Dodaj do ulubionych

PROŚBA DO PANA JANUSZA

26.08.15, 12:07
Witam serdecznie Panie Januszu, mam na imię Sylwester, czy mógłbym uprzejmie prosić o interpretację w wolnym czasie mojej daty urodzenia 05/07/1988 ?

Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: PROŚBA DO PANA JANUSZA 04.09.15, 12:59
      Witaj
      silverfenix11 napisał(a):

> Witam serdecznie Panie Januszu, mam na imię Sylwester, czy mógłbym uprzejmie pr
      > osić o interpretację w wolnym czasie mojej daty urodzenia 05/07/1988 ?
      >
      > Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia.

Jesteś urodzeniową dwójką urodzoną w dniu o wibracji 5. Dzień urodzenia jest bardzo istotny i ma podobne znacznie jak ascendent w astrologii. Dwójki to osoby o wysokiej wrażliwości, która umożliwia im wgląd w innych ludzi i rozumienie ich problemów. Stąd dwójki mogą być doskonałymi pedagogami, doradcami, psychologami, urzędnikami, doskonale radzą sobie także jako księgowi. Ich wrażliwość bardzo często rozciąga się na sferę artystyczną, pozwalając być niezwykle utalentowanymi kreatorami piękna i sztuki.
      Nie radzą sobie zbyt dobrze jako szefowie, nadający ton i kierunek działaniom innych ludzi, no chyba że dojedzie do głosu wysoki potencjał 11, wtedy mogą za sobą pociągnąć tłumy.
      Ich wrażliwość często popada w nadwrażliwosć i sprawia, że odzywają się negatywne aspekty dwójki, jak np. brak siły przebicia, zaniżanie wartości własnej, kompleksy, przewrażliwienie na własnym punkcie, depresyjność.
      W twoim przypadku bardzo istotna jest piątka z dnia urodzenia, gdyz piątka właśnie jest największym oponentem dwójki. Daje dynamikę, spontaniczność, pogoń za nowościami, niechęć do ograniczeń, schematów, nakazów i zakazów. Dwójka z piątką lubią się jak pies z listonoszem, stąd, gdy występują w tak istotnych elementach drogi zycia, mogą przynosić wewnętrzne rozdarcie, sprzeczne emocje, napięcie, impulsywność, nerwowość.
      Pisać można by dużo, dlatego najprościej będzie, jeśli napiszesz, czy borykasz się z jakimiś problemami czy uciążliwością. Wtedy zobaczymy czy to może wynikać z drogi życia..
      Pozdrawiam
      • silverfenix11 Re: PROŚBA DO PANA JANUSZA 14.09.15, 12:57
        Witam ponownie Panie Januszu i przepraszam za późną odpowiedź,

Dał mi Pan do myślenia z tą numerologiczną DWÓJKĄ gdyż myślałem że kroczę drogą wibracji 11

Na czym to więc polega że ktoś jest numerologiczną 11-tką a ktoś inny wibracją 2-ki ? Chodzi o klucz wcielenia?czy może o metodę wertykalną którą uważa się za ważniejszą od horyzontalnej?

Nie wiem czy ma to znaczenie ale mam wpisaną liczbę 38 aż trzy razy w portrecie - w metodzie horyzontalnej 38, suma samogłosek i spółgłosek imienia Sylwester to 38 a także liczba dążenia duszy (wszystkie samogłoski w imionach i nazwisku) to też 38, czy to coś znaczy?

Tak, borykam się z problemami od okresu urodzin w lipcu 2015, rozpad związku po 1,5 roku, przeprowadzka, nowa karmiczna miłość..zawiodłem się także na ludziach i odizolowalem się od nich, no po prostu BUM ale wszystko zmierza w gorszym kierunku..doły psychiczne, brak wiary w siebie..
        Dodam, że moje wibracje wlasne mają wartość 2/11(38)-7(61)-9(99/18) bardzo dołujące i introwertyczne..

Czy może Pan napisać coś więcej na temat tej kombinacji? Data urodzenia 5/7/1988, imiona SYLWESTER, DARIUSZ a nazwisko zostało zmienione literowo ORANAM czy brakuje jakichś wibracji?

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za zainteresowanie,

Sylwester

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka