rinno75 20.03.07, 16:39 Czy ktoś zna tego dewelopera? Co sadzicie domach budowanych przez nich? macie jakies doswiadczenia jako klienci? Bede wdzieczny za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: DOMPOL - Łomianki 20.03.07, 16:48 Budują w Łomiankach już długo i dużo. Nie słyszałem żeby ktoś na nich narzekał. Odpowiedz Link Zgłoś
trzybit99 Re: DOMPOL - Łomianki 16.08.07, 15:10 Jako klient tej firmy stwierdzam,że dompol jest godny polecenia. Pracownicy firmy jak również właściciele firmy są dostępni odpowiadają na wszelkie pytania. Budowa postępuje i dompol wywiązuje się z ustaleń.Projekt fenomenalny - bardzo nowoczesny i bardzo ładny. R. Odpowiedz Link Zgłoś
fgth Re: DOMPOL - Łomianki 21.03.07, 23:02 Polecam.Jest wszystko jak na umowach .Enklawa Odpowiedz Link Zgłoś
a.zablocka Re: DOMPOL - Łomianki 22.03.07, 10:48 Można zobaczyć osiedle przy wspólnej lub dom na końcu łąkowej- dość charakterystyczny kształt Odpowiedz Link Zgłoś
robert_58 Re: DOMPOL - Łomianki 22.03.07, 11:22 fgth napisał: > Polecam.Jest wszystko jak na umowach .Enklawa To Ty już tam mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
fgth Re: DOMPOL - Łomianki 22.03.07, 14:06 Stan surowy zamkniety,Dompol wywiazuje się prawidlowo ze swoich prac /Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jorybka1 Re: DOMPOL - Łomianki 23.03.07, 12:28 Bliźniaki na końcu Lwowskiej też budowała ta firma. Odpowiedz Link Zgłoś
a.zablocka Re: DOMPOL - Łomianki 08.05.07, 10:21 Na Arciszeskiego też jest ich bliźniak - działeczka malutka, ale domek chyba OK. Sąsiedzi w nim mieszkający nie narzekają:-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzybit99 Re: DOMPOL - Łomianki 16.08.07, 15:22 Aha podobno budują teraz przy Racławickiej OS o nazwie NONET ( ja jestem z Os.villa kampinos) - oferta ich jest na stronie www.dompol.waw.pl Moi znajomi kupili tam dom i też są zadowoleni z pierwszych kontaktów z dompolem. Odbiór swojego domu mają w przyszłym roku na jesieni R. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu71 Re: DOMPOL - Łomianki 16.08.07, 15:57 Wszytsko ok., też jako niedoszły klient mam o nich dobre zdanie. Jednak budowa os. Enklawa straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasznie się ślimaczy, od zeszłego roku chyba nie za dużo przy nim zrobili, a termin oddania jest właśnie chyba na ten rok. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny555 Re: DOMPOL - Łomianki 17.08.07, 08:42 hello kupiłem od nich dom w enklawie i potwierdzam bardzo dobrą opinię o tej firmie.Są dostępni, bardzo elastyczni i uczciwi a o takich developerów ciężko. Ja mam termin odbioru stanu surowego na koniec sierpnia i właśnie wykonuje sobie prace wykonczeniowe, pozwolili mi podłączyć się do ich prądu budowlanego- zresztą jak wszystkim i to dzięki nim będę mógł się szybciej wprowadzić- w gruncie rzeczy został im tylko kolor i dokończenie ocieplenia domów (,których właściciele mają zdaje się późniejszy termin odbioru budynków - na jesieni),którego nie mogą nałożyć bo rzeczywiście pogoda nie jest zbyt łaskawa dla budowlańców w tym roku. Drogę zdecydowaliśmy się - mieszkańcy - robić we własnym zakresie przez firmę poleconą przez dompol.Media wszystkie wykonali już w uliczce osiedlowej. Polecam tę firmę. Cz. Odpowiedz Link Zgłoś