Dodaj do ulubionych

Prośba o analizę daty urodzeń

08.02.11, 15:39
Witamsmile!
Jeżeli znajdzie Pan czas, Panie Januszu miałabym prośbę o interpretację związku mojego z aktualnym partnerem. Moja data urodzenia: 12.03.1981, a jego 09.08.1973.
Z góry dziękuję i pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o analizę daty urodzeń 13.02.11, 16:23
      Witaj
      Ty jesteś urodzeniową siódemką a twój partner jedynką, nie jest to niestety optymalny układ. Jedynka może się okazywać dla siódemki zbyt dominująca a z kolei siódemka do najpokorniejszych nie należy. Jednak pozostałe elementy, aktualnie oddziaływujące w drodze życia są harmonijne. Ty pozostajesz do 52 roku życia w cyklu trzy, który doskonale harmonizuje z jego drugim cyklem, który ma wibrację dziewięć i będzie trwał do 54 roku zycia. Jednocześnie pozostajesz do swojego 38 roku zycia w drugim szczycie 4, który z kolei ma wiele wspólnego z jego drugim szczytem 2.
      Pewnym cieniem rzuca się związek jego czarny szczyt siedem, który może przynosić upierdliwość, szukanie winy u innych, zamykanie się w sobie. Później wchodzą również czarne szczyty o wibracje sześć, które mogą prowadzić do chęci zdominowania i manipulowania partnerką. Generalnie aktualny czas jest do pewnego stopnia zgodny, choć nie pozbawiony zgrzytów. Raczej nie jest to związek na całe życie.
      Oczywiście powyższe wyłącznie z dat urodzenia. Wibracje własne z imion i nazwisk mogą przynieść kolejne elementy harmonijne lub też niesprzyjające związkowi.
      Pozdrawiam
      • agaszon Re: Prośba o analizę daty urodzeń 20.02.11, 20:17
        Bardzo dziękuję za analizę dat urodzenia- dużo mi pasuje- zwłaszcza ta upierdliwośćsmile Czy podając liczbę liter naszych imion i nazwisk mam uwzględnić swoje drugie imię, którego ogólnie nie używam??
    • agaszon Re: Prośba o analizę daty urodzeń 20.02.11, 20:26
      Już doczytałam, że należy policzyć wszystkie imiona. Tak więc moje:
      A-3
      N-1
      E-3
      S-2
      I-1
      D-1
      R-1
      G-1
      Z-1
      K-1
      W-2
      On:
      E-1
      J-1
      R-2
      B-1
      A-1
      S-2
      N-1
      O-3
      T-1
      I-2
      W-1
      K-1
      • janus50 Re: Prośba o analizę daty urodzeń 26.02.11, 16:39
        Witaj
        Wasze wibracje własne harmonizują ze sobą całkiem nieźle, jednak są to zarówno w twoim jak i twojego partnera dość trudne wibracje własne. U ciebie mają ona wartość 9-11/2-11/2, są to to bardzo duchowe i szlachetne wibracje jednak ciężkie do przepracowania. Dość pasywne i bez siły przebicia. U twojego partnera to 6-1-7/16 - z jednej strony sprzeczność pomiędzy szóstką a siódemką, do tego konflikt pomiędzy jedynką a 6 i 7 no i karmiczna szesnastka, która może przynosić porażki osobiste - co jest tym bardziej możliwe, że jest w cyklu dziewięć.
        Istotnym problemem są dość duże braki wibracji u ciebie oraz u twojego partnera. Oznacza to, że nie występują w waszych imionach i nazwiskach litery, które wyrażają brakujące wartości.
        U ciebie brak jest dwójek (B i T) trójek (C, L i U) oraz szóstek (F, O i X). Braki takie mogą przynosić jakieś dysfunkcje w sferach za które odpowiadają. Dwójka to partnerstwo, trójka ekspresja własna i komunikacja, szóstka to rodzina i związki.
        U niego brak jest trójek, czwórek (D i M) oraz ósemek (H, Q i Z). Czwórka to sfera szeroko pojmowanej pracy i budowania trwałych struktur, ósemka to finanse i pomnażanie dóbr materialnych.
        Generalnie związek może być niełatwy, z wieloma punktami napięć.
        Pozdrawiam
        • janus50 Re: Prośba o analizę daty urodzeń 26.02.11, 17:05
          No i umknęło mi, że twojemu partnerowi brakuje także siódemek (G, P i Y). Siodemka odpowiada za sferę duchową ale także za przyswajanie wiedzy. W kontekście jego czarnego szczytu siedem oraz 7/16 w wibracjach własnych może być to uciążliwe, gdyż prawdopodobieństwo występowania niekorzystnych aspektów siódemki automatycznie wzrasta.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka