Dodaj do ulubionych

dodatkowe imię

31.03.16, 02:49
Dzień dobry. Sporo tu przeczytałam, wyliczyłam piramidkę i wibracje imienne, ale niewiele z tego rozumiem niestety.

Problem: samotność z brakiem perspektyw na zmiany, emocjonalność, która zaczyna mnie już wykańczać, w tym szczególnie upierdliwa tendencja do odkładania wszystkiego na później i bezgraniczne lenistwo...
data 27.12.1979r., o ile czegoś nie pomieszałam, wyglądam tak:
11
11
3 3
12 27 8
6 1
5
1

imiennie wyliczyłam 8/3/2(11), wyszedł mi brak 7-ek.
A-8, I-1, J-1, K-1, L-1, M-2, N-3, O-3, R-1, S-2, T-2, W-1, Z-1

Mieszkam pod adresem wibrującym wdzięcznie 11 (biorąc z dowodu), a 9 pomijając imię w ulicy. Nie wiem do końca jak to z tą ulicą jest. Wiem, że adres ma mały wpływ, chociaż jak ktoś już do mnie z rzadka zajrzy, mówi o wyciszeniu i spokoju, zawsze. Coś ewidentnie z tym domem jest na rzeczy. Jakby doczepić O na drzwiach to mogłoby minimalnie pomóc?
Jak zsumuję PESEL też wychodzi 11.

Zainteresowały mnie wibracje imienne i możliwość wpływania na charakter/losy, bo pamiętam dużą zmianę, jaka się zadziała w moim życiu właściwie zaraz po bierzmowaniu - na gorsze, na dużo gorsze, szczególnie pod kątem emocjonalnym. Z nowym imieniem całość wychodzi 11... Może to przypadek a może nie. Dziwnym trafem zapamiętałam datę bierzmowania, a niektórych ważniejszych wydarzań nawet rocznikowo nie potrafię umiejscowić. Wcześniej wibracja brzmiała 9/1/1.

Czy zmiana imienna na 1/9/1, w kontekście mojego rozmemłania to dobry pomysł? Oczywiście uzupełniając 7. Czarne szczyty mam 1. Czy droga życia wskazuje na samotność po smutny kres..? Totalnie odrzuca mnie od aktywnego poszukiwania partnera, nie potrafię się przemóc. Poprzedniego poznałam w ogóle nie zawracając sobie tym tematem głowy. I to był jedyny związek w moim życiu sad
Czy ewentualne nowe imię musi być sensu stricto imieniem i figurować w jakimś spisie? Czy mogę sobie sama wymyślić, oczywiście tak, żeby mi się podobało i było wymawialne wink

Bardzo proszę o wskazówki w miarę wolnego czasu.

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: dodatkowe imię 04.04.16, 14:23
      Witaj
      ifive napisał(a):

> Problem: samotność z brakiem perspektyw na zmiany, emocjonalność, która zaczyna
      > mnie już wykańczać, w tym szczególnie upierdliwa tendencja do odkładania wszys
      > tkiego na później i bezgraniczne lenistwo...
      > data 27.12.1979r., o ile czegoś nie pomieszałam, wyglądam tak:
      > 11
      > 11
      > 3 3
      > 12 27 8
      > 6 1
      > 5
      > 1
      >

Tutaj dwa błędy - drugi szczyt powinien być 8 a czwarty czarny szczyt 5
      > imiennie wyliczyłam 8/3/2(11), wyszedł mi brak 7-ek.
      > A-8, I-1, J-1, K-1, L-1, M-2, N-3, O-3, R-1, S-2, T-2, W-1, Z-1

Wibracje imienne wyliczyłaś poprawnie. 8-3-2/11 to korzystne wibracje, jednak nie są zbyt ofensywne i dla osób cierpiących na deficyt w tej sferze mogą być nieco za słabe.

>
      > Mieszkam pod adresem wibrującym wdzięcznie 11 (biorąc z dowodu), a 9 pomijając
      > imię w ulicy. Nie wiem do końca jak to z tą ulicą jest. Wiem, że adres ma mały
      > wpływ, chociaż jak ktoś już do mnie z rzadka zajrzy, mówi o wyciszeniu i spokoj
      > u, zawsze. Coś ewidentnie z tym domem jest na rzeczy. Jakby doczepić O na drzwi
      > ach to mogłoby minimalnie pomóc?

To zależy do czego dążysz, co chcesz osiągnąć. Jeśli zależy tobie by ożywić kontakty społeczne, należy ustawić wibrację adresu na trzy. W tym przypadku dodałbym literę S na drzwiach.

> Jak zsumuję PESEL też wychodzi 11.
      >
      > Zainteresowały mnie wibracje imienne i możliwość wpływania na charakter/losy, b
      > o pamiętam dużą zmianę, jaka się zadziała w moim życiu właściwie zaraz po bierz
      > mowaniu - na gorsze, na dużo gorsze, szczególnie pod kątem emocjonalnym. Z nowy
      > m imieniem całość wychodzi 11... Może to przypadek a może nie. Dziwnym trafem z
      > apamiętałam datę bierzmowania, a niektórych ważniejszych wydarzań nawet rocznik
      > owo nie potrafię umiejscowić. Wcześniej wibracja brzmiała 9/1/1.
      >
      > Czy zmiana imienna na 1/9/1, w kontekście mojego rozmemłania to dobry pomysł?

Tak, to bardzo dynamiczne, silne i zindywidualizowane wibracje imienne.

O
      > czywiście uzupełniając 7. Czarne szczyty mam 1. Czy droga życia wskazuje na sam
      > otność po smutny kres..?

Nie, wręcz przeciwnie....

Totalnie odrzuca mnie od aktywnego poszukiwania partne
      > ra, nie potrafię się przemóc. Poprzedniego poznałam w ogóle nie zawracając sobi
      > e tym tematem głowy. I to był jedyny związek w moim życiu sad
      > Czy ewentualne nowe imię musi być sensu stricto imieniem i figurować w jakimś s
      > pisie?

Nie musi. Konieczna jest jedynie odpowiednia praca mentalna z dodanym imieniem.

Czy mogę sobie sama wymyślić, oczywiście tak, żeby mi się podobało i był
      > o wymawialne wink

Oczywiście, możesz sobie sama poszukać odpowiedniego imienia. Jednak nie powinno to być imię nieistniejące. Powinno to być imię pochodzące z naszego kręgu kulturowego.

Pozdrawiam
      >
      > Bardzo proszę o wskazówki w miarę wolnego czasu.
      >
      >
      • ifive Re: dodatkowe imię 04.04.16, 15:54
        Bardzo dziękuję panie Januszu!
        Podziwiam cierpliwość smile
        • ifive Re: dodatkowe imię 05.04.16, 21:07
          Jeszcze pozawracam głowę, jesli można. Poluję na imię 2-6-8 uzupełniające siódemki. Przypomina to szukanie igły w stogu siana. Czy Pana magiczna wyszukiwarka zawiera takie coś?
          Mam drobną wątpliwość odnośnie układu 1-9-1. Myślę, że jest mi potrzebny, jednak czy nie utrudni on dodatkowo już i tak nędznego życia uczuciowego?
          Dziękuję i pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka