Dodaj do ulubionych

KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH

06.03.06, 19:37
prosze o info
dziekuje
Tomek
Obserwuj wątek
    • hary25 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 20:41
      Nie radzę! :-(
      • mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 21:29
        dlaczego?

• mazowianka Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 21:31
        >hary25 napisał:
        >Nie radzę!-(
        Może wypadało by napisać dlaczego:
        >Bo nie ma wody i kanalizacji?
        >Bo nie ma dobrych dróg?
        Jeśli się kogoś zniechęca trzeba napisać dlaczego.
        Samo powiedzenie nie radzę nic nie mówi.
        • papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 21:45
          ja wiem, tam przy kasztanowej to mieszka jeden z naszych b.:))
          • mazowianka Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 22:20
            Czyżby bał się nowych sąsiadów:)
            • robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 22:34
              wypada coś jednak odpowiedzeć kasztanowej(-mu)15
              zobacz na początke tutaj:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=37714165
              i tutaj:
              www.dompol.home.pl/osiedle-enklawa/start.php
              • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 22:41
                Robcio a jak tam twoja chałupka? Da radę się kiedys wprosic na zwiedzanie? ;)
                • papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 22:48
                  robert milczy nie chce się pochwalic domem
                  • robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:04
                    jestem, jestem
                    zanim będzie co zwiedzać będzie jeszcze dużo czasu aby się zasłużyć na
                    zwiedzanie ;-)
                    • papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:07
                      to może zacznij sprzedawac bilety.
                      • robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:08
                        zawiedziesz się - u mnie wcześniej nie znaczy taniej
                        szukaj kapci - żadnych torebek na buciki projekt nie przewiduje
                        • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:14
                          Nic z tego nie rozumiem, znaczy co, mam przyjśc w takich bamboszch jak kiedyś w
                          muzeum?? Nie wystarczą szpitalne ochraniacze? ;)
                          • robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:15
                            oczywiście
                            z filcem
    • kasztanowa15 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:17
      Witam,
      ale nie podajecie mi żadnych konkretnych informacji...
      tomek
      • mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:23
        Segmment kosztuje srednio dwa razy więcej niż wybudowanie własnego domu.
        • lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:32
          Jest jeszcze kwestia jakości, z przerażeniem patrzę na te budowane na sprzedaż
          domy, w mrozie - 20 ale co to kogo obchodzi, ludzie kupia i niech sie bujają
          potem. Koło mnie stoją takie wybudowane kilka lat temu bliźniaki, ludzie kupili
          za duże pieniądze a po 3 latach ściany im pękają.
        • krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:38
          Może coś na temat.
          Nie przychodzi mi do głowy jakakolwiek budowa nowych segmentów w Ł.
          Na Jeziornej budują takie mini apartamentowce- jak chcesz mogę zobaczyć namiary
          na nich, bo w necie nic nie można znależć.
          Chyba w segmentach na Spokojnej(Randolff tam mieszka) jest coś do sprzedania-
          poczekaj do niedzieli to może dowiesz się coś więcej.
          Budowano na jesieni na Dąbrowie jakieś segmenty w okolicy mwsylwi-może coś wie?
          • krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:39
            Skłamałem!
            Oczywiście!
            Budują nowe segmenty róg Spokojnej i Jeziornej!
            Trzeba by sprawdzić co to za firma.
            Szkoda że nie ma Randolfa....
            • lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:49
              Dompol buduje (uparcie całą zimę) na koncu Wspólnej bliźniaki.
          • mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 10:36
            przy Borzobohatego budują (pomiędzy Długą i Dolną) - ładne, nowoczesne.

• kasztanowa15 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 13:26
              Siema Ludziska -
              ale fajna macie paczke - dopiero teraz zatrybiłem...
              a jak wglada sprawa dojazdów porannych do centrum W-wy?
              mega korki?
              jak to oceniacie?
              oczywiscie najchętniej zakupilibysmy połówke bliźniaka ew. nowy segment blisko
              lasu i puszczy - ale podobno i droga jakas wielka ma powstać?
              sam nie wiem?
              a wy nie kupujecie?
              dzieki za namiary na ulice - ale siedze na ursynowie i mam małego bobasa to
              ciezko mi podskoczyc - a moze nazwy developerów znacie
              wielkei dzieki z góry
              Tomek
              • krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 13:56
                Zobaczę Ci dzisiaj te dwie budowy na Jeziornej.
                Nie jest to Puszcza, tylko nad samą Wisłą obok jez. Fabrycznego.
                Miejsce naprawdę fajne.
              • mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 13:57
                Dojazd da się wytrzymać. Ja np. dziś wyjechałam ok 8.15 z domu i w biurze w
                centrum byłam ok. 8.55. Faktem jest, ze z roku na rok jest gorzej :(, ale my z
                Łomianek do Wwy mamy znacznie łatwiej dojechać niż z Piaseczna, czy Marek.

• lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 13:57
                Mówiłam "dompol". Prosze oto link: www.dompol.home.pl/start.php
                Oni dużo budują w Łomiankach, mam nawet wrażenie że zdominowali rynek.
                A my to różnie, dość silnie reprezentowana jest grupa mających budować na
                własnych działkach (z piszącą te słowa włącznie), niektórxzy już wybudowali,
                inni kupili gotowe, kilka osób to "starzy" Łomiankowicze. Co do dojazdów to
                osobiście jeszcze nie sprawdziłam ale podobno lepiej jak z innych kierunków,
                niemniej swoje 15 min. koło 8.00 trzeba odstać. Może ktoś z dojeżdżających
                zweryfikuje moje słowa ?
                Jeszcze pozwole sobie wypowiedziec swoje zdanie nt. lokalizacji. Pod lasem jest
                pięknie ale do czasu - ma powstać tam obwodnica Warszawy. Niezależnie od tego
                minusem tamtych lokalizacji jest odcięcie Dąbrowy od infrastruktury miejskiej
                (szkoły, lekarze itd), dla dorosłych, jak sie ma 2 samochody to nie problem ale
                w przypadku dzieci kiedy zaczynają sie usamodzielniac codzienne pokonywanie
                trasy na Gdańsk wydaje mi sie troche stresujące. Trzeba to przemysleć
                perspektywicznie.
                • robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 15:38
                  lolaxyz napisała:

..... Pod lasem jest pięknie ale do czasu - ma powstać tam obwodnica Warszawy.
                  Niezależnie od tego
                  > minusem tamtych lokalizacji jest odcięcie Dąbrowy od infrastruktury miejskiej
                  > (szkoły, lekarze itd), dla dorosłych, jak sie ma 2 samochody to nie problem ale
                  >
                  > w przypadku dzieci kiedy zaczynają sie usamodzielniac codzienne pokonywanie
                  > trasy na Gdańsk wydaje mi sie troche stresujące. Trzeba to przemysleć
                  > perspektywicznie.

