i_bella 11.01.07, 14:33 Uprzejmnie informuję wszystkich zainteresowanych, że od dziś nick "iod" został zastąpiony nowym "i_bella". Reszta bez zmian ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmsanczia Re: iod=i_bella 11.01.07, 14:35 I teraz weź tu się człowieku połap. ;) A powód? Wizyta u numerologa? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: iod=i_bella 11.01.07, 14:36 Czy to z racji "wypięknienia" ta bella? :) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: iod=i_bella 11.01.07, 14:38 Sanczis, dasz radę. Numerologa jeszcze nie odwiedziłam, ale pewnie i to niedługo nastąpi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: iod=i_bella 11.01.07, 14:42 iod=i_bella Jak..? Dlaczego...? Po co...? Ja przywykłam już, lubię to "iod"... Odpowiedz Link Zgłoś
drabbu Re: iod=i_bella 11.01.07, 14:43 Iod napisała: > Uprzejmnie informuję wszystkich zainteresowanych, że... Dziękujemy i witamy! Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: iod=i_bella 11.01.07, 21:03 i_bella napisała: > Uprzejmnie informuję wszystkich zainteresowanych, że od dziś nick "iod" > został zastąpiony nowym "i_bella". > Reszta bez zmian ;) > > Sprzedałaś prawa autorskie czy tylko LOGO. Jakaś sałata z tego będzie. Rozumie ,że sprzedałaś również całą resztę, czy tylko tą bez zmian, a może Potrzeba Zmian zadziałała na Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: iod=i_bella 11.01.07, 22:11 etaam, zmieniłam i tyle. Tak jak napisałam. Nick zmieniłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
etaam Re: iod=i_bella 12.01.07, 07:29 i_bella napisała: > > zmieniłam i tyle. Tak jak napisałam. Nick zmieniłam. Pozdrawiam. Uprzejmnie dziękuję za jasne, przejrzyste, czytelne i jednoznaczne wyjaśnienie ; tak jak napisałaś. ---------------------------------------------------- Jedno jest pewne i naturalne tylko kobieta nie może być rogaczem Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: iod=i_bella 12.01.07, 09:07 I-bella bardzo ładnie, witam w gronie wielonikowców :)). Niestety musisz się nastawić na złośliwości ze strony Roberta i fragsa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: iod=i_bella 12.01.07, 09:20 > I-bella bardzo ładnie, witam w gronie wielonikowców :)). > Niestety musisz się nastawić na złośliwości ze strony Roberta i fragsa :/ Lola, chyba nie kumam...? Odpowiedz Link Zgłoś
lolaxyz Re: iod=i_bella 12.01.07, 09:41 A co tu jest do nie kumamnia? Zmieniłam login informując o tym tak jak iod, no może bez zakładania w tym celu osobnego wątku i zostało mi to wygarnięte przez ww. panów jakby przyłapali mnie na popełnieniu jakiejś podstępnej zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: iod=i_bella 12.01.07, 10:23 :))) dziękuję, a teraz czekam która głowa pierwsza zaatakuje - ta z lewej, czy ta z prawej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzybowaa Re: iod=i_bella 12.01.07, 10:47 i_bella napisała: > :))) dziękuję, a teraz czekam która głowa pierwsza zaatakuje - ta z lewej, czy > ta z prawej ;) Ja to np. serce mam "po lewej stronie" a kubek z kawą trzymam w prawej dłoni :)) Witam po średnio długiej nieobecności :) Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: iod=i_bella 12.01.07, 12:28 no to lewy styczniowy ... doprawdy niepoważnie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
papirus22 Re: iod=i_bella 12.01.07, 12:57 ech kolejny nick, wspólny czy indywidualny? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: iod=i_bella 12.01.07, 13:07 papirus22 napisał: > ech kolejny nick, wspólny czy indywidualny? Papi, Ty znowu w ten sam ton uderzasz... Indywidualny, zapewniam Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalik22 Re: iod=i_bella 12.01.07, 13:10 Pytanie z rodzaju tych niepoważnych. Jako Kowalik, oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: iod=i_bella 12.01.07, 14:19 iod, czyżby zainspirowało cię podwójne "l" w moim nicku? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: iod=i_bella 12.01.07, 14:24 w nicku wolę bella niż bela, olla niż ola - myślę, że rozumiesz :) Poza tym postanowiłam pomagać szczęściu, a nie utrudniać. Ten nick jakiś mi się wydaje szczęśliwszy. Nawet jeśli to bzdura to tak już będzie. Bzdurnie i durnowato. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
olla1660 Re: iod=i_bella 12.01.07, 14:36 Ale ja durna jestem, dopiero teraz zauważyłam, że to przecież i(za)bella :) Ładny nick, naprawdę mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś