inferno_m 05.06.05, 22:38 Gdzie są Ci odważni autorzy postów z archiwum-m? Chętnie porozmawiam bezpośrednio na forum. Minuta po minucie. Rzucam wyzwanie:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa6 Re: Odważni 05.06.05, 23:54 burza, u.lewa, wiosna- to osoby o wyraźnie meteorologicznych zainteresowaniach, ale widać nie tylko.Ciekawe skąd u nich tyle złości skierowanej przeciwko inferno_m ? Czyżby był dla nich niewygodny? jeśli to, co pisze tu na forum inferno nie pasuje im,to może oznaczać tylko jedno- popierają łamanie prawa w P.I być może robią to ze zwykłej obojętności na to, co dzieje się w naszym mieście lub osiągają wymierne korzyści z działań E-kipy. Szkoda, że nie poddali analizie przedszkolnych rysunków inferno. W swoich działaniach są po prostu smieszni. Odpowiedz Link
inferno_m Re: Odważni 05.06.05, 23:56 A św. Mikołaja malowałem w przedszkolu ciemnymi farbkami:) Były brudne:) Odpowiedz Link
koott2 Re: Odważni 06.06.05, 07:21 inferno-m wyrósł w Piechowicach na wroga nr 1 obecnej władzy i wszystkie lizusy prześcigaja się w pomysłach,jak tu przypodobać się najważniejszemu. Będzie rozkaz : nie kupowac okularów-dostosują się, nie przejeżdżać tamtędy-będą jeździć naokoło zerwać wszelkie kontakty-zerwią nie rozpoznawac na ulicy-tak zrobią Miłego dnia wszystkim czytającym,a drukującym wyraźnego wydruku! Odpowiedz Link
inferno_m Re: Odważni 06.06.05, 11:41 Hehe:) A co do przejeżdżania koło sklepu: to często zwalniają koło niego i patrzą a kto to tam może przypadkiem siedzi i knuje ze mną:) I tak kilka razy. Żeby nie było że zmyślam, to mogę podać jakieś szczegóły czy rejestracje aut, bo po jakimś czasie zacząłem patrzeć na rejestracje czy to te same auta jeżdzą.:) Trudno tego niezauważyć:) Odpowiedz Link
mega.7 Re: Odważni 08.06.05, 23:38 "Odważni"przygotowują się do kolejnego ataku,zbierają materiały,aby zdążyć do weekendu. Odpowiedz Link
inferno_m Re: Odważni 08.06.05, 23:53 Są lepsze metody spędzania czasu w weekend:) Ten weekend może zaskoczyć kalafiory itp:) Odpowiedz Link