Dodaj do ulubionych

problem z 14

25.10.12, 19:10
Panie Januszu, proszę mi poradzić, wyjaśnić, jak postępować, co robić, by tę znienawidzoną przeze mnie karmiczną 14 najlepiej, najszybciej przepracować??
Mam ją w II szczycie, kończy się on za 3 lata.. jestem 8, aktualny cykl to 7. A objawia się ta 14 brakiem stabilnego życia osobistego, właściwie mam wgl nieułożone to życie osob., związki najwyżej bardzo luźne, bez zobowiązań, relacje typu "każdy sobie rzepkę skrobie" i już mam dosyć tej wolności, uszami mi ona wychodzi, chcialabym normalnego związku, ale męzczyźni którzy byli, czy są dla mnie ważni, nie chcą albo nie mogą niczego więcej mi dać oprócz romansu uncertain
Wiele się już nacierpiałam, wiele rozczarowań przeżyłam, jakieś lekcje z tych doświadczeń na pewno wyniosłam ale martwi mnie ze dopóki się ten szczyt nie skończy, to będzie mnie dalej ta 14 gnębić podobnymi doświadczeniami..
Piszą ze powinno się rozwijać wewnętrznie by odrabiać tę karmę, nie kierować się zmysłami a wnętrzem i powiem że tak tez próbuję robić, choć cięzko mi się uwolnić od zmyslowej str życia, ale czuję ze w ostatnich latach rozwinełam się wewn. nie interesują mnie materialna str zycia, a bardziej duchowa i odnajdywanie drugiego dna w różnych życiowych wydarzeniach.. dużo rozmyślam.. przy 7 w cyklu to nieuniknione wink
Jak pan myśli, czy jestem na dobrej drodze do uwolnienia się od tej karmy wolności?
Będę wdzięczna za odp.
Pozdrawiam gorąco!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: problem z 14 25.10.12, 19:30
      Witaj
      Poproszę o datę urodzenia smile
      Jako, że 14 występuje w szczycie, jest w pewnym sensie niezależna od ciebie, gdyż przynosi okoliczności zewnętrzne. W tym przypadku bardzo istotne jest to, jakie atuty posiadasz by się jej skutecznie przeciwstawiać. Jakie są wibracje imienne, czy są jakieś braki w zawartości.
      Pozdrawiam

baudic napisała:

> Panie Januszu, proszę mi poradzić, wyjaśnić, jak postępować, co robić, by tę zn
      > ienawidzoną przeze mnie karmiczną 14 najlepiej, najszybciej przepracować??
      > Mam ją w II szczycie, kończy się on za 3 lata.. jestem 8, aktualny cykl to 7.
      > A objawia się ta 14 brakiem stabilnego życia osobistego, właściwie mam wgl ni
      > eułożone to życie osob., związki najwyżej bardzo luźne, bez zobowiązań, relacje
      > typu "każdy sobie rzepkę skrobie" i już mam dosyć tej wolności, uszami mi ona
      > wychodzi, chcialabym normalnego związku, ale męzczyźni którzy byli, czy są dla
      > mnie ważni, nie chcą albo nie mogą niczego więcej mi dać oprócz romansu uncertain
      > Wiele się już nacierpiałam, wiele rozczarowań przeżyłam, jakieś lekcje z tych d
      > oświadczeń na pewno wyniosłam ale martwi mnie ze dopóki się ten szczyt nie skoń
      > czy, to będzie mnie dalej ta 14 gnębić podobnymi doświadczeniami..
      > Piszą ze powinno się rozwijać wewnętrznie by odrabiać tę karmę, nie kierować si
      > ę zmysłami a wnętrzem i powiem że tak tez próbuję robić, choć cięzko mi się uw
      > olnić od zmyslowej str życia, ale czuję ze w ostatnich latach rozwinełam się we
      > wn. nie interesują mnie materialna str zycia, a bardziej duchowa i odnajdywanie
      > drugiego dna w różnych życiowych wydarzeniach.. dużo rozmyślam.. przy 7 w cykl
      > u to nieuniknione wink
      > Jak pan myśli, czy jestem na dobrej drodze do uwolnienia się od tej karmy wolno
      > ści?
      > Będę wdzięczna za odp.
      > Pozdrawiam gorąco!
      • baudic Re: problem z 14 25.10.12, 20:15
        Już odpowiadam smile
        25.3.1978
        wibracje imienne 8-5-13/4
        też 5 sad
        brakuje mi 3-jek
        pzdr.
        smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się