Dodaj do ulubionych

a może kino?

03.01.07, 14:36
to ja iod - znaczy Iza, już można nawet tak. Nie, ja dzisiaj nie na dyżurze,
poczytałam i pomyślałam....idziemy baby do kina czy nie? Może dałoby radę?
Raz dało. Na jakąś komedię poproszę, bo już mi forum nie wsytarcza...
Pozdrawiam Papiego - Piotra.
Obserwuj wątek
    • papirus22 Re: a może kino? 03.01.07, 14:48
      No a kiedyś pisałaś, że już nie będzie pisać, chyba to nie moja wina:)
      • iod Re: a może kino? 03.01.07, 15:03
        Papi, tęskniłam, nie mogłam nie pisać. Wybaczysz?
    • olla1660 Re: a może kino? 03.01.07, 14:48
      A ja myślałam, że proponujesz żeby kino w Łomiankach otworzyć ;)
      • iod Re: a może kino? 03.01.07, 14:53
        a chętnie :)
    • kmsanczia Re: a może kino? 03.01.07, 14:56
      Iod ja rozumiem, że Rok Kobiet i w ogóle... ale towarzystwo samych bab potrafi
      czasem nieźle dokopać. ;)
      Może zmienimy na:
      > idziemy LUDZIE do kina czy nie?

Co prawda nie wiem gdzie my znajdziemy takich co lubią komedie romantyczne albo
      Małacha (chyba że chłopy o innej orientacji;), ale warto spróbować.
      • iod Re: a może kino? 03.01.07, 15:02
        no co Ty? żeby mnie Papi spojrzeniem zabił za wykreowaną, wirtualną Kowalik?
        Poza tym, czy ja wiem czy ja chcę z "ludziami" do kina...no, może z Bilexem...,
        w końcu kiedyś gruszki obiecywał...;)
        Baby do kina, ponawiam. Ja ciągle nie widziałam Pradowego diabła, a i nowe (bez
        Małacha) komedie się pojawiły ponoć. Ja chcę. KOMEDII. Może nie być
        romantyczna.
        • olla1660 Re: a może kino? 03.01.07, 15:04
          Pradowego diabła to ja nie polecam. A Małach to gra w komediach romantycznych?
          Wydawało mi się, że wyłącznie w siekach, wyjąwszy oczywiście osławioną M.M... ;)
    • kowalik22 Re: a może kino? 03.01.07, 14:58
      To moze ja się zgłoszę - całe kino trzeba będzie wówczas zarezerwować;)
      • iod Re: a może kino? 03.01.07, 15:03
        oj, Kowalik, teraz zaczęłam podejrzewać, że jesteś Fragsem; parsknęłam
        śmiechem, oplułam ekran :)))
        • kowalik22 Re: a może kino? 03.01.07, 15:04
          No przeca(!) dziś Frags ma "dyżur";)
          • iod Re: a może kino? 03.01.07, 15:05
            teraz to już nie wiem. który pisze ;)
      • olla1660 Re: a może kino? 03.01.07, 15:05
        kowalik22 napisała:

> To moze ja się zgłoszę

No, ale przeciez iod napisała, że same kobiety ;)
        Zresztą gdzie ty się zmieścisz z tymi trzema głowami?
        • kowalik22 Re: a może kino? 03.01.07, 15:06
          No tak, ale ja się zgłosiłam, zanim Iod napisała, że same kobiety...
          ;)
          • olla1660 Re: a może kino? 03.01.07, 15:08
            aaaaa no chyba, że tak ;)
            No to jedna sprawa wyjaśniona. Pozostają jeszcze te trzy głowy...
          • iod Re: a może kino? 03.01.07, 15:08
            no tak, że też mi się nie myli to pisanie - a nie, dzisiaj nie ja, oj,
            zamulam, zaraz nas Atos o......y, że bzdury piszemy. Może trzeba się przenieść
            do Cafe?
            • kowalik22 Re: a może kino? 03.01.07, 15:10
              > Może trzeba się przenieść
              > do Cafe?

Nie idę. Ale do kina chętnie:)
              • iod Re: a może kino? 03.01.07, 15:12
                na wszelki wypadek (znikające posty, czy cóś) wrzuciłam i w Cafe ;)
                Tylko na co???
                • iod Re: a może kino? 03.01.07, 15:13
                  do kina znaczy na co..., oj, zamulam, zamulam dzisiaj. Obiecuję przestac za 15
                  min.
                  • kowalik22 Re: a może kino? 03.01.07, 15:15
                    Dlaczego za 15 min? :)
                    Ja nie wiem na co. Może ktoś zaproponuje? Dla mnie komedia może być...
                    A te trzy głowy, Olla, w jeden turban włożę;)
                    • iod Re: a może kino? 03.01.07, 15:17
                      Kowalik, przeca (!) grafiku trzeba się trzymac, dlatego 15 min. Potem Frags
                      wchodzi, czy też Robert.... ;)
                      Jakieś Holiday ponoć śmieszne, nie wiem. Poczytam trochę dziś, ale wieczorkiem.
                      Pomyślę.

• kowalik22 Re: a może kino? 03.01.07, 15:43
                        iod napisała:
                        > Kowalik, przeca (!) grafiku trzeba się trzymac, dlatego 15 min. Potem Frags
                        > wchodzi, czy też Robert.... ;)

Ten grafik! Sen mi z oczu spędza ;)
                        OK, ja może też (pomyślę).
                        • vespa111 Re: a może kino? 03.01.07, 19:02
                          iod !!!
                          To ja vespa111 dawny kamix123. Ekipa do kina szykuje się na piątek. Sa już dwie
                          chętne, jeszcze telefon do danges i można brykać.
                          Co Ty na to?
                          • iod Re: a może kino? 03.01.07, 19:43
                            :)))
                            idę.
                          • kowalik22 Re: a może kino? 03.01.07, 21:19
                            Te dwie to razem ze mną, czy bez?
                            • iod Re: a może kino? 03.01.07, 21:49
                              już tak, rośniemy, jeśli piątek ok to mamy małą grupę - babską (chyba ;))
                              • vespa111 Re: a może kino? 03.01.07, 22:32
                                m...r... to jeden, iod to dwa, danges trzy, vespa111 cztery (ale ekipa)a ty
                                kowalik22 to pięć. Może do piątku ktoś się jeszcze zdecyduje?
                                :):):):):)
                                • iod Re: a może kino? 03.01.07, 22:42
                                  nieźle mruczysz, vespa ;)
                                • olla1660 Re: a może kino? 03.01.07, 22:52
                                  Ja bym poszła, ale gości już na piątek sprosiłam. Jak sprosiłam, to nie będę
                                  ich trzymac pod drzwiami, a sama na romantycznej komedii się setnie ubawiać,
                                  względnie łzy wzruszenia ronić, jak już naprawdę będzie romantycznie.
                                  • vespa111 Re: a może kino? 03.01.07, 22:57
                                    Przed snem czasami mruczę usypiając dziecię.
                                    Dobranoc.
                                  • iod Re: a może kino? 03.01.07, 23:00
                                    przez to Twoje "ja bym poszła" zaczęłam sobie tu spiewać "poszłabym za Tobą, do
                                    samego nieba..." ;)
                                    Można i w następny spróbować, gości nie trzymaj pod drzwiami, bądź litościwa :)
                                    • olla1660 Re: a może kino? 03.01.07, 23:07
                                      To będę :) ...litościwa rzecz jasna.
                                      • ma.cinak Re: a może kino? 06.01.07, 14:50
                                        Ja bym chętnie poszła do kina, a w szczególności na komedię niekoniecznie
                                        romantyczną :-). Muszę tylko wiedzieć przynajmniej 1 dzień wcześniej.

Pozdrawiam,
                                        Gośka
                                        • iod Re: a może kino? 06.01.07, 18:13
                                          chętnie w przyszłym tygodniu, środa, czwartek, piątek. Tez muszę
                                          wiedzieć/ustalać dzień wcześniej. Może być niezbyt romantyczna, ale
                                          zdecydowanie komedia.

Pozdrawiam,
                                          Iza

• kowalik22 Re: a może kino? 06.01.07, 18:16
                                            Iod, a o którym seanasie myślicie? (godzina mniej więcej)..
                                            Bo naprawdę "posżłabym za Tobą..."
                                            • iod Re: a może kino? 06.01.07, 18:26
                                              ja to leniwa jestem, także myślę o kinie w Arkadii, ale jak trzeba to może być
                                              gdzieś dalej. Dla mnie najwcześniejsza możliwa godzina popołudniowa to 17.

ps. że też Ci się chce tak latać.. ;)
                                              • kowalik22 Re: a może kino? 06.01.07, 18:30
                                                > ps. że też Ci się chce tak latać.. ;)
                                                :)))
                                                To z siebie się śmieję..
                                                Ty to jesteś przytomna dziewczyna.
                                                Po co, faktycznie?
                                                Toż oba wątki o "niczym", nie zamulę przecież...
                                                Widzisz, co tresura robi z człowieka?
                                                :)
                                                • ma.cinak Re: a może kino? 07.01.07, 00:16
                                                  Sprawdziłam, czy możemy lecieć do Arkadii w środę. Diabeł u Prady odpada, bo
                                                  jest na godz. 14:00. Z komedii jest jeszcze Borat 16:20 (ale to chyba odpada) i
                                                  18:15 oraz Holiday (komedia romantyczna) 17:15.

pozdrawiam,
                                                  Gośka
                                                  • iod Re: a może kino? 07.01.07, 09:24
                                                    Holiday ponoć śmieszne, może w takim razie to? Dla mnie 17.15 ok. Arkadia jak
                                                    najbardziej. To co? Idziemy?
                                                    Też pozdrawiam,
                                                    Iza

• vespa111 Re: a może kino? 07.01.07, 11:37
                                                    Bardzo żałuję, że nie mogę się załapać. Ale może innym razem?
                                                  • ma.cinak Re: a może kino? 07.01.07, 11:41
                                                    Mi też pasuje. Idziemy :-)Środa 17:00, w Arkadii. Gdzie dokładnie się
                                                    spotykamy. Przy wejściu do kina?

Pozdrawiam,
                                                    Gośka
                                                  • iod Re: a może kino? 07.01.07, 11:48
                                                    może być przy wejściu. Znak rozpoznawczy? Zagubione spojrzenie czy coś
                                                    lepszego? Wysyłam mój numer tel. na priv.

Pozdrawiam,
                                                    Iza

• iod Re: a może kino? 07.01.07, 23:43
                                                    Niestety nie mogę we środę. Sprawdziłam czwartek w Arkadii - 17.10. Może być?

• kowalik22 Re: a może kino? 08.01.07, 07:51
                                                    Ja spokojnie czekam (czytam i czekam).
                                                    Póki co, nadal może być...

Dzień dobry wszystkim:)
                                                  • kmsanczia Re: a może kino? 08.01.07, 11:42
                                                    kowalik22 napisała:
                                                    > Ja spokojnie czekam (czytam i czekam).

no, ja też. Bym się wybrała, ale jak mam wystraszyć Kow, to nie wiem...
                                                    ;)
                                                  • kowalik22 Re: a może kino? 08.01.07, 11:51
                                                    >Bym się wybrała, ale jak mam wystraszyć Kow, to nie wiem...

Masz ochotę zobaczyć film, czy Kowalik w realu? ;)
                                                  • kmsanczia Re: a może kino? 08.01.07, 12:00
                                                    JEDNO I DRUGIE
                                                    ;)
                                                  • kowalik22 Re: a może kino? 08.01.07, 12:06
                                                    > JEDNO I DRUGIE
                                                    > ;)

No, to rozumiem, szczere w zasadzie...;)
                                                    Choć właśnie raczej myślę, że drugie;)
                                                  • kmsanczia Re: a może kino? 08.01.07, 12:11
                                                    Nie schlebiaj sobie. Już byłam w kinie z Iod i nie zachęciła mnie do tego
                                                    bynajmniej spodziewana obecność hybrydy. ;)
                                                  • kowalik22 Re: a może kino? 08.01.07, 12:13
                                                    Jak to obecność "hybrydy"?
                                                    Toż częścią hybrydy jest przecież też Iod?
                                                    ;)
                                                  • kmsanczia Re: a może kino? 08.01.07, 12:14
                                                    Dawno to było cokolwiek, jeszcze wtedy Iod miała jedną głowę. ;)
                                                  • ma.cinak Re: a może kino? 08.01.07, 10:11
                                                    może być i czwartek.

Pozdrawiam,
                                                    Gośka
                                                  • iod Re: a może kino? 08.01.07, 16:28
                                                    super. przepraszam za zamieszanie, czwartek na bank

Pozdrawiam,
                                                    ciągle jednogłowa iod-Iza... nie, dzisiaj zdecydowanie iod :(
                                                  • kowalik22 Re: a może kino? 08.01.07, 16:31
                                                    Dlaczego z tą buźką ":(" ?
    • iod Re: a może kino? 11.01.07, 11:42
      to idziemy? Ja będę.
      • kmsanczia Re: a może kino? 11.01.07, 12:01
        Ja nie mogę niestety :/ remont mi się zaczął w starym mieszkaniu i kupę rzeczy
        trzeba załatwić. Ale najważniejsze - dziś złożyliśmy wniosek o pozwolenie na
        budowę. :)
        W każdym razie miłej zabawy. :) Może któregoś dnia do Chillin albo Kardamonu
        skoczymy wieczorkiem?
        • iod Re: a może kino? 11.01.07, 12:05
          Trzymam kciuki za budowę.

chillin proszę, myślę, że można nawet ponegocjować i z jakimś swoim filmikiem
          przyjść, na pewno da radę z muzyką. zresztą, tam ladną muzykę z reguły mają.
          Kardamon mi podpadł, poczekam aż się wyrobią, a w chillinie mieli mieć nowe
          winka, o ile dobrze kojarzę.

Błagam o to kino, bo znowu majątek stracę w Arkadii. Cholerne wyprzedaże kuszą!
      • iod Re: a może kino? 11.01.07, 14:23
        no dobra, dla wszystkich niezadeklarowanych podaję rysopis
        Sama, nieduża, w brązowej kurteczce z paskiem, spodnie (czarne), kozaczek
        (czarny), torebka (czarna), ok 17 plątająca się gdzieś przy wejściu do kina w
        Arkadii ;)
        • kowalik22 Re: a może kino? 11.01.07, 14:52
          :) A ktoś się zadeklarował ostatecznie?
          • i_bella Re: a może kino? 11.01.07, 16:09
            idę ja i Gośka. To wiem :)
    • kmsanczia Re: a może kino? 19.01.07, 12:22
      No i jak to kino. Nie widzę relacji. ;) Warto iść? Na czym byłyście?
      • i_bella Re: a może kino? 19.01.07, 12:36
        nie pisałam? Holiday. Miłe. I "Barbie" + Jude Law to zupełnie ładny obrazek. I
        nawet wzruszyć się można. Dobry sposób na sympatyczny wieczór. Oczywiście z
        kawką po.
        • ma.cinak Re: a może kino? 20.01.07, 13:59
          A ja myślałam, że skoro wątek w górze, to szykuje się jakieś kolejne wyjście
          A teraz sobie pozamulam troszkę. Można???
          Kowalik i jak nowa fryzura? układa się? Jeżeli tak, to czy mogłabyś podać
          namiary na fryzjera. Już po sesji więc mogę zabrać się za robienie porządku z
          głową :-)

Pozdrawiam,
          Goska
          • kmsanczia No to... a może fryzjer? ;) 20.01.07, 20:28
            Nowy fryzjer się pojawił, nie wiem czy wiecie. Słyszałam, że jakaś "stylistka
            fryzur z telewizji". Jadąc Warszawską do Burakowa po lewej stronie prawie na
            przeciwko wyjazdu ze stacji benzynowej. Mały domek w głębi.
            Kto się odważy przetestować niech zda relację. :]
            • i_bella Re: No to... a może fryzjer? ;) 20.01.07, 20:57
              nic z tego, ja nie idę, mało telewizyjna jestem ;)
          • kowalik22 Re: a może kino? 20.01.07, 21:18
            ma.cinak napisała:
            > A ja myślałam, że skoro wątek w górze, to szykuje się jakieś kolejne wyjście

Też tak myślałam:(
            Z fryzjera jestem zadowolona, przyłożył się.
            Jeśli jesteś zainteresowana, mogę podać namiary na priv:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka