11.04.11, 21:52
Witam Panie Januszu.
Juz raz dzisiaj pisalam do Pana zamieszczajac wszystkie dane pod loginem dorotzd. Nie wiem z jakiego powodu musialam zalozyc nowe konto. Nie wiem tez czy poprzednie informacje zachowaly sie u Pana. Czy jeszcze raz mam napisac swoje dane? Pozdrawiam Dorota.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba 12.04.11, 00:26
      Witaj
      Twoje dane są dostępne tylko dla mnie, gdyż podałaś swoje imiona i nazwisko w ich pełnym brzmieniu. Aby chronić twoją anonimowość ukryłem ten wpis. Na odpowiedź musisz jednak nieco poczekać gdyż jest parę osób przed tobą.
      Pozdrawiam
      • dorka676 Re: Prośba 12.04.11, 15:19
        Ok. Dziekuje bardzo i czekam z niecierpliwoscia. Pozdrawiam Dorota
    • janus50 Re: Prośba 17.04.11, 17:23
      Witaj
      Jesteś urodzeniową trójką w drugim cyklu 6, który potrwa do 52 roku życia oraz w drugim szczycie 11/2, który trwać będzie do 42 roku życia. Układ ten wskazuje na realizację w sferze rodziny, pragnienia zbudowania trwałego i szczęśliwego związku, gotowość podejmowania odpowiedzialności z dom rodzinny i najbliższych. W kontekście urodzeniowej trójki również duża wrażliwość na piękno i sztukę.
      Twoje wibracje własne z imion i nazwisk mają wartość 5/14-6-11/2. Z jednej strony więc powtarzają szóstkę z cyklu oraz dwójkę ze szczytu, z drugiej jednak wprowadzają element silnie zakłócające dążenia szóstki i dwójki. Elementem tym jest trudna piątka z czternastki, która jest zaprzeczeniem zarówno szóstki jak i dwójki. Będzie to wprowadzać dużą sprzeczność, napięcia, rozterki, niepokój, niedosyt, emocjonalne rozdarcie. Nie są to oczywiście korzystne wibracje i mogą z całą pewnością wprowadzać odczucie że coś jest nie tak. Można to skorygować za pomocą transformacji numerologicznej.
      Pozdrawiam
      • dorka676 Re: Prośba 18.04.11, 12:18
        Bardzo dziękuję za odpowiedz i w związku z nią. Proszę o wskazówkę dotyczącą transformacji numerologicznej. To co Pan napisał zaskoczyło mnie. Faktycznie przez całe dotychczasowe życie nie odnalazłam siebie i nie mam poczucia, że jest dobrze. Nie mogę skończyć tego co zaczęłam i cały czas czuję dyskomfort, co powoduje bardzo niskie poczucie wlasnej wartosci. Mażę o tym żeby to zmienić. Żeby zaznać spokój. Żeby robić coś co lubię i pozbyć się blokad. Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam. Dorota.
        • janus50 Re: Prośba 22.04.11, 14:06
          Witaj ponownie
          Aby zainicjować proces zmiany numerologicznej najlepiej zgłoś się do doświadczonego w tym względzie numerologa. Jeśli nie znajdziesz nikogo, mogą podesłać namiary do numerolożki, która jest dobra w tej materii, aczkolwiek ma bardzo długie terminy - kolejka..
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka