zarianka 12.05.07, 20:32 czy ktoś może wie, jak zrobić zazpachową wodę do żelazka? samodzielnie? nie wiem czego użyć, żeby nie brudziło ubrań Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilusione Re: woda do żelazka 14.05.07, 08:06 osobiscie nie uzywalam ale gdzies czytalam jakis przepis tylko teraz nie moge znalezc ;) skladal sie z destylowanej wody, wodki, olejku eterycznego :) poszukam wieczorkiem jak nie zapomne... ostatnio jestem strasznie zabiegana i na nic czasu mi nie starcza... :( Odpowiedz Link
annqaa Re: woda do żelazka 17.05.07, 08:44 wiec troszeczke odetchnij :) przy robieniu mydelka oczywiscie. ubrania po takim prasowaniu dlugo pachna? pierwszy raz sie z tym spotkalam Odpowiedz Link
ilusione Re: woda do żelazka 31.05.07, 08:28 ehhh no i dopiero teraz mialam chwilke :( w kazdym razie przepisik z jakiejs angielskiej strony: ten jest taki podstawowy... 1 tsp. floral essential oil 3 oz. nonflavored, high-proof vodka 25 oz. distilled water i jescze mam takie... 300ml (10fl oz)of purified water 25ml (1 fl oz) of Vodka 90% proof 15 drops of Rose Oil Jug Glass storage jars Spray bottle i 300ml (10fl oz)of Purified water 25ml (1 fl oz) of Vodka 90% proof 15 drops of Lavender Oil Jug Glass storage jars Spray bottle i ostatni :) 300ml (10fl oz)of purified water 25ml (1 fl oz) of Vodka 90% proof 15 drops of Orange Oil Jug Glass storage jars Spray bottle Odpowiedz Link
zarianka Re: woda do żelazka 15.09.07, 10:24 zrobiłam taką wodę, z ojelkiem werbenowym... do żelazka jeszcze nie uzywałam, ale swietnie sprawdzaa się jaoo odswieżacz powietrza Odpowiedz Link