zgadzam się w 100%
                  • krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 16:41
                    www.osiedlejeziorna.pl/index.htm/
                    a tuż obok na rogu Spokojnej i Jeziornej zupełnie nową inwestycje zaczął PRK7
                    Nieruchomości tel. 0223041872.
                    Potwierdzam to co napisała lola.
                    • jorybka1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 17:14
                      Tomek, znajomym buduje teraz firma Dompol, Ktoś wcześniej dał ci na nich
                      namiary.Znajomi są zadowoleni. Prace idą zgodnie z planem, oczywiście na czas
                      mrozów przestają budować.Są to okolice ul. Bruhla. A dojazd: jak wyjeżdżam o
                      7.20 , to zdążę małą do przedszkola na Bielany odsatwic i sama jestem w pracy
                      na Zoliborzu przed ósmą. Z tego co wiem z relacji i porównań z innymi
                      znajomymi porozrzucanymi pod Warszawą to mamy całkiem niezły dojazd.
                      • osa551 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 17:25
                        Dojazdy nie są takie najgorsze. Poniedziałek rano niestety jest przechlapany,
                        dla mnie to 20 minut dłużej niż normalnie. Czym bliżej piątku to na trasie
                        mniej ludzi.
                        W lecie poniedziałek rano z Łomianek i piątek po połodniu do Łomianek naprawdę
                        jest korek. Wtedy wyklinam wszystkich, którzy jadą na Mazury. Ja dojeżdżam do
                        pracy 25 km z Łomianek przez całą Warszawę i czas dojazdu waha się od 30 minut
                        do godziny.
                        O segmentach się nie wypowiadam bo się nie znam, my kupiliśmy stary dom i
                        remontujemy stopniowo. Wtedy kiedy szukaliśmy nowego lokum nowy segment w
                        Łomiankach na działce 200m kosztował drożej niż "używany" dom jednorodzinny na
                        działce 1100m. Lokalizacja prawie ta sama - segment był trochę dalej od
                        centrum. Z dzisiejszej perspektywy z remontem wychodzą te same pieniądze, ale
                        działka 5 razy większa.
                        • kasztanowa15 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 20:04
                          Witam,
                          - serdecznie dziekuje Wam drodzy za przesłane informacje;
                          - pozdrawiam i mam nadzieje, ze niedługo będziemy tworzyć wspólną ekipę
                          tomek
                          • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:04
                            kasztanowa15 napisała:
                            > - pozdrawiam i mam nadzieje, ze niedługo będziemy tworzyć wspólną ekipę

No i widzicie? Czy to jest zamknięta grupa dyskusyjna?? Wystarczy się odezwać. :)
                            • frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:06
                              kmsanczia, poczekaj, aż napisze coś o burmistrzu...
                              • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:08
                                Daj spokój, taka błoga cisza na forumie... ;-)
                                • frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:08
                                  Cicho tu. Coś tu za cicho...
                                  • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:10
                                    Widzę, że dzisiaj ty masz dyżur. Coś się opuszczasz ostatnio, a Robek przez
                                    ciebie po nocach ślęczał. ;)
                                    • frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:11
                                      miałem troche pracy, poza tym nuda tu wieje,
                                      • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:12
                                        No właśnie, może końcówkę ferii zaliczają? Przynajmniej kilka osób na pewno.
                                        • frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:13
                                          Taki stan ni to wiosny, ni to zimy. też przysypiam z tego wszystkiego. Niby już
                                          wiosennie co jakiś czas coś by się zrobiło, a jakoś jednak zimowo sie nie chce
                                          • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:41
                                            O to, to. Od paru dni zabieram się za "wiosenne" sprzątanie, wywalam wszystko na
                                            środek, część sprzątam a reszta leży. ;)
                              • papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 08:26
                                frags, czekam, aż Twój ulubieniec, napisze co dobrego zrobił b.
                                Mam nadzieję, że Ty również szukasz.
                                Może ktoś by nas do sądu podał, za niepodawanie prawdy, no czekam, czekam i nic.
                                brac się do roboty i szukajcie, bo 8 lat juz mineło jak jeden dzień..
                                • frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:34
                                  Który mój ulubieniec? Mick Jagger? Lech Janerka?
                                  • papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:36
                                    o Jaggera mi chodziło:)
                                    • frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:40
                                      Tak myślałem. Wpisz w Google "Mick Jagger" i wywali Ci informacje o tym, co
                                      zrobił dobrego w ciągu 8 lat i nie tylko. :))
                                      • papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:40
                                        dzieki, a jak się wpisuje w wyszukiwarkę?
                                        • frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:43
                                          Papi, Ty to się musisz nudzić dzisiaj, co...?
                                          • daisy32 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:46
                                            O stefanson=frags się pojawił. Masz coś jeszcze miłego do powiedzenia pod moim
                                            adresem?
                                            • frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:47
                                              Pod Twoim adresem??? A cóż Ty mnie obchodzisz? Megalomania, czy syndrom
                                              niedopieszczonej w Dniu Kobiet???
                                              • daisy32 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:48
                                                Ty hipokryto!
                                          • papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:46
                                            a Ty widocznie masz duzo pracy, w końcu...:)
    • lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 15:14
      Widziałam w dzisiejszym dodatku do wyborczej - nieruchomości, że taki segment z
      tarasem na dachu z 2002 r. jest do sprzedania za 500 tys. Naprawde się dziwie
      Wam ludzie, którzy chcecie te segmenty. Przecież za 500 to mozecie sobie
      wybudować przyzwoity dom na działce 1000 m. z dwoma garażami, piwnicą i czym
      tam zapragniecie.
      Fajny dom jest do sprzedania na Moniuszki za 500 tys. na działce 780 m.
      www.trader.pl/details,192,22786-229-S.asp (nie wiem czyt zadziała link)
      tylko w środku nie wykończony. Jakbym miała wybierać sekundy bym się nie
      wahała. Po co wyprowadzać sie za miasto skoro i tak za ścianą siedzą ludzie,
      nie ma ogrodu. Już były takie pytania i ja się przyłączam :
      Powiedzcie nam co Was skłania do zainteresowania tymi segmentami i gotowości
      płacenia za nie takiej kasy?
      • papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 15:34
        No własnie za 300-350 tyś można wybudowac nieduzy dom, na średniej działce
        • mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 16:28
          Ja też nie rozumiem. My zapłaciliśmy za wybudowanie naszego domu polowe tej
          ceny (czywiscie, nie jest to pałac ale zwyczajny, nie za duzy domek). A budowa
          trwala pol roku...

• randolff Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 12:11
        Równie dobrze można zapytać się dlaczego ludzie gotowi są kupować mieszkania na
        10 albo 15 piętrze za 500-600 tys zł na Kabatach lub Tarchominie (to dalej od
        centrum W-wy niż Łomianki)? Albo, żeby zostać w klimacie łomiankowskim, kupują
        mieszkania na osiedlu Tęcza albo Równoległa? Albo dlaczego chodzą do sklepu
        kupować chleb zamiast sami sobie upiec. Będzie taniej i zdrowiej. Albo dlaczego
        korzystają z usług wszystkich pośredników np. nieruchomości, podatkowych,
        księgowych. Taniej będzie samemu sobie załatwić.
        Naprawdę nie wszyscy mają czas albo ochotę poświęcić kilka miesięcy na
        realizację tego planu. Są zapewne i tacy, którzy nie znają się na tyle na
        rzeczy (i nie chcą się znać) że wolą kupić gotowy towar zamiast samemu
        przegryzać się przez wszystkie zawiłości urzędowo-techniczne.
        • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 12:56
          Rand nie obrażaj się ;), jasne że tak. Wszystko zależy od tego na co kogo stać.
          Jeśli nie masz zdolności kredytowej 600 tys. to jasne jest, że sam musisz się
          nabiegać i nawet g. wiedząc jednak samemu zbudować ten dom.
          Z drugiej strony dostajesz w zamian radość tworzenia, większe dopasowanie do
          oczekiwań, większą działkę i brak sąsiadów za ścianą. Chyba że ktoś ma fart do
          fajnych sąsiadów. :)
        • iod Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:36
          na Powiślu ludzie, na Powiślu trzeba mieszkać!!!!! Trzeba byc singlem i na
          Powiślu i już. I młodym chyba też trzeba być przy okazji. A może nie? Nic juz
          nie wiem.
          • lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:43
            młodym, zdrowym, bogatym i pieknym, reszta jakoś sie ułozy :)) nawet w tych
            nędznych Łominkach
            • mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:52
              Oglądaliscie wczorajszy teatr telewizji? Trzeba być pięknym, młodym, koszmarnie
              bogatym, pracować od rana do nocy, nie mieć dzieci za to super ekstra czerwony
              ekspress do kawy i automatyczny, też czerwony odkurzacz...

• kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:53
                Nie lubię czerwonego, chyba nie będę bogata. Ale czerwony portfel się sprawdza.
                I czerwony kolor w logo banku też. ;)
            • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:53
              lolaxyz napisała:
              > młodym, zdrowym, bogatym i pieknym, reszta jakoś sie ułozy :))

I szczęśliwym Lola, bo powyższe tego nie gwarantuje. ;)
            • daisy32 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:55
              Pieniądze to nie wszystko, najważniejsze jest zdrowie. Nic nie cieszy jeśli
              człowiek bądź ktoś najbliższy jest chory, wtedy oddałoby się wszystko, co
              najcenniejsze. Aha jest jeszcze miłość to jest druga najistotniejsza rzecz w
              życiu.
              Byc zdrowym i kochanym, a reszta się nie liczy, przychodzi z czasem. Rzecz w
              tym żeby dostrzegać te rzeczy w szarej codzienności, naprawdę warto.
              • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:58
                Ty patrz, zapomniałam o miłości... ciekawe co na to "Frojd". ;-)
                • daisy32 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:59
                  Freud nie Freud, wszystkich nas to w końcu dopada.
                  • iod Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 23:32
                    a co nas dopata, bo tak klikałam bez sensu i wyszło mi że jakiś slawbud. Chyba
                    czas się położyć ;)
    • kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 12.03.06, 11:55
      www.slawbud.pl/
      • boryska Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 12.03.06, 17:25
        Sorki a gdzie sa takie ceny w Łomiankach i okolicy, ze za 500 tyś to i dom i
        dziłke mozna miec. Pytam, bo działka 980m (tuz przed moim domem) poszła za 265
        tyś. To na ten domek to cos chyba by mało zostało z 500 tyś. Teraz można kupic
        ta działkę z postawionym na niej domem do wykończenia i kosztuje prawie 600
        tys, a z tego co wiem, bo obserwowałam budowę i mam nawet z niej zdjecia to
        trzeba jeszcze ze 150 tyś włożyć.
        • mortimerr Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 16:46
          wydaje mi sie, ze cos przeoczylas. do kazdej ceny podanej gdziekolwiek
          (oczywiscie jesli mowimy o nowym domu, segmencie, blizniaku) trzeba dodac
          jeszcze pelna sume wykonczenia go. :( niestety.
          a dom za 500 tys. (przynajmniej taka byla cena rok temu, potem sie nie
          interesowalam) stoi sobie niedaleko mnie i grzecznie czeka.
          • krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 23:00
            Ten dom to ewenement. Miejsce fajne, chałpa też wygląda nieżle a tyle lat stoi
            i brak nabywców. Tymczasem w Łomiankach większośc nieruchomości z rozsądną ceną
            sprzedaje się na pniu.
            Wracając do dyskusji.
            Ja dla odmiany nie mogę pojąć jak można budować domy i mieszkać w takim miejscu
            jak osiedle Chopina.
            Z małymi wyjątkami, większośc posesji to maleńkie działeczki
            z "przewymiarowanymi" domami.
            Sen chorego architekta!
            Zaprzeczenie wszystkich założeń dotyczących sensu budowy pojedyńczych domów.
            Wiem że w Polsce tak się buduje ale cały czas nie mogę pojąć dlaczego.
          • iod Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 23:44
            morti, a gdzie ten dom?
    • mmc_lomianki Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 23:00
      Witam,
      Zobacz sobie domy-i-segmenty.4me.pl/ Teraz sprzedają segmenty przy ul.
      Kosynierów.
      Pozdrawiam z Łomianek :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka