Dodaj do ulubionych

Prośba do Pana Janusza

18.05.10, 11:54
Panie Januszu moja córka z mężem i dziećmi mieszka w mieszkaniu o wibracji
9.Proszę sprawdzić(oczywiście jak czas Panu pozwoli)czy dobrze obliczyłam :
A-1,I-1,L-1,O-1,P-1,W-1, /12-14/24,to jest 31+50=9.Proszę doradzić czy literka
L przyklejona na drzwiach mieszkania była by korzystna.Literka L dałaby
wibracje 3.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 18.05.10, 13:13
      Witaj
      Jeśli w sposób prawidłowy obliczyłaś wibrację adresu, to doklejenie
      literki L jest bardzo dobrym rozwiązaniem.
      Pozdrawiam
      • porucznikowa Re: Prośba do Pana Janusza 18.05.10, 14:22
        Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź.Panie Januszu wzięłam pod uwagę nazwę ulicy +
        numer domu tak jak nazwa adresu brzmi w księdze wieczystej.Proszę napisać czy
        miasto i kod bierzemy też pod uwagę,bo tego nie uwzględniłam w
        obliczeniach.Pozdrawiam.
        • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 19.05.10, 09:57
          Witaj
          Bierzemy pod uwagę tylko nazwę ulicy oraz nr. domu i mieszkania. Dla
          przykładu, jeśli mieszkasz na ul. Adama Mickiewicza 17 m 3 - liczymy:
          Adama Mickiewicza 17 3.
          Pozdrawiam
          • porucznikowa Re: Prośba do Pana Janusza 19.05.10, 11:37
            Panie Januszu a jak adres brzmi Adama Mickiewicza 12-14/ m24 po mimo,że córka
            mieszka w bloku 14 m 24,a cały adres do korespondencji pisze się następująco
            np. Adama Mickiewicza od12- do14/24.Podejrzewam,że wynika to z tego,iż dwa bloki
            stoją na wspólnym gruncie i jest to teren zamknięty. I teraz mam dylemat,czy
            wziąć tylko pod uwagę ulice + 14/24, czy ulice+ 12-14/24.Gdybym wzięła ulicę +
            14/24 wychodzi wibracja mieszkania 6.A gdy cały adres jak do korespondencji
            tj.ulica+12-14/24 to wibracja mieszkania wychodzi 9.Bardzo proszę o
            pomocsmilepozdrawiam.
            • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza 22.05.10, 16:42
              Witaj
              W takim wypadku powinnaś wziąć pod uwagę taki adres, jaki masz wpisana
              w dowodzie osobistym. Jeśli jest tam 12-14, to tak należy liczyć. Z
              drugiej strony zdrowy rozsądek nakazuje wziąć pod uwagę miejsce w
              którym mieszkasz w więc 14. To spora łamigłówka. Generalnie mieszkańcy
              bloku 14 są z nim energetycznie powiązani i nie czują związku z blokiem
              12. Wydaje mi się, że mimo wszystko należy brać pod uwagę wyłącznie 14.
              Pozdrawiam
              • porucznikowa Re: Prośba do Pana Janusza 22.05.10, 19:18
                Witam serdecznie.Dziękuję za szybką odpowiedź.Chyba zostawię tak jak jest.Biorąc
                pod uwagę nazwę ulicy + 14/24 wibracja mieszkania wynosi 6.A to chyba nie jest
                zła liczba wibracji prawda ? Moje dzieci mieszkają w nowym mieszkaniu od 7
                miesięcy,deweloper oddał im mieszkanie do użytku z dwu letnim opóźnieniem,ale i
                tak mieli szczęście ponieważ blok 12 jest jeszcze nie wykończony i nie
                zamieszkały.Wziął od ludzi pieniądze i nie wiadomo co z nimi zrobił.I może dla
                tego ta moja obawa o wibracje liczby mieszkania .Dziękuję za poświęcony czas
                charytatywniesmile.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka