 Dzięki. To trochę się zmartwiłam. Podobno ktoś usiłuje uzyskać licencję na kablówkę (była z resztą przez jakieś 2 lata), myslałam, że przy tej okazji będzie możliwość stałego łącza. Ale chyba wykazałam nadmierny optymizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: Internet,kablówka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 09:45 Nie masz co się załamywać. Nie słyszałem niczego o licencji. Mozliwe, że tak jest przewidziana. Z kablówką będzie bardzo ciężko, bo oni wchodzą tylko w zblokowiska, a jak mieszkasz w domku to zapomnij.... Tak czy inaczej możesz zawsze zakupić SDI z kimś do spółki, będzie zawsze taniej. :) Pozdrawiam i radzę sie nie załamywać takimi drobnostkami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Internet,kablówka IP: *.braun.de 18.06.02, 10:11 Gość portalu: sawa55 napisał(a): > Tak czy inaczej możesz zawsze zakupić SDI z kimś do spółki, będzie zawsze > taniej. :) To u Was dają jeszcze SDI? W wielu miejscach (także w Markach, gdzie mieszkam) TP SA praktycznie nie podłącza już zwykłym ludziom SDI. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Internet,kablówka 18.06.02, 11:31 A kto powiedział, że Dorota jest zwykła ? Myślę, że jest niepospolita i jedyna w swoim rodzaju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Internet,kablówka IP: *.braun.de 18.06.02, 11:46 sloggi napisał(a): > A kto powiedział, że Dorota jest zwykła ? > Myślę, że jest niepospolita i jedyna w swoim rodzaju :) A... no chyba, że tak. Trochę żałuję, że jestem taki zwykły... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Internet,kablówka - do Raffixa 18.06.02, 11:49 Nie ma ludzi zwykłych, każdy z nas jest jedyny w swoim rodzaju, niezwyczajny i niepowtarzalny. Zapewniam Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Internet,kablówka - do Raffixa IP: *.braun.de 18.06.02, 12:24 sloggi napisał(a): > Nie ma ludzi zwykłych, każdy z nas jest jedyny w swoim rodzaju, niezwyczajny i > niepowtarzalny. > Zapewniam Cię. Dobra, dobra, tylko mnie pocieszasz. Jakbym był taki niezwykły to też bym dostał SDI od TEPSY. Ale trochę mnie to zmotywowało - spróbuję dziś do nich zadzwonić. Jaką obrać taktykę - awantura? ton błagalno-żebraczy? czarowanie pani z TEPSY? A zresztą, może nie warto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Internet,kablówka IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 18.06.02, 13:01 Boze, jak ja bym chciała mieszkać w domku!!! Póki co mieszkam w bloku na Mokotowie, a za chwilę będę mieszkać w bloku w Łomiankach. Cóż, dowiem się o to sdi. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Internet,kablówka 18.06.02, 13:58 Proponuję sprawdzić czy nie ma w okolicy kablówki, a jak nie to sprawdź dane na stronie: www.tpsa.pl/dom/sdi/index.php?menu=i Mam nadzieję, ze taka informacja satysfakcjonuje??? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Internet,kablówka IP: CENTRALA:* / *.zus.pl 18.06.02, 14:30 Czy ktoś Ci już mówił,że jesteś boski? Dziekuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Internet,kablówka 18.06.02, 15:47 Gość portalu: Dorota napisał(a): > Czy ktoś Ci już mówił,że jesteś boski? > Dziekuję i pozdrawiam. boski??? Jeszcze nie.... Może dlatego, ze raczej nie jestem. :) No do pisania źle wspominające mnie jednostki... :) Pozdrawiam wszystkich i Ciebie moja Dorotko z krainy... zieleni miasta Łomianki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Internet,kablówka IP: *.pentacomp.com.pl 20.06.02, 14:21 Witam, jest szansa, że nie długo będziemy mieli Internet z gniazdka elektrycznego. Coś już się dzieje w tym zakresie, proponję zobaczyć np tu: www.pattern.pl/opis_PLC.html Odpowiedz Link Zgłoś
dorota62 Re: Internet,kablówka 20.06.02, 15:18 Jakby to ujšł mój kolega zza biurka obok "co� się wlecze do przodu". Ciekawe, kiedy dojdš z tš ofertš do Warszawy, a raczej Łomianek? Odpowiedz Link Zgłoś