nowa_12 11.06.13, 19:41 Witam Mam prośbę o analizę związku on: ur. 20.06.1980, A-3, B-1, C-1, E-1, G-1, I-2, J-1, K-1, N-1, S-1, U-1 ja: ur. 12.12.1980, A-5, D-1, E-1, G-1, I-2, K-2, M-1, N-1, R-1, T-1, U-1, W-1, Z-1 dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: prośba o analizę 16.06.13, 16:55 Witaj nowa_12 napisał(a): > Witam > Mam prośbę o analizę związku > on: ur. 20.06.1980, A-3, B-1, C-1, E-1, G-1, I-2, J-1, K-1, N-1, S-1, U-1 > ja: ur. 12.12.1980, A-5, D-1, E-1, G-1, I-2, K-2, M-1, N-1, R-1, T-1, U-1, W-1, > Z-1 > dziękuję i pozdrawiam Z numerologicznego punktu widzenia, nie jest to niestety zbyt korzystny układ. Ty urodzeniowa szóstka a on urodzeniowa ósemka nie dają harmonijnej relacji. Wibracja dnia urodzenia także nie należy do optymalnych. Jedyne punkty zbieżne obecne są w wibracjach imiennych, które zresztą same w sobie do korzystnych (w sensie ogólnym) nie należą. Twoje wibracje imienne mają wartosć 4-3-7/16 i brak jest tobie szóstek w zawartosci liter. Ten brak jest pewnym obciążeniem w kontekście związku i rodziny, gdyż szóstka odpowiada za związki i rodzinę właśnie, tak więc gdy jej brakuje, mogą pojawiać się jakieś deficyty czy utrudnienia w tym obszarze. Masz także czarne szczyty sześć, co w kontekście urodzeniowej szóstki i wspomnianego braku, może znacząco przeszkadzać w harmonijnej realizacji urodzeniowej szóstki. Niekorzystna dla budowania stabilnych relacji osobistych może być karmiczna liczba 16, która obecna jest w wibracjach imiennych. On z kolei posiada wibracje o wartości 2-3-5/14. Tutaj właśnie mamy punkty zbieżne gdyż zarówno dwójka jak i trójka dobrze współgra z twoją urodzeniową szóstką i także z twoimi wibracjami imiennych. Ma on jednak spore braki w zawartości liter. Brak jest mu wibracji 2, 4 i 8. Wszystkie trzy są parzyste a więc również odpowiadają za budowanie życiowej stabilności a dwójka w szczególności za partnerstwo i współpracę. Brak ósemki w zawartości może przynosić problemy z realizacją urodzeniowej ósemki. Brak czwórki z kolei utrudnienia w sferze szeroko pojmowanej pracy. Reasumując, z numerologicznego punktu widzenia nie jest to relacja perspektywiczna a dodatkowo kolejne utrudnienia przynoszą dość ciężkie wibracji imienne oraz braki wibracji w zawartości liter. Pozdrawiam Odpowiedz Link