Dodaj do ulubionych

MATURZYŚCI 2006

26.04.05, 21:12
Sprzedam Prezentację maturalną z J. Polskiego - temat:"Motywy biblijne w
literaturze i sztuce". Jest to zestawienie Boga i Szatana. CD zawierać będzie
gotową wypowiedź,plan ramowy, bibliografię, cytaty, pytania jakie zadano mi
po prezentacji oraz fr.filmu i muzykę z tego filmu, które zostały nagrane do
prezentacji Power Point - tam też dzieła malarskie. Cena 100 zł. Maturke
zaliczyłem na 18 / 20 pkt.
Obserwuj wątek
    • unipop1 Re: MATURZYŚCI 2006 26.04.05, 22:15
      Podobno w dzisiejszych czasach mozna wszystko kupić i sprzedać- ja mam jednak
      nadzieje, że nie jest to prawda. Twoja oferta jest niemoralna. To wszystko na
      ten temat.
      • queenfan1 Re: MATURZYŚCI 2006 26.04.05, 23:29
        niechcesz niemusisz - ja swoją robiłem kilka tygodni sumiennie i wyszło spoko -
        ale gdybys byl w 3 klasie LO nowego systemu to wiedziałbys jak malo czasu jest
        bo w tygodniu masz normalne lekcje do konca - niektorzy robili byle co na sam
        koniec i ledwie zaliczali - kto chce to moze skorzystac - bynajmnije to chyba
        lepsza oferta niz jakies biuro ktore bierze 200 zl za prace napisana jezykiem
        zbyt fachowym etc. - a tu masz wszsytko czego potrzeba do zrozumienia tematu -
        zawsze mozna cos przerobic
      • queenfan1 Re: MATURZYŚCI 2006 26.04.05, 23:32
        a co do moralanosci - ciekawe jak zdales prawo jazdy, ile dales lekarzowi za
        opieke w szpitalu, ile twoi rodzice dali lekarzowi o rente, ile dales zeby
        dostac D na komisji WKU ... cokolwiek - i ty mio mowisz o moralanosci ech -
        moralnosc i sprawiedliwosc znajdziesz tylko w slowniku pod "M" i "S"
        • inferno_m Re: MATURZYŚCI 2006 26.04.05, 23:37
          Każdy dostaje taką ocenę na jaką zapracował. Skoro ktoś może tak jak Ty
          prygotować prezentacje na 18 pkt tak samo mogą i ini. Jeśli nie mogą, to ich
          sprawa.
          • queenfan1 Re: MATURZYŚCI 2006 27.04.05, 09:46
            analogicznie - kupujesz gotowy rower/samochod bo nieoplaca sie go robic z
            cześci <--> jak niemasz czasu na pisanie pracy co jest tez meczace i w
            zaleznosci od tematu trudne to szukasz w necie gotowcow lub kupujesz gotowca
            • inferno_m Re: MATURZYŚCI 2006 27.04.05, 09:56
              Jak Ty zdałeś tą mature? Nie widzisz różnicy? No to studenci medycyny też nie
              mają czasu, kupują sobie dyplomy i gotowe prace. I później leczą ludzi a że coś
              poźniej spaprzą to mogą zgonić :
              "ale przecież nie miałem czasu!!! Ja nie muszę się znać na medycynie, wystarczy
              ze mam kasę i brak czasu i dobre chęci no i to mnie usprawiedliwia"

Tak wygląda rozwinięcie Twojej myśli.
        • boshenka Re: MATURZYŚCI 2006 27.04.05, 21:57
          Nie wszyscy "załatwiają" wszystko pieniędzmi, ,że ty tak robisz to swiadczy
          tylko o tobie, i ty poszukaj moralność i sprawiedliwosć w encyklopedii... o ile
          ją posiadasz bo nie widać tego po tych bzdurach ,które piszesz........
    • pola321 Re: MATURZYŚCI 2006 27.04.05, 16:50
      To jakaś słabiutka ta prezentacja musi być, skoro chcesz tylko 100zł!!!
      • queenfan1 Re: MATURZYŚCI 2006 27.04.05, 17:02
        firmy pisza je za 200 wzwyż... średnia cena maturzystów waha się od 100-150
        zl. Cóż zrobić konkurencja napedza rynek.
    • boshenka Re: MATURZYŚCI 2006 27.04.05, 21:52

"Motywy biblijne w literaturze i sztuce" O motywach biblijnych piszesz i
      próbujesz szerzyć nieuczciwość wśród młodych ludzi?? Jak będziesz na studia to
      też zamiast zaliczać egzaminów kupisz sobie jeden,drugi....?? Chłopie weź się
      zastanów ... W życiu też bedziesz nieuczciwy? Że inni są nieuczciwi to nie
      znaczy ,że trzeba isć za ich przykładem... Chyba ,że jesteś istotą nie myślącą;]
      Pozdrawiam:))
      • queenfan1 Re: MATURZYŚCI 2006 27.04.05, 22:39
        a ja niepozdrawiam cholerny wale sadla - jak nie chwytasz idei dawania ogloszen
        to nie pisz - dalem ogloszenie dla chetnych a nie do prowadzenia bezsensownych
        wywodow - zreszta moj wklad pracy wlozony w to odzwierciedla jakosc tej pracy -
        a pozatym ta nowa matura ustna to zadne sprawdzenie wiedzy tylko raczej
        umiejetnosc sprzedania siebie oraz walka z samym soba czyli stresem - stad
        moje 18 bo coz nerwy mnie poniosly tuz przed testem stres etc a wiec
        ostatecznie - jak ktos jest leniwy albo niema czasu moze zakupic sobie dowolny
        temat - nieja jeden JUŻ dalem w Polsce ogloszenia o tym :P boshenka jak na
        gimnazjalistke to jeszcze malo znasz zycia
        • inferno_m Re: MATURZYŚCI 2006 27.04.05, 23:43
          queenfan1 hamuj.
        • boshenka Re: MATURZYŚCI 2006 28.04.05, 18:40
          hahah... ten pierwszy wers to o tobie??? Fajnie ostatnio zaprezentowałeś się w
          gimnazjum:))) polarowe_portki RULES!! więc chamuj swój język....bo nic tym nie
          zyskasz a takie teksty odzwierciedlają twoj poziom intelektualny. ;] Wiem ,ze
          nie ty pierwszy i nie ty ostatni ale chyba istnieje coś takiego jak UCZCIWOŚĆ??
          czy te pojęcie też nie jest Ci znane? Student medycyny jak jest leniwy to może
          sobie kupić egzamin??? Masz dziwny swiatopogląd....Pieniadze to nie wszystko.
          • inferno_m Re: MATURZYŚCI 2006 29.04.05, 01:37
            Widzę boshenka że jesteś dobrze poinformowana.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka