Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

07.08.13, 18:48
Drogi Panie Janusu
bardzo prosze Pana o pomoc w mojej sprawie.Wlasnie wali sie moje małżenstwo ,zaczelo sie od bzdury a skonczylo stwierdzeniem meza ,ze cale zycie sie ze mna męczyl.bylam tym zaszokowana ,bo mysmy nigdy zadnych klotni nie mieli ,zylismy sobie bardzo fajnie z drobnymi problemami (pare lat temu maz mial romans w pracy )przerabialismy temat ,walkowalismy ,niby posklejalismy go ale ja gdzies w podświadomosci zawsze sie balam ,ze ponownie zacznie romansować z nia lub inna w pracy.potem zapewnial mnie ,ze mu na rodzinie zalezy i tylko mnie kocha itd.a tu ....chcialabym ratować to 20 letnie malzeństwo ale czy sie da...i czy ja sobie poradze i czy zaufam juz .moja data ur. 3.07.1972 a maz 23.07.1969
jak Pan to widzi?

Obserwuj wątek
    • mila03 Re: prośba o pomoc 07.08.13, 20:03
      data ślubu 18.12.1993
    • janus50 Re: prośba o pomoc 11.08.13, 19:12
      Witaj
      mila03 napisała:

> Drogi Panie Janusu
      > bardzo prosze Pana o pomoc w mojej sprawie.Wlasnie wali sie moje małżenstwo ,za
      > czelo sie od bzdury a skonczylo stwierdzeniem meza ,ze cale zycie sie ze mna mę
      > czyl.bylam tym zaszokowana ,bo mysmy nigdy zadnych klotni nie mieli ,zylismy so
      > bie bardzo fajnie z drobnymi problemami (pare lat temu maz mial romans w pracy
      > )przerabialismy temat ,walkowalismy ,niby posklejalismy go ale ja gdzies w podś
      > wiadomosci zawsze sie balam ,ze ponownie zacznie romansować z nia lub inna w p
      > racy.potem zapewnial mnie ,ze mu na rodzinie zalezy i tylko mnie kocha itd.a tu
      > ....chcialabym ratować to 20 letnie malzeństwo ale czy sie da...i czy ja sobie
      > poradze i czy zaufam juz .moja data ur. 3.07.1972 a maz 23.07.1969
      > jak Pan to widzi?

Wasze urodzeniowe wibracje, ty dwójka a twój małżonek jedynka, są zgodne i harmonijne, dają więc szansę na zgodny związek. Podobnie ma się sprawa z wibracjami dnia urodzenia, ty jesteś urodzona w dniu o wibracji trzy, a twój mąż w dniu o wibracji 5, co jest również zgodne.
      Jest w tym wszystkim jednak pewien zgrzyt, gdyż jego dzień urodzenia 5/23 pozostaje w konflikcie z twoją urodzeniową dwójką.
      Piątka ta może sprawiać, że pragnie wolności, niezależności, nie znosi ograniczeń, nakazów, zakazów. Może to oczywiście powodować napięcia i konflikty, które szczególnie mogły się nasilić po ukończeniu przez twojego męża 42 roku życia, kiedy to miała miejsce przełomowa w życiu każdego człowieka opozycja Urana do Urana urodzeniowego.
      Mąż twój jest aktualnie w swoim roku osobistym dziewięć, który często przynosi problemy związkowe, czasem tak trudne, że związek może się rozpaść. Czy uda się ten związek utrzymać, trudno powiedzieć, bo on wychodzi właśnie ze swojego szczytu o wibracji 3 i wchodzi do szczytu 6, który wskazuje na realizację w rodzinie, pozostaje pytanie jednak, czy w tej samej co teraz. Jeśli uda wam się utrzymać związek do końca tego roku, możliwe, że wasze małżeństwo przetrwa. Ty z kolei za dwa lata wchodzisz w swój trzeci szczyt o wibracji 5, który przyniesie dynamikę i zmiany a po drodze jeszcze w 42 roku życia będzie tranzyt Urana do Urana urodzeniowego, trudno jest się więc spodziewać jakieś przewidywalności.
      W każdym razie, pewne szanse są, aczkolwiek nie są one bardzo duże.
      Data ślubu była dość korzystna, to też jest silny element wsparcia dla tej relacji.
      Pozdrawiam

>
      >
    • 2zytka Re: prośba o pomoc 15.09.13, 22:23
      dobrą wrózkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka