pokowiec 28.11.14, 09:59 Czy pan Paweł Kalisz popiera dalej pana Jacka Kamińskiego pomimo tego że pan Kamiński chce obniżyć pensje jego żony albo połączyć POK z czymś tam ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaczorek-dafi Re: Siła poparcia 28.11.14, 12:06 Tak !!! Pani Kalisz ma z was najniższe uposażenie jako dyrektor . Myślę że tu trzeba przyjrzeć się małrzeńskiej parce dyrektorów gimnazjum za ile pracują i jakie mają etaty . Odpowiedz Link
krzysztof.palka11 Re: Siła poparcia 28.11.14, 16:33 Małżeńskiej parce panie Kalisz pisze się tak jak napisałem a nie z błędami. A ile ta parka zarabia to proszę sobie wejść w tabele płac i się z nimi zapoznać a nie filozofować pod ukrytymi nickami. Miłego wieczorku życzę. Odpowiedz Link
kaczorek-dafi Re: Siła poparcia 29.11.14, 20:40 I tak za dużo zarabiacie , na to co nic nie robicie , szczególnie pan . Pan Palka obraził się na błąd ortograficzny czy brak informacji że ma 2 1/2 etatu . Odpowiedz Link
innykaczorek Re: Siła poparcia 30.11.14, 10:33 To podobnie jak u Kaliszów. Żona dyrektor, córka pracownik kultury w POK-u pod innym nazwiskiem a tatuś Kalisz rozdaje państwowe talony z kiełbasą na Kryształowym wekkendzie. Mieli go za to rozliczyć ale za p ......... zapomnieli o tym Odpowiedz Link
krzysztof.palka11 Re: Siła poparcia 30.11.14, 10:49 Oj błąd, błąd kaczorku-dafi. Pan Pałka na nie 2 1/2 etatu ale z tego co wiem 4 1/2 etatu a podobno nawet 6 etatów. Odpowiedz Link
witoldrenifer Re: Siła poparcia 30.11.14, 11:57 Oj niedobrze, niedobrze p.innykaczorku, pokowcu , K.P. już występujesz jako trójca. Nie polemizować, tylko na miasto i słuchać co ludzie szeptaja po kątach. Czekam na meldunek Odpowiedz Link