neptun666 07.05.09, 22:13 Jutro o godz. 18.00 bajmot i spółka daje występ swojej trupy na ul.kolejowej w towarzystwie Pani redaktor Erol obrończyni uciśnionej Dabrowy, za wstęp nie biorą nic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etaam Re: Konwulsje bajmotowców 07.05.09, 23:04 neptun666 napisał: > bajmot i spółka daje występ swojej trupy > Tonący brzytwy się chwyta!!! "Miałeś chamie złoty róg" "To szkieletów ludy" Odpowiedz Link Zgłoś
panipanasewicz Re: Jutro o godz. 18.00 bajmot i spólka....znowu?? 07.05.09, 23:16 Znowu? Mój Boże! Jeszcze nie dosyć tego wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Jutro o godz. 18.00 bajmot i spólka....znowu? 07.05.09, 23:56 Na Kolejowej ? Manifestacja ? Zgłoszona i ma pozwolenie ? Będą zatrzymywać samochody ? Wcale się nie dziwię znając desperację grupki osób, które potrafiły ogłupić dużą część Dąbrowy. Sama widzisz Panipanasewicz do czego prowadzi próba "unikania głębszego konfliktowania mieszkańców". A kontrmanifestacja będzie ? Napewno nie, nikomu nie będzie się chciało przekrzykiwać się, skoro decyzje zapadły wreszcie. Sprawa sama się załatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Jutro o godz. 18.00 bajmot i spólka....znowu? 08.05.09, 10:22 Nie sądzę, by także ze strony protestujacych staly jakieś tłumy. Krewni i znajomi, trochę gapiów. Myslę, że nawet niektorzy lokalni "politycy", ktorzy dotychczas wspierali/inspirowali/wykorzystywali dzialania bajmota, tym razem będą mieli jakieś inne ważne zajęcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
panipanasewicz Re: Jutro o godz. 18.00 bajmot i spólka....znowu? 08.05.09, 22:09 brycezion napisał: > Sama widzisz Panipanasewicz do czego prowadzi próba "unikania głębszego > konfliktowania mieszkańców". Nawet najbardziej jasno wyrażone stanowisko nic nie poradzi na desperację, a zupełnie nic na ogłupienie. Tak to już jest :( Odpowiedz Link Zgłoś
brycezion Re: Neptun666 08.05.09, 23:15 A młody Porowski, ten od kabaretu, też był ? Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Jutro o godz. 18.00 bajmot i spólka...... 08.05.09, 10:18 neptun666 napisał: > Jutro o godz. 18.00 bajmot i spółka daje występ swojej trupy Oj to dobrze, bo już się martwiłam co oni tak cicho, wszak Oszą coś niedawno grzebał nad Wisłą... :> Odpowiedz Link Zgłoś
mezar73 Re: Jutro o godz. 18.00 bajmot i spólka...... 08.05.09, 21:52 i jak było o 18 ? ktoś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Byłem - widziałem 08.05.09, 21:53 Byłem na występie trupy bajmota, policzyłem tych zwolenników całe 60 sztuk. Oczywiście była P. redaktor Erol zaczęli o wodzie a skończyli jak zapewne wszyscy się domyślacie o trasie. Cała ta zadyma aby rozmawiać o wodzie to tylko ściema,im wcale nie chodziło o wodę. Występy odbywały się na jakimś polu przy sierakowskiej. Na jezdnię nie wyleżli. Trwało to jakieś 1.5 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
neptun666 Re: Byłem - widziałem 09.05.09, 23:21 brycezion napisał: A młody Porowski, ten od kabaretu, też był ? Nie znam młodego Porowskiego ale był jegomość bardzo zwalisty który jak odniosłem wrażenie wiele takich akcji już organizował.Być może to był właśnie Porowski.Bry o jakim kabarecie piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś