esscort 21.05.06, 11:35 Czy w tym roku będzie chociaż kilka słonecznych, ciepłych dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iod Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 11:37 Esscort, będzie, będzie - w Toskanii na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 11:42 Zaczynam coraz poważniej mysleć o tej Toskanii. Jakis mały domek w pobiliżu morza, pizzeri i bankomatu. Czego wiecej trzeba...? Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 11:52 esscort napisał: > Zaczynam coraz poważniej mysleć o tej Toskanii. Jakis mały domek w pobiliżu > morza, pizzeri i bankomatu. Czego wiecej trzeba...? WINA!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mazowianka Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 18:41 > Dobrego towarzystwa i szklaneczki szkockiej whisky. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 19:42 Myslicie że z pogodą coś jest nie tak? Jak dla mnie jest rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 21:14 Czego wiecej trzeba...? WINA!!!!! Przyznam, że przed towarzystwem jakiejś miłej, czarnookiej, ładnie opalonej i uśmiechniętej Toskanki to bym się też wcale a wcale nie wzbraniał. A tymczasem pogoda jest... i barometr wcale nie idzie do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 21:19 Drabbu, zawiodłem się na Tobie ... jest tak wiele pięknych Polek ... ...i barometr idzie do góry... Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 21:45 robert_58 napisał: ... jest tak wiele pięknych Polek ... No pewnie, że TAK, a ja miałem na myśli właśnie toskańską krainę i pobyt tam (Ty sam, Robercie, pisząc o Eurowizji, nie mogłeś jakoś oczu oderwać od "dużej, ognistej Turczynki"). Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 22:12 drabbu napisał: > Przyznam, że przed towarzystwem jakiejś miłej, czarnookiej, ładnie opalonej > i uśmiechniętej Toskanki to bym się też wcale a wcale nie wzbraniał. niewiele wiem o urodzie miłych, czarnookich, ładnie opalonych Włoszek. Uroczy film z Toskanią w tytule raczej prezentował uroczych Włochów. Myślę, Drabbu, ze trzeba w końcu jechać i zweryfikować na miejscu. Uroki Toskanii oczywiście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
j46 Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 19:57 Nie wiem czy Toskanja to najmilsze miejsce na swiecie. Dlamnie było by gdyby temperatura wynosiła stale około 20 st C. Podobno niewiele jest takich miejsc na świecie. Głównie wyspy na pacyfiku, na czele z Hawajami. Tylko czy tam jest internet i możliwość dyskusji z Wami. Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 21:15 synoptycy twierdzą , że lato ma być gorace i deszczowe. Dla mnie idealne, przynajmniej będzie zielono:) Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 21:25 papirus22 napisał: ...lato ma być gorace i deszczowe przynajmniej będzie zielono i tym więcej roboty ze zwalczaniem chwastów. Mszyce też lubią mokro... Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: co z tą pogodą!? 21.05.06, 21:49 no tak, ale coś za coś. Będzie co robić, tylko mniej czasu zostanie na walkę z Sokołem:) Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: co z tą pogodą!? 22.05.06, 10:34 papirus22 napisał: > od środy 10 stopni... co???? do kiedy???? ... ja myślę, że Toskanię należy wziąć zupełnie na serio pod uwagę...Zwłaszcza w tym roku... Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: co z tą pogodą!? 22.05.06, 10:54 papirus22 napisał: > od środy 10 stopni Na plusie? Odpowiedz Link Zgłoś