lenatka 29.03.06, 14:04 może wiecie czy na basenie organizowane są zajęcia dla maluszków, takich malutkich maluszków (poniżej roku), czy może jest jakaś strona internetowa z takimi informacjami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: basen dla maluszków 29.03.06, 14:08 Trochę daleko www.icsir.pl/index.html U nas strasznie wodę chlorują. Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: basen dla maluszków 29.03.06, 14:14 Są (przynajmniej były), ale faktycznie woda do d., ciasny brodzik i trochę za zimno dla początkujących maluchów. Najbliżej na Potocką, ale robią straszną łaskę, bo się wypromowali jako pierwsza szkółka. Ale przynajmniej woda ozonowana i oddzielny basen. Odpowiedz Link Zgłoś
ma.cinak Re: basen dla maluszków 29.03.06, 14:39 Też nie polecam naszego basenu. Nie wiem czy prowadzone są zajęcia dla niemowląt, ale to i tak nie ma znaczenia. Brodzik jest wielkości chusteczki do nosa a woda mocno chlorowana. Z moimi dziewczynami chodziłam na zajęcia na Potocką i były bardzo fajnie prowadzone. W tygodniu nie było też tak wielkiego tłoku. Najbardziej jednak podobały mi się zajęcia na SGGW. Były tak samo dobrze prowadzone jak na Potockiej, jeżeli nie lepiej, bo trenerki były bardziej zaangażowane. Basen duży i jasny (Potocka wydaje mi się dosyć ponura i woda też jest trochę za zimna) i cena niższa. Odradzam pływanie z niemowlakiem na Spartańskiej. Innych basenów nie testowałam ale na pewno dużo na ten temat znajdziesz na gazetowym edziecku lub www.maluchy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lenatka Re: basen dla maluszków 29.03.06, 15:32 dzięki za podpowiedzi, do Józefowa trochę daleko ale Potocka brzmi nieżle, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
ka.pi Re: basen dla maluszków 30.03.06, 01:00 a ja chodzialm do ICDS i bylo bardzo fajnie, super prowadzaca (w ub. roku) niestety troche drogo - za 10 spotkan cena byla 260 zl Odpowiedz Link Zgłoś