Dodaj do ulubionych

Rok po transformacji

12.01.11, 15:59
Panie Januszu prosze o pomoc.Jestem rok po transformacji i dopiero teraz dowiedzialam sie ,ze moi rodzice nie byli malżenstwem,wiec nosilam takze nazwisko panienskie matki,nie wiem niestety jak dlugo i czy w urzedzie bylam tak zarejestrowana .Znalazlam ksiazeczke zdrowia dziecka gdzie bylam wpisana z nazwiskiem matki,rodzice wzieli slub po roku.
Mama nie pamieta jak bylam zgloszona do urzedu i kiedy nastapila zmiana,w zwiazku z tym moje pytanie,czy nazwisko panienskie matki mam liczyc nawet jesli je nosilam miesiac?Czy dociekac jak byłam zgloszona w urzedzie? Jezeli okarze sie, ze nosilam tez nazwisko matki to roizumiem ,ze takze wliczam je we wszystkie imiona i nazwiska.
Prosze o pomoc bo w tym wypadku okazuje sie ,ze moja transformacja byc może byla błedna.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Rok po transformacji 17.01.11, 13:16
      Witaj
      Jest to oczywiście bardzo istotne. Jednak bardziej istotne jest to, jak ty odbierasz interpretację swoich wibracji własnych z imion i nazwisk, która wykonana była jeszcze bez uwzględnienia nazwiska panieńskiego twojej mamy. jeśli pasuje to jest ok. jeśli nie za bardzo to warto jest sprawdzić jak to się ma z nazwiskiem panieńskim mamy. W każdym razie powinnaś zgłosić się do numerologa, który opracował dla ciebie zmianę.
      Druga sprawa to taka, czy rok po transformacji zauważasz jakieś istotne zmiany.
      Pozdrawiam
      • kami57 Re: Rok po transformacji 17.01.11, 20:55
        Dziekuje za odpowiedz.
        Nie wiem juz sama co o tym myslec bo nie zauważam jakis specjalnych zmian u siebie ale to może tez dlatego ,że mialam bardzo stresujacy rok,jedyne co moze na plus to rozpoznałam swoje ograniczenia na temat pieniedzy,doslownie "co chwile "jakies wglądy i rozpoznanie blokad,to chyba jednak bardzo duzo smile
        Poza tym zauważylam ,ze unikam ludzi,drażnią mnie,nie chce mi sie sluchac ich gadania,odrzucam wszystkie zaproszenia ale to może byc tez z tego ,ze odreagowuje rozwód?
        Przed transformacja mialam wibracje 7-9-7 po 9-8-8,jesliby liczyc nazwisko panienskie matki to wychodzi 7-7-5,moze byloby jakies rozwiazanie pogodziloby obie wersje?
        Co robic?
        • janus50 Re: Rok po transformacji 24.01.11, 12:14
          Witaj ponownie
          Wibracje 7-7-5 nie są korzystne. Dlatego zgłoś się do numerologa, który przygotował dla ciebie zmianę i napisz po prostu jak jest. Jestem przekonany że jest możliwość korekty. W końcu to chodzi o ciebie!
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka