Dodaj do ulubionych

Prośba do Pana Janusza o analizę

11.06.13, 22:50
Witam,

Proszę o analizę mojej osoby oraz związku. Niewiele z tego wszystkiego rozumiem a chciałabym dowiedzieć się dużo więcej...

Ja:
Numerologiczna: 34/7/ - 7 (22-7-1976)

I cykl = 7 - formujący
II cykl = 4 - produktywny
III cykl = 5 - żniwny

I punkt zwrotny = 2
II punkt zwrotny = 9
III punkt zwrotny = 2
IV punkt zwrotny = 3

I wyzwanie = 3
II wyzwanie = 1
wyzwanie główne = 2

A-7 ; E-1 ; H-1 ; I-1 ; K-1 ; L-1 ; M-1 ; N-3 ; O-1 ; R-1 ; T-2 ; W-1

On:
Numerologiczna: 36/9/ - 9 (29-1-1986)

I cykl = 1 - formujący
II cykl = 2 - produktywny
III cykl = 6 - żniwny

I punkt zwrotny = 3
II punkt zwrotny = 8
III punkt zwrotny = 2
IV punkt zwrotny = 7

I wyzwanie = 1
II wyzwanie = 4
wyzwanie główne = 3

A-2 ; C-1 ; D-1 ; E-4 ; I-3 ; K-2 ; L-1 ; N-1 ; O-1 ; P-1 ; R-1 ; S-3 ; T-3 ; U-1 ; W-1 ; Z-3

Z góry bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas smile

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza o analizę 16.06.13, 17:27
      Witaj
      shyana napisał(a):

> Witam,
      >
      > Proszę o analizę mojej osoby oraz związku. Niewiele z tego wszystkiego rozumiem
      > a chciałabym dowiedzieć się dużo więcej...
      >
      > Ja:
      > Numerologiczna: 34/7/ - 7 (22-7-1976)
      >
      > A-7 ; E-1 ; H-1 ; I-1 ; K-1 ; L-1 ; M-1 ; N-3 ; O-1 ; R-1 ; T-2 ; W-1
      >
      > On:
      > Numerologiczna: 36/9/ - 9 (29-1-1986)
      >

> A-2 ; C-1 ; D-1 ; E-4 ; I-3 ; K-2 ; L-1 ; N-1 ; O-1 ; P-1 ; R-1 ; S-3 ; T-3 ; U
      > -1 ; W-1 ; Z-3
      >
      > Z góry bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas smile

Z numerologicznego punktu widzenia nie jest to optymalna relacja. Ty siódemka on dziewiątka, te wibracje są skonfliktowane. Także wibracja dnia urodzenia - u ciebie 4/22 u niego 2/11 pozostaje neutralna, choć fakt występowania liczb mistrzowskich modyfikuje to na korzysć.
      Ponadto, jeśli jest to dość świeża znajomość, to pojawia się kolejny niekorzystny czynnik - twoj partner jest aktualnie, od października 2012 w roku osobistym dziewięć, który nie jest korzystny na budowanie stabilnych relacji osobistych. Ty z kolei przebywasz w pierwszym szczycie 9 co również nie jest korzystne.
      Wibracje imienne. Twoje wibracje mają wartość 9-5/14-5/14 i są to zdecydowanie niekorzystne wibracje. Zarówno w sensie ogólnym jaki i pod kątem związków. Mogą przyciągać partnerów, którzy nie są zainteresowani trwałą relacją, a jedynie przygodą, krótkim romansem, albo też relacją o charakterze dość luźnym, niezobowiązującym.
      Jego wibracje mają wartość 4/13-1-5/14. To także niekorzystne wibracje. Zawierają karmiczną 14, która może was do siebie przyciągać, bo piątki działają na siebie magnetycznie. Jednak takie relacje są zwykle dość burzliwe, pełne wzlotów i upadków.
      Reasumując, nie jest to niestety relacja perspektywiczna. Luźna, niezobowiązująca, bez konkretnych deklaracji - tak. Ale raczej niewiele ponadto..
      Pozdrawiam
    • shyana Re: Prośba do Pana Janusza o analizę 16.06.13, 23:33
      Dziękuję za analizę.
      Mam jeszcze pytanie - chodzi o moją osobę, pisze Pan "Wibracje imienne. Twoje wibracje mają wartość 9-5/14-5/14 i są to zdecydowanie niekorzystne wibracje. Zarówno w sensie ogólnym jaki i pod kątem związków." Zależy mi na stałym, poważnym związku, dzieciach, dobrej pracy, czy i co mogę zrobić żeby to zmienić? Kiedy i czy w ogóle mogę liczyć na poprawę w moim życiu czy zawsze będę miała "pod górkę"? Czy mogłabym prosić o bardziej szczegółową analizę mojej osoby?
      Ktoś mi kiedyś powiedział, że z partnerem jestem połączona miłością karmiczną (Pan również wspomina o karmicznych powiązaniach), po zliczeniu naszych dat urodzenia wychodzi 7/16 (karmiczny, trudny związek), chciałabym tylko wiedzieć kto w poprzednim wcieleniu "zawinił", bo nie wiem jak to sprawdzić?
      Dziękuję i pozdrawiam.
      • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza o analizę 18.06.13, 01:21
        Witaj ponownie
        shyana napisał(a):

> Dziękuję za analizę.
        > Mam jeszcze pytanie - chodzi o moją osobę, pisze Pan "Wibracje imienne. Twoje w
        > ibracje mają wartość 9-5/14-5/14 i są to zdecydowanie niekorzystne wibracje. Za
        > równo w sensie ogólnym jaki i pod kątem związków." Zależy mi na stałym, poważn
        > ym związku, dzieciach, dobrej pracy, czy i co mogę zrobić żeby to zmienić? Kied
        > y i czy w ogóle mogę liczyć na poprawę w moim życiu czy zawsze będę miała "pod
        > górkę"? Czy mogłabym prosić o bardziej szczegółową analizę mojej osoby?

Tak jak wspomniałem, wibracje imienne nie są korzystne dla budowania trwałych relacji osobistych. Warto byłoby zastanowić się nad zmianą ich na bardziej korzystne.
        Jesteś w szczycie 9, który skończy się w przyszłym roku i od października wejdziesz w trzeci szczyt o wibracji 2, który wskazuje na partnerstwo i współpracę, co dobrze prognozuje dla związków. Można więc przypuszczać, że twoje pragnienia odnoście stworzenia trwałego i perspektywicznego związku, zaczną się realizować.

> Ktoś mi kiedyś powiedział, że z partnerem jestem połączona miłością karmiczną (
        > Pan również wspomina o karmicznych powiązaniach), po zliczeniu naszych dat urod
        > zenia wychodzi 7/16 (karmiczny, trudny związek), chciałabym tylko wiedzieć kto
        > w poprzednim wcieleniu "zawinił", bo nie wiem jak to sprawdzić?

Nikt z was nie zawinił. Wibracje imienne są czynnikiem zmiennym i nie wskazują na zaległości z poprzednich wcieleń. Tych należy szukać w dacie urodzenia za pośrednictwem numerologii i astrologii. Wyciąganie wniosków z sumy dróg życia dwóch osób jest domeną numerologów, którzy mają wąskie pojmowanie daty urodzenia i nie mając pomysłu jak ją zinterpretować, wymyślają takie dziwne opcje. Ja byłem przez ponad 20 lat w związku, który także się sumował na 7/16 i gdyby miało to jakieś znaczenie, to z pewnością nie przetrwał by 3 - 5 lat.

Pozdrawiam

> Dziękuję i pozdrawiam.
    • shyana Re: Prośba do Pana Janusza o analizę 18.06.13, 17:12
      Nie bardzo wiem o co chodzi ze zmianą wibracji imiennych, swoję imię bardzo lubię, drugie mam po mamie (nie chciałabym go zmieniać), trzecie to młodzieńczy (nie do końca trafny) wybór z bierzmowania. Czy chodzi o dodanie "wirtualnego", który może poprawić wibrację?

Dziękuję bardzo smile imponująca wiedza.
      • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza o analizę 18.06.13, 20:49
        Witaj ponownie
        shyana napisał(a):

> Nie bardzo wiem o co chodzi ze zmianą wibracji imiennych, swoję imię bardzo lub
        > ię, drugie mam po mamie (nie chciałabym go zmieniać), trzecie to młodzieńczy (n
        > ie do końca trafny) wybór z bierzmowania. Czy chodzi o dodanie "wirtualnego", k
        > tóry może poprawić wibrację?

Zmiana numerologiczna polega na dodaniu kolejnego imienia, które zadaniem jest zmienić wibracje imienne na korzystne oraz uzupełnić brakujące wibracje w zawartości liter. Poprzez odpowiednią pracę mentalną z tym imieniem, zostaje ono przyswojone przez podświadomość jako własne, kolejne imię i następuje zmiana wibracji. Imię to nie wymaga żadnej zmiany dokumentów czy też rezygnacji z dotychczasowych imion. Jest ono tylko dla nas do "użytku wewnętrznego".
        Pozdrawiam

>
        > Dziękuję bardzo smile imponująca wiedza.
        • shyana Re: Prośba do Pana Janusza o analizę 18.06.13, 23:03
          Panie Januszu tak jak pisałam na początku nie znam się na tym, dopiero uczę i jestem na samym początku drogi. Czy jest Pan w stanie podpowiedzieć mi jakieś imię tak żeby moje życie zaczęło w końcu być łatwiejsze? Wiecznie mam pod górkę, chwilowo coś zaczyna iść dobrze (tak mi się przynajmniej wydaje) i nagle wszystko mi się "wali" (w jednym czasie zarówno życie prywatne, jak i zawodowe ) i tak cały czas, całe życie... Już sama nie wiem co robić i gdzie szukać pomocy.
          Zwracam się do Pana, bo pierwsza analiza była bardzo trafna, nigdy wcześniej nie sądziłam, że z liter, cyfr można tyle wywnioskować i jak bardzo to rzutuje na nasze życie.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • janus50 Re: Prośba do Pana Janusza o analizę 19.06.13, 19:02
            Witaj
            shyana napisał(a):

> Panie Januszu tak jak pisałam na początku nie znam się na tym, dopiero uczę i j
            > estem na samym początku drogi. Czy jest Pan w stanie podpowiedzieć mi jakieś im
            > ię tak żeby moje życie zaczęło w końcu być łatwiejsze? Wiecznie mam pod górkę,
            > chwilowo coś zaczyna iść dobrze (tak mi się przynajmniej wydaje) i nagle wszyst
            > ko mi się "wali" (w jednym czasie zarówno życie prywatne, jak i zawodowe ) i ta
            > k cały czas, całe życie... Już sama nie wiem co robić i gdzie szukać pomocy.
            > Zwracam się do Pana, bo pierwsza analiza była bardzo trafna, nigdy wcześniej ni
            > e sądziłam, że z liter, cyfr można tyle wywnioskować i jak bardzo to rzutuje na
            > nasze życie.

Piątki, a szczególnie piątki wynikające z 14, przynoszą ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko, wydarzenia nagłe i niespodziewane. W każdym razie wprowadzają brak stabilności. Zmiana numerologiczna usunie te piątki i stworzy nowe możliwości.
            Proces zmiany numerologicznej oraz doboru odpowiedniego imienia najlepiej oddać w ręce doświadczonego w tej materii numerologa. Ja ze swojej strony polecam Panią Iwonę Łukiewską z Bydgoszczy. Wiele lat temu także mnie robiła zmianę i była to zmiana skuteczna i trwała.
            Pozdrawiam

> Pozdrawiam serdecznie.
            • shyana Re: Prośba do Pana Janusza o analizę 19.06.13, 21:27
              Bardzo dziękuję za pomoc i wszystkie wyjaśnienia.

Życzę Panu wiele pomyślności i szczęścia smile

Pozdrawiam smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka