06.10.11, 10:13
Witam Panie Janusz bardzo dziękuje za pomoc.Numerologia pomaga mi w życiu.Teraz martwię się o synka wibtacje własne ma:A-3,O-1,Y-1,F-1,J-2,K-1,M-1,N-1,R-1,S-2,T-1,Z-3.Jego data urodzenia to 13.01.1998.r.Jest bardzo ambitny ,wzorowy uczeń,średnia powyżej 5.Teraz jest w gimnazjum ,posypały się słabe oceny.Co robić?.Brakuje mu 3.Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: krzysiu 14.10.11, 11:30
      Witaj
      Jako urodzeniowa piątka w pierwszym cyklu o wibracji 1, który potrwa do 32 roku życia, oraz w pierwszym szczycie 5/14, który potrwa do 31 roku życia - znajduje się w okresie dużej dynamiki, który daje bardzo dużą energię, jednak jest to energia nie sprecyzowana, czasem nawet chaotyczna, może się borykać z ciągłymi wzlotami i upadkami, kręceniem się w kółko. Okoliczności zewnętrzne niestabilne, przynoszące duże emocje i napięcie.
      Aktualnie działa także u niego pierwszy czarny szczyt o wibracji 3, który może przynosić rozproszenie, powierzchowność, niefrasobliwość - choć osoba urodzona 13 zwykle jest niezwykle solidna, zdyscyplinowana, zdeterminowana, dokładna, pracowita, jednak ten czarny szczyt może przynosić również problemy w komunikowaniu się z innymi, co jest szczególnie prawdopodobne w obliczu braku trójek w zawartości. Wibracje własne dość trudne, 7-2/11-9 to dość silne zamykające i dołujace wibracje własne, mogą przynosić marazm, zastój, pasywność i spore napięcie w kontekście drogi zycia, która jest sporym wyzwaniem, bo mamy w niej 5/14 ale też 4/13 i 9, więc warto byłoby aby miał bardzo silne i zindywidualizowane wibracje własne.
      Pozdrawiam
      • szmakas Re: krzysiu 23.11.11, 11:06
        Witam.Panie Januszu jestem bardzo wdzięczna za pomoc.Synek dopiero za trzy lata idzie do bierzmowania.Nowe imię potrzebne jest mu teraz .Jak mogę rozwiązać ten problem? Panie Januszu chcę zrozumieć postępowanie moich rodziców:11,04,1947.i 16,07,1935.Przypomnę wlasną datę urodzenia 21,04,1972. Numerologiczna dziewiątka,szóstka i ósemka.Które cyfry lepiej się rozumieją? pozdrawiam
        • janus50 Re: krzysiu 27.11.11, 14:28
          Witaj ponownie
          szmakas napisała:

> Witam.Panie Januszu jestem bardzo wdzięczna za pomoc.Synek dopiero za trzy lata
          > idzie do bierzmowania.Nowe imię potrzebne jest mu teraz .Jak mogę rozwiązać te
          > n problem? Panie Januszu chcę zrozumieć postępowanie moich rodziców:11,04,1947.
          > i 16,07,1935.
          Są dobrze zharmonizowani ze sobą, aczkolwiek osoba starsza, przypuszczam, że to twój tata, ma bardzo trudną drogę życia. Jako urodzeniowa piątka, w ostatnim cyklu 9 i szczycie 7/16, jest w układzie, który może przynosić dużą izolację emocjonalną i straty osobiste. Również jego drugi cykl, który trwał do 59 roku życia był dużym wyzwaniem, szczególnie dla najbliższych, miał on wibrację 7/16 i mógł przynosić duże zamknięcie się w sobie, chłód emocjonalny, problemy z okazywaniem uczuć, a w kontekście z urodzeniową piątką niebezpieczeństwo popadania w uzależnienia.

Przypomnę wlasną datę urodzenia 21,04,1972. Numerologiczna dziewi
          > ątka,szóstka i ósemka.Które cyfry lepiej się rozumieją?
          Nigdzie nie pojawia mi się szóstka. Osoba rocznik 47 jest 9, rocznik 35 jest piątką a ty ósemką. Wszystkie pomiędzy sobą mogą stworzyć zgodne relacje, oczywiście problemem mogą być wspomniane 7/16, które znacznie utrudniają budowanie zgodnych relacji.
          Pozdrawiam

pozdrawiam
        • janus50 Re: krzysiu 27.11.11, 14:31
          I jeszcze jedno
          szmakas napisała:

> Synek dopiero za trzy lata
          > idzie do bierzmowania.Nowe imię potrzebne jest mu teraz .Jak mogę rozwiązać te
          > n problem?
          Zgłosić się do numerologa, który dobierze odpowiednie imię, które ustawi korzystne wibracje a w przyszłości zostanie ono wykorzystane do bierzmowania.
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka