Dodaj do ulubionych

walentynki

14.02.06, 09:47
no własnie prawie byśmy zapomnięli.
Obserwuj wątek
    • kmsanczia Re: walentynki 14.02.06, 09:56
      Mów za siebie, ty wielbicielu sokołów. ;-))
      • mazowianka Re: walentynki 14.02.06, 10:02
        Ja się wybieram na walentynki z sokołem:)
        Myślę że będzie uroczo,tylko będzie tam
        tyle kobiet,mogę się nie dopchać:))
        • papirus22 Re: walentynki 14.02.06, 10:14
          maja byc tez inni co będą całować:)
          • kmsanczia Re: walentynki 14.02.06, 10:20
            Elpra nie będzie to po co mam iść. Jeszcze mnie Grądek pocałuje i się zamienię w
            żabę. ;)
            • iod Re: walentynki 14.02.06, 10:42
              kmsanczia napisała:

> Elpra nie będzie to po co mam iść. Jeszcze mnie Grądek pocałuje i się
              zamienię
              > w
              > żabę. ;)

oj, to ja już chyba wolę z mężem...ryzyko przemienienia w żabę nijakie
              właśćiwie (sprawdzałam). JAkie Walentynki dzisiaj, skoro ja tak pędzę cały czas.
              Przenoszę na jutro.
              • papirus22 Re: walentynki 14.02.06, 10:43
                ale możesz tez je spędzić w icds, obok nas na pływalni, też są walentynki:)
                • vampi_r Re: walentynki 14.02.06, 10:58
                  Walętynka dla Papirusa

Dużo was dziś będzie? Bo nie wiem ile serduszek naszykować.
                  • papirus22 Re: walentynki 14.02.06, 11:00
                    he,he he, dzieki wiedziałem, że na Ciebie zawsze mozna liczyć:)
                  • vampi_r Re: walentynki 14.02.06, 11:03
                    vampi_r napisał:

> Walętynka dla Papirusa
                    >
                    >

O! Przepraszam...
                    Pomyłaka.
                    To miała być walętynka dla Papirusa
                    • papirus22 Re: walentynki 14.02.06, 11:04
                      złośliwiec:(
                      • vampi_r Re: walentynki 14.02.06, 11:12
                        Hihi.
                  • mwsylwia Re: walentynki 14.02.06, 14:07
                    vampi_r napisał:
                    > Walętynka dla Papirusa
                    > Dużo was dziś będzie? Bo nie wiem ile serduszek naszykować.

No nie - jeśli Vampir przesyła walentynkę Papirusowi to znaczy, ze świat się
                    wali :)).
                    Zaglądam... a tam znowu blondynka :(
    • effka454 Re: walentynki 14.02.06, 20:20

** **
      * * *
      * *
      * *
      * *
      *
      Tak ogólnie i dla wszystkich ;)
      • vampi_r Re: walentynki 15.02.06, 12:55
        effka454 napisała:

>
        > ** **
        > * * *
        > * *
        > * *
        > * *
        > *
        > Tak ogólnie i dla wszystkich ;)
        • papirus22 Re: walentynki 15.02.06, 17:12
          Podsumowując, burmistrz nikogo nie całował, serduszek nie wręczał, pod
          pretekstem szatni wyganiał, oj chyba zmienił się za gorsze.
          • sokrates42 Re: walentynki 15.02.06, 20:08
            Stres powoduje ukazanie prawdziwego oblicza, z tym mieliśmy właśnie do
            czynienia w przypadku "Muzyka" Sokołowskiego. Niech zajmie się swoją wyuczoną
            profesją, jego dni jako Burmistrza Łomianek są policzone.
            • mazowianka Re: walentynki 15.02.06, 20:20
              P.Sokrates42.oczy za Panem wypatrzyłam lecz
              niestety zawiódł mnie Pan,dobrze że honor
              mężczyzn uratowałjeden z radnych niezależnych,
              i wręczył kobietom piękne czerwone czekoladowe
              serduszko.
              • sokrates42 Re: walentynki 15.02.06, 21:06
                Pani Mazowianko, jutro wyślę czekoladki :)
                • sokrates42 Re: walentynki 16.02.06, 08:29
                  Pytanie tylko dokąd mam je wysłać.
              • kmsanczia Re: walentynki 15.02.06, 21:07
                Mazowianko, ty to się umiesz ustawić. ;-)
                p.s. Rób zdjęcia wręczającego z ukrycia. ;)
                • mazowianka Re: walentynki 15.02.06, 23:09
                  P.Sokrates z utęsknieniem czekam jutra:)
                  • mazowianka Re: walentynki 16.02.06, 22:57
                    Panie sokrates jak to gdzie?
                    do mnie:))
                    • sokrates42 Re: walentynki 17.02.06, 08:25
                      To znaczy gdzie?
                      • esscort Re: walentynki 17.02.06, 08:31
                        sokrates42 napisał:

> To znaczy gdzie?
                        Panie Sokratesie, przepraszam, że się wtrącam. To proste. Proponuję wyjść z
                        domu i iść tam, gdzie serce prowadzi.
                        • sokrates42 Re: walentynki 17.02.06, 08:32
                          Czyli na Spacer? :)
                          • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 09:44
                            W sobotę na bazarku na pewno można spotkać całe Łomianki. ;)
                            • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 09:47
                              spotkac to chyba za duzo powiedziane. ja od roku jestem prawie codziennie w
                              Marcpolu i nigdy nikogo nie spotkalam :(
                              • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 09:57
                                Widocznie serce cię do nikogo nie prowadziło. Musisz sobie znaleźć na forum
                                amanta i wtedy zobaczysz. ;-)
                                • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 10:30
                                  serce nie sluga... ;)
                                  • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 10:36
                                    mortimerr napisała:
                                    > serce nie sluga... ;)

Morti może się tu ukrywa jakiś Małaszyński.. :)
                                • iod Re: walentynki 17.02.06, 10:31
                                  kmsanczia napisała:

> Widocznie serce cię do nikogo nie prowadziło. Musisz sobie znaleźć na forum
                                  > amanta i wtedy zobaczysz. ;-)

no tak, bez forum ani rusz w temacie romansów ;)
                                  >
                                  • sokrates42 Re: walentynki 17.02.06, 10:34
                                    Będę rubaszny i zdradzę sekret.
                                    Upatrzyłem już sobie bliskie mojej osobie serduszko.
                                    • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 10:35
                                      hihi ;)
                                      • papirus22 Re: walentynki 17.02.06, 10:36
                                        a jakiej płci:)
                                        • sokrates42 Re: walentynki 17.02.06, 10:38
                                          Płeć rzecz względna, ważne, że bliska.
                                          • papirus22 Re: walentynki 17.02.06, 10:39
                                            he, he, he.
                                            • sokrates42 Re: walentynki 17.02.06, 10:41
                                              Cieszę się, że wzbudziłem taką wesołość.
                                              • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 10:43
                                                Panie Sokratesiku proponuję w związku z tym przejść na "ty".
                                                Brudzia? ;-)
                                                • sokrates42 Re: walentynki 17.02.06, 10:45
                                                  Oj, nie wiem, czy się przyzwyczaję, ale bardzo proszę.
                                                  "Siemanko"
                                                  • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 10:53
                                                    milosc dodaje skrzydel!
                                                    ech...
                                                  • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 10:58
                                                    mortimerr napisała:
                                                    > ech...

Morti proszę cię bo nie wytrzymam, przypomniało mi się podobne stwierdzenie,
                                                    tylko bez e... ;-)))
                                                  • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 11:05
                                                    glodnemu chleb na mysli... ;)))
                                                  • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 11:09
                                                    Iii tam, nudy. ;)
                                                  • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 11:33
                                                    no cos Ty, z Malaszynskim??? ;)
                                                  • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 11:45
                                                    Aaa, to my mówimy cały czas o Małaszyńskim. ;)
                                                    Jeszcze bym dorzuciła Heatha Ledgera:
                                                    www.heathledger.net/
                                                    :)
                                                  • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 11:46
                                                    o nie! ten juz nie w moim typie :)
                                                  • daisy32 Re: walentynki 17.02.06, 11:49
                                                    A ja wiem, kto jest w twoim typie.
                                                    Ostatnio chciałaś się w nim zakochać.
                                                  • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 11:50
                                                    hm... czyzbym czegos nie pamietala??? ;)
                                                  • daisy32 Re: walentynki 17.02.06, 11:53
                                                    Najważniejsze, że Papi pamięta :))
                                                  • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 11:57
                                                    Czyżby coś mnie ominęło Daisy? ;-)
                                                  • daisy32 Re: walentynki 17.02.06, 11:59
                                                    Właśnie, a gdzie Ty się zapodziałaś w tym czasie?
                                                  • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 12:02
                                                    czy Papi, to ten przystojny mlodzieniec, podobny troszke do
                                                    Malaszynskiego??? ;)))
                                                  • daisy32 Re: walentynki 17.02.06, 12:05
                                                    Ten przystojny z błękitnymi oczami.Sama słodycz :))
                                                  • mwsylwia Re: walentynki 17.02.06, 12:16
                                                    A znacie Jamesa Caviezel'a?: "Cienka czerwona linia", "Oczy anioła", "Hrabia
                                                    Monte Cristo... no i "Pasja" - którego to filmu jakoś nie mogę się przemóc,
                                                    żeby obejrzeć

......... co za facet!
                                                  • randolff Re: walentynki 17.02.06, 12:19
                                                    "Pasja" będzie w TV z okazji Wielkanocy. Będziesz miała okazję się przemóc.
                                                  • daisy32 Re: walentynki 17.02.06, 12:21
                                                    Ja tam wolę rodzimy towar.
                                                  • papirus22 Re: walentynki 17.02.06, 12:29
                                                    ja nic nie pamiętam:(
                                                  • daisy32 Re: walentynki 17.02.06, 12:31
                                                    oj, przyznaj się, to nic złego
                                                  • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 12:42
                                                    ja tez wole facetow z krwi i kosci, namacalnych a nie mrzonki... a Malaszynski
                                                    wlasnie jest w zasiegu reki...
                                                  • daisy32 Re: walentynki 17.02.06, 12:43
                                                    A ma brzuszek?
                                                    Bo ja lubię sobie czasem poklepac i położyć się jak na
                                                    poduszeczce.:))
                                                  • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 12:45
                                                    brzuszka nie. za to kaloryferek :)))
                                                  • daisy32 Re: walentynki 17.02.06, 12:46
                                                    E tam, to żadna przyjemność. Wolę brzuszek :)
                                                  • mortimerr Re: walentynki 17.02.06, 12:47
                                                    ale cieplo mu z brzucha bucha :)
                                                  • mazowianka Re: walentynki 17.02.06, 13:44
                                                    Dziewczyny co tu się podczas mojej nieobecności
                                                    nawyrabiało,dowiaduję się że mi tu mojego wielbiciela
                                                    podrywacie,o jakiś brzuchach dyskutujecie,rozumiem że
                                                    opowiadacie sobie bajkę o Lokomotywie:)) a ja nadal
                                                    czekam na mojego wielbiciela,niech się Pan wybierze
                                                    na ten Spacer:))Pozdrawiam.
                                                  • sokrates42 Re: walentynki 17.02.06, 13:51
                                                    Całuję rączki Miła Pani.
                                                  • kmsanczia Re: walentynki 17.02.06, 13:56
                                                    Mazowianka zdecyduj się na kogoś, tu Elpra mi podbierasz, tu Sokratesa (jużnie
                                                    "pana";)... ;)

@->-
                                                  • mazowianka Re: walentynki 17.02.06, 14:18
                                                    kmsanczia,bo ja już takie stadne zwierze jestem:))
                                                  • papirus22 Sodoma i Gomora 17.02.06, 15:23
                                                    :)))
                                                  • papirus22 Re: Sodoma i Gomora 17.02.06, 21:25
                                                    oj dzisiaj to się działo, naprawdę takie rzeczy pisać jak proboszcz poczyta to
                                                    zamówi tego egzorcystę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka