kasztanowa15 06.03.06, 19:37 prosze o info dziekuje Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazowianka Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 21:31 >hary25 napisał: >Nie radzę!-( Może wypadało by napisać dlaczego: >Bo nie ma wody i kanalizacji? >Bo nie ma dobrych dróg? Jeśli się kogoś zniechęca trzeba napisać dlaczego. Samo powiedzenie nie radzę nic nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 21:45 ja wiem, tam przy kasztanowej to mieszka jeden z naszych b.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 22:20 Czyżby bał się nowych sąsiadów:) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 22:34 wypada coś jednak odpowiedzeć kasztanowej(-mu)15 zobacz na początke tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=229&w=37714165 i tutaj: www.dompol.home.pl/osiedle-enklawa/start.php Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 22:41 Robcio a jak tam twoja chałupka? Da radę się kiedys wprosic na zwiedzanie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 22:48 robert milczy nie chce się pochwalic domem Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:04 jestem, jestem zanim będzie co zwiedzać będzie jeszcze dużo czasu aby się zasłużyć na zwiedzanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:07 to może zacznij sprzedawac bilety. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:08 zawiedziesz się - u mnie wcześniej nie znaczy taniej szukaj kapci - żadnych torebek na buciki projekt nie przewiduje Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:14 Nic z tego nie rozumiem, znaczy co, mam przyjśc w takich bamboszch jak kiedyś w muzeum?? Nie wystarczą szpitalne ochraniacze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 06.03.06, 23:15 oczywiście z filcem Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanowa15 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:17 Witam, ale nie podajecie mi żadnych konkretnych informacji... tomek Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:23 Segmment kosztuje srednio dwa razy więcej niż wybudowanie własnego domu. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:32 Jest jeszcze kwestia jakości, z przerażeniem patrzę na te budowane na sprzedaż domy, w mrozie - 20 ale co to kogo obchodzi, ludzie kupia i niech sie bujają potem. Koło mnie stoją takie wybudowane kilka lat temu bliźniaki, ludzie kupili za duże pieniądze a po 3 latach ściany im pękają. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:38 Może coś na temat. Nie przychodzi mi do głowy jakakolwiek budowa nowych segmentów w Ł. Na Jeziornej budują takie mini apartamentowce- jak chcesz mogę zobaczyć namiary na nich, bo w necie nic nie można znależć. Chyba w segmentach na Spokojnej(Randolff tam mieszka) jest coś do sprzedania- poczekaj do niedzieli to może dowiesz się coś więcej. Budowano na jesieni na Dąbrowie jakieś segmenty w okolicy mwsylwi-może coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:39 Skłamałem! Oczywiście! Budują nowe segmenty róg Spokojnej i Jeziornej! Trzeba by sprawdzić co to za firma. Szkoda że nie ma Randolfa.... Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 09:49 Dompol buduje (uparcie całą zimę) na koncu Wspólnej bliźniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 10:36 przy Borzobohatego budują (pomiędzy Długą i Dolną) - ładne, nowoczesne. Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanowa15 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 13:26 Siema Ludziska - ale fajna macie paczke - dopiero teraz zatrybiłem... a jak wglada sprawa dojazdów porannych do centrum W-wy? mega korki? jak to oceniacie? oczywiscie najchętniej zakupilibysmy połówke bliźniaka ew. nowy segment blisko lasu i puszczy - ale podobno i droga jakas wielka ma powstać? sam nie wiem? a wy nie kupujecie? dzieki za namiary na ulice - ale siedze na ursynowie i mam małego bobasa to ciezko mi podskoczyc - a moze nazwy developerów znacie wielkei dzieki z góry Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 13:56 Zobaczę Ci dzisiaj te dwie budowy na Jeziornej. Nie jest to Puszcza, tylko nad samą Wisłą obok jez. Fabrycznego. Miejsce naprawdę fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 13:57 Dojazd da się wytrzymać. Ja np. dziś wyjechałam ok 8.15 z domu i w biurze w centrum byłam ok. 8.55. Faktem jest, ze z roku na rok jest gorzej :(, ale my z Łomianek do Wwy mamy znacznie łatwiej dojechać niż z Piaseczna, czy Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 13:57 Mówiłam "dompol". Prosze oto link: www.dompol.home.pl/start.php Oni dużo budują w Łomiankach, mam nawet wrażenie że zdominowali rynek. A my to różnie, dość silnie reprezentowana jest grupa mających budować na własnych działkach (z piszącą te słowa włącznie), niektórxzy już wybudowali, inni kupili gotowe, kilka osób to "starzy" Łomiankowicze. Co do dojazdów to osobiście jeszcze nie sprawdziłam ale podobno lepiej jak z innych kierunków, niemniej swoje 15 min. koło 8.00 trzeba odstać. Może ktoś z dojeżdżających zweryfikuje moje słowa ? Jeszcze pozwole sobie wypowiedziec swoje zdanie nt. lokalizacji. Pod lasem jest pięknie ale do czasu - ma powstać tam obwodnica Warszawy. Niezależnie od tego minusem tamtych lokalizacji jest odcięcie Dąbrowy od infrastruktury miejskiej (szkoły, lekarze itd), dla dorosłych, jak sie ma 2 samochody to nie problem ale w przypadku dzieci kiedy zaczynają sie usamodzielniac codzienne pokonywanie trasy na Gdańsk wydaje mi sie troche stresujące. Trzeba to przemysleć perspektywicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 15:38 lolaxyz napisała: ..... Pod lasem jest pięknie ale do czasu - ma powstać tam obwodnica Warszawy. Niezależnie od tego > minusem tamtych lokalizacji jest odcięcie Dąbrowy od infrastruktury miejskiej > (szkoły, lekarze itd), dla dorosłych, jak sie ma 2 samochody to nie problem ale > > w przypadku dzieci kiedy zaczynają sie usamodzielniac codzienne pokonywanie > trasy na Gdańsk wydaje mi sie troche stresujące. Trzeba to przemysleć > perspektywicznie. zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 16:41 www.osiedlejeziorna.pl/index.htm/ a tuż obok na rogu Spokojnej i Jeziornej zupełnie nową inwestycje zaczął PRK7 Nieruchomości tel. 0223041872. Potwierdzam to co napisała lola. Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 17:14 Tomek, znajomym buduje teraz firma Dompol, Ktoś wcześniej dał ci na nich namiary.Znajomi są zadowoleni. Prace idą zgodnie z planem, oczywiście na czas mrozów przestają budować.Są to okolice ul. Bruhla. A dojazd: jak wyjeżdżam o 7.20 , to zdążę małą do przedszkola na Bielany odsatwic i sama jestem w pracy na Zoliborzu przed ósmą. Z tego co wiem z relacji i porównań z innymi znajomymi porozrzucanymi pod Warszawą to mamy całkiem niezły dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
osa551 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 17:25 Dojazdy nie są takie najgorsze. Poniedziałek rano niestety jest przechlapany, dla mnie to 20 minut dłużej niż normalnie. Czym bliżej piątku to na trasie mniej ludzi. W lecie poniedziałek rano z Łomianek i piątek po połodniu do Łomianek naprawdę jest korek. Wtedy wyklinam wszystkich, którzy jadą na Mazury. Ja dojeżdżam do pracy 25 km z Łomianek przez całą Warszawę i czas dojazdu waha się od 30 minut do godziny. O segmentach się nie wypowiadam bo się nie znam, my kupiliśmy stary dom i remontujemy stopniowo. Wtedy kiedy szukaliśmy nowego lokum nowy segment w Łomiankach na działce 200m kosztował drożej niż "używany" dom jednorodzinny na działce 1100m. Lokalizacja prawie ta sama - segment był trochę dalej od centrum. Z dzisiejszej perspektywy z remontem wychodzą te same pieniądze, ale działka 5 razy większa. Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanowa15 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 20:04 Witam, - serdecznie dziekuje Wam drodzy za przesłane informacje; - pozdrawiam i mam nadzieje, ze niedługo będziemy tworzyć wspólną ekipę tomek Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:04 kasztanowa15 napisała: > - pozdrawiam i mam nadzieje, ze niedługo będziemy tworzyć wspólną ekipę No i widzicie? Czy to jest zamknięta grupa dyskusyjna?? Wystarczy się odezwać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:06 kmsanczia, poczekaj, aż napisze coś o burmistrzu... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:08 Daj spokój, taka błoga cisza na forumie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:08 Cicho tu. Coś tu za cicho... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:10 Widzę, że dzisiaj ty masz dyżur. Coś się opuszczasz ostatnio, a Robek przez ciebie po nocach ślęczał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:11 miałem troche pracy, poza tym nuda tu wieje, Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:12 No właśnie, może końcówkę ferii zaliczają? Przynajmniej kilka osób na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:13 Taki stan ni to wiosny, ni to zimy. też przysypiam z tego wszystkiego. Niby już wiosennie co jakiś czas coś by się zrobiło, a jakoś jednak zimowo sie nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 07.03.06, 22:41 O to, to. Od paru dni zabieram się za "wiosenne" sprzątanie, wywalam wszystko na środek, część sprzątam a reszta leży. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 08:26 frags, czekam, aż Twój ulubieniec, napisze co dobrego zrobił b. Mam nadzieję, że Ty również szukasz. Może ktoś by nas do sądu podał, za niepodawanie prawdy, no czekam, czekam i nic. brac się do roboty i szukajcie, bo 8 lat juz mineło jak jeden dzień.. Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:34 Który mój ulubieniec? Mick Jagger? Lech Janerka? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:36 o Jaggera mi chodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:40 Tak myślałem. Wpisz w Google "Mick Jagger" i wywali Ci informacje o tym, co zrobił dobrego w ciągu 8 lat i nie tylko. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:40 dzieki, a jak się wpisuje w wyszukiwarkę? Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:43 Papi, Ty to się musisz nudzić dzisiaj, co...? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:46 O stefanson=frags się pojawił. Masz coś jeszcze miłego do powiedzenia pod moim adresem? Odpowiedz Link Zgłoś
frags Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:47 Pod Twoim adresem??? A cóż Ty mnie obchodzisz? Megalomania, czy syndrom niedopieszczonej w Dniu Kobiet??? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 10:46 a Ty widocznie masz duzo pracy, w końcu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 15:14 Widziałam w dzisiejszym dodatku do wyborczej - nieruchomości, że taki segment z tarasem na dachu z 2002 r. jest do sprzedania za 500 tys. Naprawde się dziwie Wam ludzie, którzy chcecie te segmenty. Przecież za 500 to mozecie sobie wybudować przyzwoity dom na działce 1000 m. z dwoma garażami, piwnicą i czym tam zapragniecie. Fajny dom jest do sprzedania na Moniuszki za 500 tys. na działce 780 m. www.trader.pl/details,192,22786-229-S.asp (nie wiem czyt zadziała link) tylko w środku nie wykończony. Jakbym miała wybierać sekundy bym się nie wahała. Po co wyprowadzać sie za miasto skoro i tak za ścianą siedzą ludzie, nie ma ogrodu. Już były takie pytania i ja się przyłączam : Powiedzcie nam co Was skłania do zainteresowania tymi segmentami i gotowości płacenia za nie takiej kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 15:34 No własnie za 300-350 tyś można wybudowac nieduzy dom, na średniej działce Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 08.03.06, 16:28 Ja też nie rozumiem. My zapłaciliśmy za wybudowanie naszego domu polowe tej ceny (czywiscie, nie jest to pałac ale zwyczajny, nie za duzy domek). A budowa trwala pol roku... Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 12:11 Równie dobrze można zapytać się dlaczego ludzie gotowi są kupować mieszkania na 10 albo 15 piętrze za 500-600 tys zł na Kabatach lub Tarchominie (to dalej od centrum W-wy niż Łomianki)? Albo, żeby zostać w klimacie łomiankowskim, kupują mieszkania na osiedlu Tęcza albo Równoległa? Albo dlaczego chodzą do sklepu kupować chleb zamiast sami sobie upiec. Będzie taniej i zdrowiej. Albo dlaczego korzystają z usług wszystkich pośredników np. nieruchomości, podatkowych, księgowych. Taniej będzie samemu sobie załatwić. Naprawdę nie wszyscy mają czas albo ochotę poświęcić kilka miesięcy na realizację tego planu. Są zapewne i tacy, którzy nie znają się na tyle na rzeczy (i nie chcą się znać) że wolą kupić gotowy towar zamiast samemu przegryzać się przez wszystkie zawiłości urzędowo-techniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 12:56 Rand nie obrażaj się ;), jasne że tak. Wszystko zależy od tego na co kogo stać. Jeśli nie masz zdolności kredytowej 600 tys. to jasne jest, że sam musisz się nabiegać i nawet g. wiedząc jednak samemu zbudować ten dom. Z drugiej strony dostajesz w zamian radość tworzenia, większe dopasowanie do oczekiwań, większą działkę i brak sąsiadów za ścianą. Chyba że ktoś ma fart do fajnych sąsiadów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:36 na Powiślu ludzie, na Powiślu trzeba mieszkać!!!!! Trzeba byc singlem i na Powiślu i już. I młodym chyba też trzeba być przy okazji. A może nie? Nic juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:43 młodym, zdrowym, bogatym i pieknym, reszta jakoś sie ułozy :)) nawet w tych nędznych Łominkach Odpowiedz Link Zgłoś
mwsylwia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:52 Oglądaliscie wczorajszy teatr telewizji? Trzeba być pięknym, młodym, koszmarnie bogatym, pracować od rana do nocy, nie mieć dzieci za to super ekstra czerwony ekspress do kawy i automatyczny, też czerwony odkurzacz... Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:53 Nie lubię czerwonego, chyba nie będę bogata. Ale czerwony portfel się sprawdza. I czerwony kolor w logo banku też. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:53 lolaxyz napisała: > młodym, zdrowym, bogatym i pieknym, reszta jakoś sie ułozy :)) I szczęśliwym Lola, bo powyższe tego nie gwarantuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:55 Pieniądze to nie wszystko, najważniejsze jest zdrowie. Nic nie cieszy jeśli człowiek bądź ktoś najbliższy jest chory, wtedy oddałoby się wszystko, co najcenniejsze. Aha jest jeszcze miłość to jest druga najistotniejsza rzecz w życiu. Byc zdrowym i kochanym, a reszta się nie liczy, przychodzi z czasem. Rzecz w tym żeby dostrzegać te rzeczy w szarej codzienności, naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:58 Ty patrz, zapomniałam o miłości... ciekawe co na to "Frojd". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daisy32 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 14:59 Freud nie Freud, wszystkich nas to w końcu dopada. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 23:32 a co nas dopata, bo tak klikałam bez sensu i wyszło mi że jakiś slawbud. Chyba czas się położyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
boryska Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 12.03.06, 17:25 Sorki a gdzie sa takie ceny w Łomiankach i okolicy, ze za 500 tyś to i dom i dziłke mozna miec. Pytam, bo działka 980m (tuz przed moim domem) poszła za 265 tyś. To na ten domek to cos chyba by mało zostało z 500 tyś. Teraz można kupic ta działkę z postawionym na niej domem do wykończenia i kosztuje prawie 600 tys, a z tego co wiem, bo obserwowałam budowę i mam nawet z niej zdjecia to trzeba jeszcze ze 150 tyś włożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerr Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 16:46 wydaje mi sie, ze cos przeoczylas. do kazdej ceny podanej gdziekolwiek (oczywiscie jesli mowimy o nowym domu, segmencie, blizniaku) trzeba dodac jeszcze pelna sume wykonczenia go. :( niestety. a dom za 500 tys. (przynajmniej taka byla cena rok temu, potem sie nie interesowalam) stoi sobie niedaleko mnie i grzecznie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 23:00 Ten dom to ewenement. Miejsce fajne, chałpa też wygląda nieżle a tyle lat stoi i brak nabywców. Tymczasem w Łomiankach większośc nieruchomości z rozsądną ceną sprzedaje się na pniu. Wracając do dyskusji. Ja dla odmiany nie mogę pojąć jak można budować domy i mieszkać w takim miejscu jak osiedle Chopina. Z małymi wyjątkami, większośc posesji to maleńkie działeczki z "przewymiarowanymi" domami. Sen chorego architekta! Zaprzeczenie wszystkich założeń dotyczących sensu budowy pojedyńczych domów. Wiem że w Polsce tak się buduje ale cały czas nie mogę pojąć dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
mmc_lomianki Re: KUPIE NOWY SEGMENT W ŁOMIANKACH 14.03.06, 23:00 Witam, Zobacz sobie domy-i-segmenty.4me.pl/ Teraz sprzedają segmenty przy ul. Kosynierów. Pozdrawiam z Łomianek :) Odpowiedz Link Zgłoś