anx 20.05.09, 15:01 W najnowszej Gazecie Łomiankowskiej widziałam ogłoszenie o naborze ludzi do nowego Rossmana otwierającego się w Łomiankach. Wiecie może gdzie i kiedy się otwiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiom1 Re: Rossman w Łomiankach? 20.05.09, 20:05 Obstawiam najbardziej oryginalny architektonicznie w Ł. budynek róg Brukowej i Warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Rossman w Łomiankach? 21.05.09, 06:14 i_bella napisała: > nie za duży? Dlaczego? Na dole Rossaman na górze Empik... tak mi się marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
i_bella Re: Rossman w Łomiankach? 21.05.09, 10:18 i Bomi albo Piotr i Paweł, i Apia, i Palmers, i ....jasne ;) W Rossmana w Ł jestem w stanie uwierzyć, ale w nic więcej. Empik zostawmy w sferze marzeń (jak i całą resztę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toyara Re: Rossman w Łomiankach? 25.05.09, 09:42 Rossman może się pojawić. Natomiast Empik, cóż, obawiam się, że z klientów weekendowych nie wyżyje. Przecież u nas od 8 do 19 miasto wyludnione niemalże:) Kto miałby robić w nim zakupy? Garstka ludzi, która z różnych powodów pozostała w mieście? Poza tym wymagania lokalowe, opłacalnośc inwestycji... Czarno widzę Empik. Czy ktoś z Was wie, co i kiedy będzie w Auchanie?? Za diabła nie można się do nich dodzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
esscort Re: Rossman w Łomiankach? 25.05.09, 10:34 Przecież w łomiankach jest empik - na bazarku (od strony ul fabrycznej). To prawda ze niewielki i ze skromną oferta, ale widocznie takie sa lokalne potrzeby :) Odpowiedz Link Zgłoś
yqb Re: Rossman w Łomiankach? 21.05.09, 22:37 Ja stawiam, że Rossman będzie w "koszmarku" przy Parmie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ka72 Re: Rossman w Łomiankach? 21.05.09, 07:55 Tak Wam zależy na chemii wokół Was? Już niedługo padnie alarmstyczna, ogólnoświatowa komenda: maski włóż i nastąpi ... No, co nadstąpi? Odpowiedz Link Zgłoś
randolff Re: Rossman w Łomiankach? 21.05.09, 08:28 Rozumiem, że ty myjesz się raz w tygodniu w jeziorku Dziekanowskim nacierając ciało zerwaną z brzegu trzciną? Odpowiedz Link Zgłoś
ka72 Re: Rossman w Łomiankach? 21.05.09, 08:36 To przykre, ale problem w tym że Ty nic nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
olej_nick Re: Rossman w Łomiankach? 21.05.09, 09:29 >>Już niedługo padnie alarmstyczna, ogólnoświatowa komenda: maski włóż i nastąpi ... << Zebździłeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
czesiu71 Re: Rossman w Łomiankach? 21.05.09, 12:57 A może centrum handlowym Auchan? Już nie mogę się doczekać sie promocji :) Odpowiedz Link Zgłoś
woynowski1 Re: Rossman w Łomiankach? 22.05.09, 11:07 To fantastyczne, podnosi range Łomianek co najmniej o pięć punktów w skali icśonżórp. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
vivi22 Re: Rossman w Łomiankach? 23.05.09, 21:09 Muszę Was rozczarować. Rossmana w tym budynku nie będzie. Już działa tam jakaś firma i nie jest to Rossman. A bardzo bym się cieszyła bo to po sąsiedzku budynek więc zakupy mogłabym robić pod nosem. Odpowiedz Link Zgłoś
terrago Re: Rossman w Łomiankach? 26.05.09, 23:48 Nie wiem niestety gdzie ale bardzo się cieszę, że będzie. Natomiast jest oczywiście część zakompleksionych mieszkańców Łomianek, który aby leczyć kompleksty muszą mieć drogiego PIotra i Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiom1 Re: Rossman w Łomiankach? 27.05.09, 06:14 terrago napisał: > Nie wiem niestety gdzie ale bardzo się cieszę, że będzie. Natomiast jest > oczywiście część zakompleksionych mieszkańców Łomianek, który aby leczyć > kompleksty muszą mieć drogiego PIotra i Pawła. Dobra:) To ja chcę Lidla lub Żabkę. Lepiej? Bez kompleksów? Odpowiedz Link Zgłoś
amma66 Re: Rossman w Łomiankach? 27.05.09, 08:37 A ja zostanę zaraz zadziobana, ale marzę by wreszcie powstał ten mityczny Auchan i moża było gdzieś robić normalne zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
fregata10 Re: Rossman w Łomiankach? 31.05.09, 08:57 mi się marzy dobry dojazd do Auchan , a zakupy to już bedzie sama przyjemność ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pencroff Re: Rossman w Łomiankach? 07.08.09, 14:05 Ni ma Rossmana, ni ma Auchana ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmsanczia Re: Rossman w Łomiankach? 07.08.09, 14:14 pencroff napisał: > Ni ma Rossmana, ni ma Auchana ... :) A Łomianki jeszcze są? :> Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Auchan już niedługo w Łomiankach...!!! 07.08.09, 14:28 Już niedługo startuje budowa Leroy Merlin oraz AUCHAN wbrew niektórym niedowiarkom...hehhe Odpowiedz Link Zgłoś
stefansrodek Re: Auchan już niedługo w Łomiankach...!!! 08.08.09, 09:32 No i oczywiście będzie metro, o Stadionie Narodowym nie wspominając. Na Złote Tarasy II też znajdziemy miejsce. Ot, wytnie się kawał tego lasu na zachód od metropolii Łomianki i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanprawo Re: Auchan już niedługo w Łomiankach...!!! 08.08.09, 14:09 Oj widać,że móżdżek ci się lasuje...nie masz co robić i wylewasz swoją żółć... choćbyś pisała pod różnymi nickami: stefanlewo , stefanśrodek itp to i tak nie zakrzyczysz mnie...pewnie lubisz wiejskie klimaty bo po zachowaniu widzę,że pochodzisz z małej mieściny i jesteś napływowa...wracaj do swojej wioski i załóż tam forum...bedziesz jedyna z kompleksami buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: Auchan już niedługo w Łomiankach...!!! 29.09.09, 17:53 No i jednak :) Koło Parmy kończy się towarować Rossmann. Czy ktoś wie kiedy otwarcie? Odpowiedz Link Zgłoś