Dodaj do ulubionych

Prośba do Pani Teresy

20.04.17, 11:51
Mam wielką prośbę do Pani Teresy.
Pod koniec lutego postanowiłam, że rozpocznę nowe życie w innym kraju niż byłam.
Dostałam pozwolenie na pracę 2 tygodnie temu i czuje, że to właśnie tam mam się osiedlić, bo po raz pierwszy wszystko idzie prawie jak po maśle jeżeli chodzi o papierologię. W międzyczasie zrobiłam porządki z osobami które mnie blokowały i czułam, że ciągną mnie w dół mimo tego, że mówiły zupełnie inaczej po raz pierwszy od wielu wielu msc. jestem bardzo spokojna.

Jednak cały czas jestem można powiedzieć stopowana i nie wiem dlaczego, nie wiem co mam jeszcze zrobić. Moja intuicja mówi mi że to bardzo dobry kierunek i mam czekać i nie składać papierów do innego kraju, tylko nie wiem co się dzieje, bo już jest jakaś praca i nagle cisza.
I nawet jak nachodziły mnie myśli, żeby składać podania gdzieś indziej to moje serce wręcz było ,,wkurzone'' więc siedzę i czekam, ale ileż można...
Moja data urodzenia 13.09.1989

Pozdrawiam Panią serdecznie smile
Obserwuj wątek
    • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 13:22
      Pani Butterfly.flower, dla celów numerologicznych pomocne byłyby dodatkowo co najmniej dwie dokładne daty: ta z końca lutego, i ta sprzed 2.tygodni.
      Ale być może najlepiej byłoby w opisanej przez Panią sytuacji – wyboru państwa i miejsca zatrudnienia – zadać bardzo precyzyjne pytania Kartom, które dadzą odpowiedzi bardziej szczegółowe niż Numerologia...

W nawiązaniu do opisanej przez Panią sytuacji, dobrze byłoby wiedzieć o tendencjach numerologicznych występujących w Pani dacie urodzenia:
      -
      • butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 15:18
        Witam ponownie Pani Tereso i dziękuje bardzo za odpowiedź smile

Pierwsza data to była data mojego przylotu do Polski 28 luty, natomiast druga data to wystawiony dokument otrzymałam go 21.03, przepraszam to było 4 tyg temu, ten czas tak szybko leci.

--Wydarza się cały czas Pani Tereso, bardzo dużo zmian i to chyba tak ma być przez 28 urodzinami.
        --Moja przeprowadzka jest związana ze Szwajcarią i od dawna mnie tam coś ciągnęło ale miałam wcześniej blokady, żeby jeszcze poczekać, aż do czasu kiedy dostałam to pozwolenie i uznanie dyplomu które nie udawało mi się przeprowadzić w innych krajach i do tej pory mam wszędzie blokady prócz tej Szwajcarii, tutaj natomiast wszystko poszło gładko. Wiem, że najbliższy czas będzie ciężki, ale tak to już jest przy przeprowadzkach i jak wiadomo Szwajcaria jest specyficznym krajem.
        Życie już mnie nauczyło, że trzeba się zabezpieczać z wszelkich możliwych stron, ale dziękuje Pani Tereso za zwrócenie na to uwagi, jest i będzie to na pewno ważne w przyszłości.

Dodatkowo musiałam zakończyć ostatnio związek z wieloletnią przyjaciółką co na pewno nie było dla mnie przyjemnym doświadczeniem.

Pozdrawiam smile
        • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 17:17
          Pani Butterfly.flower, proszę podać datę wystawienia dokumentu, który otrzymała Pani 21.03.2017, oraz ew. inne daty ważne dla Pani emocjonalnie – np. datę zainicjowania przez Panią starań o „to” pozwolenie na pracę (jeśli jest to inna data niż data przylotu do Polski – 28.02.2017).
          Czy uznanie dyplomu nastąpiło innego dnia niż wystawienie dokumentu dotyczącego pracy?

Pozdrawiam – T.
          • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 17:34
            Pani Butterfly.flower, jeśli z jakichkolwiek przyczyn nie chciałaby Pani opisywać dat, to wystarczy podać same daty – najlepiej w kolejności od najważniejszej (dla Pani) do najmniej ważnej.
            T.
            • butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 19:05
              Pani Tereso zaczęłam się starać o to w zeszłym roku to był chyba wrzesień, ale dokładnie nie pamiętam.
              Data wystawienia dokumentu to 28.02. To jest tylko związane z uznaniem dyplomu, natomiast nie wiem co mam przyblokowane, że mimo iż czuje że to jest ten kierunek to nie mogę wystartować.
              Z moim poprzednim krajem było tak samo ale wiem dlaczego musiałam czekać i nie żałuje smile

Bardziej chodzi mi o to co stoi na drodze, że tak się to przeciąga...
              Pozdrawiam smile
              • butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 20:31
                Pani Tereso zapomniałam się jeszcze zapytać o sprawy związkowe, jeżeli by miała Pani czas i ochotę żeby to sprawdzić

smile dziękuje, że Pani poświęca swój czas
                Pozdrawiam
                • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 21:25
                  Pani Butterfly.flower, czy wszystko odnośnie daty 28.02.2017 zgadza się?
                  Pytam, bowiem w Numerologii prawidłowe daty to podstawa...
                  -
                  • butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 21:42
                    Pani Tereso,

28 lutego postanowiłam wrócić do Polski i postawić wszystko na jedną kartę czyli zacząć próbować szans w Szwajcarii, wtedy jeszcze nie wiedziałam że ten dokument był wystawiony. Otrzymałam go dopiero 21.03.
                    Emocjonalnie obie daty nie były dla mnie specjalnie ważne. Przepraszam, bo źle zrozumiała pytanie. Nie ukrywam, że lot do Polski był w tym dniu( tj 28.02) tańszy niż w inne dni, dlatego też w ten dzień wróciłam do Polski. Obecnie jeszcze przebywam w Polsce i czuje, że już tu nie chcę być, powiedziałabym że nawet bardzo.

Może doprecyzuje pytanie, czy jest coś lub ktoś kto przeszkadza, lub też spowalnia mój wyjazd?
                    Nie wiem czy potrzebuje Pani specjalnych dat czy jeszcze czegoś innego?
                    Nie znam się na numerologii, tylko tyle co przeczytałam piąte przez dziesiąte.

Pozdrawiam smile
                    • butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 21:49
                      A co do tematów związkowych to takie pytanie ogólne. Ponieważ nie jestem osobą heteroseksualną to jest dosyć ciężko znaleźć partnerkę. Nie ukrywam, że poprzednia (31.07.83) partnerka dosyć mnie poraniła i od tej pory trzymam się na uboczu, nawet nie mam ochoty nikogo poznawać.

Pozdrawiam
                    • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 22:11
                      butterfly.flower napisała:
                      > Może doprecyzuje pytanie, czy jest coś lub ktoś kto przeszkadza, lub też spowal
                      > nia mój wyjazd?

Pani Butterfly.flower, na podstawie Pani daty urodzenia i daty 28.02.2017, zasugerowałam, by „jak najwcześniej sprawdzić, czy faktycznie istniały/istnieją żelazne/wszystkie podstawy wystawienia dokumentu (uznania dyplomu), czy nie ma jakichś iluzji i/lub jakichś obietnic na wyrost i/lub jakiegoś niedoprecyzowania, itp., oraz ewentualnie – czy ten dokument („sam w sobie”) w 100% wystarczy do podjęcia pracy, itp., itd.”

Nie znając dat urodzenia innych niż Pani data urodzenia, nie mam podstaw twierdzić w tej konkretnej sytuacji, czy „ktoś”, i ew. kto, przeszkadza/spowalnia...
                      A nie znając dat związanych w tej konkretnej sytuacji z innymi ew. czynnikami wpływającymi na przeszkadzanie/spowalnianie, nie mam podstaw twierdzić, co, i ew. w jakim stopniu, przeszkadza/spowalnia...

Dlatego ponownie proponuję, by zadała Pani precyzyjne pytania Kartom.

Pozdrawiam serdecznie – Teresa
                      • butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 22:18
                        Dziękuje bardzo Pani Tereso smile
                        W takim razie będę musiała zobaczyć i dowiedzieć się nt. tego dokumentu czy daje w 100% szansę, czy jest jakimś wstępem smile

jedyne osoby jakie mi przychodzą na myśl to: 09/04/91, 31/07/83, 03/08/66
                        Dziękuje bardzo Pani Tereso Pozdrawiam
                        smile
                        • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 22:23
                          Proszę podać płeć każdej tych trzech osób.

Postaram się odpowiedzieć w weekend.

Pozdrawiam - Teresa
                          • butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 20.04.17, 22:34
                            Wszystkie to kobiety smile

Dziękuje i pozdrawiam
                            • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 22.04.17, 11:57
                              Pani Butterfly.flower, spośród trzech kobiet, których daty urodzenia Pani podała, tylko K-3.08.1966 w najbliższych miesiącach mogłaby mieć istotny wpływ na ew. zmiany w Pani decyzjach/planach, itp., itd., w tym na ew. zmiany w Pani decyzjach/planach, itp., itd., dotyczących sprawy dokumentu (uznania dyplomu).
                              Wpływ ten może stopniowo zwiększać się wraz ze zbliżaniem się do ok. przełomu 2017/2018 [czyli do okresu opisanego wcześniej: data 28.02.2017 wnosi tendencje do skonfliktowania się z Pani datą urodzenia. To skonfliktowanie się, mogące negatywnie wpływać na Pani datę urodzenia, może być rozciągnięte w czasie – do ok. przełomu 2017/2018, z ewentualnie co najmniej jednym punktem kulminacyjnym (pod koniec powyższego okresu). W realu może to oznaczać problem/problemy też rozciągnięty/rozciągnięte w czasie – też do ok. przełomu 2017/2018, z ewentualnie co najmniej jednym punktem/momentem kulminacyjnym/trudniejszym (pod koniec powyższego okresu).]
                              Data urodzenia 3.08.1966 wnosi bowiem tendencje do skonfliktowania się ok. przełomu 2017/2018, wkrótce po opisanym wyżej punkcie kulminacyjnym (jeśli byłyby dwa takie punkty kulminacyjne a nie jeden, to po drugim), najpierw z datą 28.02.2017 i – nieco później – z Pani datą urodzenia.
                              W realu takie „skonfliktowanie się” dat może oznaczać poważniejszą niż dotąd sprawę do załatwienia i/lub poważniejszy niż dotąd problem do rozwiązania i/lub poważniejszy niż dotąd spór/konflikt, itp.

Ale w przypadku Pani sytuacji jest też nuta optymizmu smile i niepewności sad :
                              -
                              • butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 22.04.17, 13:04
                                Pani Tereso, bardzo dziękuje za tak wyczerpującą odpowiedź. Jestem w głębokim szoku tak dokładnej odpowiedzi smile
                                Właśnie od tej kobiety 3.08.66 chciałabym możliwe jak najbardziej się uwolnić, bo jest to moja matka która nie może mnie zostawić emocjonalnie i z każdym rokiem otaczam się większą barierą, tak jak kiedyś była dla mnie ważna tak obecnie jestem szczęśliwa jak Jej nie ma blisko mnie i najlepiej żeby była jak najdalej.

Proszę powiedzieć w czym mogą objawiać się te niedobory zdolności dyplomatycznych,negocjacyjnych? Z racji mojego medycznego zawodu, kontakt z pacjentami miałam zawsze doskonały i to w wielu krajach. To są opinie pacjentów, więc tak zwyczajnie nie wiem za bardzo jak ugryźć to co Pani powiedziała, bo nie wiem jak taki niedobór może się objawiać smile albo gdzie mogą być moje problemy w komunikacji smile

Mogę tylko powiedzieć, że mam umysł bardziej męski niż żeński i zwyczajnie nie lubię i nudzą mnie rozmowy o takich ,typowych'' kobiecych sprawach. Ja wolę działać niż rozmawiać w kółko o jednym i tym samym. Nie ukrywam, że nie przepadam też za żeńskim towarzystwem gdyż w wielu przypadkach spotkałam się z zazdrością, obgadywaniem i właśnie manipulacjami, dlatego też trzymam się jak najdalej do kobiet i wolę przebywać w towarzystwie mężczyzn.

Pozdrawiam smile
                                • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 22.04.17, 14:23
                                  Pani Butterfly.flower, domyśliłam się, że K-3.08.1966 to Pani Matka – nie tylko z racji różnicy wieku, ale i z uwagi na więź/przyciąganie między Waszymi datami urodzenia.
                                  A może w związku z ok. przełomem 2017/2018, np. w powiązaniu z okresem okołoświątecznym/opłatkowym/noworocznym, można byłoby zasugerowane przeze mnie dodatkowe zwiększenie siły przebicia Matki w relacjach dwustronnych z Panią, spróbować przekuć w bardziej dojrzałe relacje dorosłych kobiet, wzajemnie się wspierających, itp.?
                                  Obawiam się jednak, że układanie/ułożenie Pani relacji z Matką na zasadach PANI (chociaż w większej części zasad niż obecnie), a nie w zdecydowanym stopniu na zasadach MATKI, może być dla Pani/Was bardzo trudne, nie pozbawione nadmiernych emocji, itp., itd. …
                                  Zwłaszcza bez wsparcia psychologa/coacha/itp. i/lub bez dobrej woli Matki...

Niedobory zdolności dyplomatycznych/negocjacyjnych i problemy w komunikacji, o które Pani zapytała, absolutnie nie muszą powstawać w relacjach „pacjentka/pacjent/bliscy – personel służby zdrowia”, bo tego typu relacje prawie nigdy nie bywają równorzędne. W związku z różnego rodzaju uzależnieniem pacjentek/pacjentów (i ich bliskich) od zaangażowania/woli/zachowań/decyzji/fochów/itp. przedstawicieli służby zdrowia, w sytuacjach specyficznych/trudnych/niekomfortowych/traumatycznych dla pacjentek/pacjentów (i ich bliskich) z różnych mniej/bardzo ważnych powodów, to wystarczy, żeby pacjentki/pacjenci/bliscy byli mili, grzeczni, dyplomatyczni, itd., bo to leży ZAWSZE W ICH(!) interesie, a relacja Pani z pacjentkami/pacjentami/bliskimi będzie zawsze satysfakcjonująca dla wszystkich zainteresowanych stron.
                                  Niedobory zdolności dyplomatycznych/negocjacyjnych i problemy w komunikacji mogły/mogą pojawiać się w Pani relacjach RÓWNORZĘDNYCH z ludźmi (zwłaszcza z kobietami) oraz w relacjach, w których to Pani była/jest/będzie UZALEŻNIONA od zaangażowania/woli/zachowań/decyzji/fochów/itp. innych ludzi (zwłaszcza kobiet).
                                  A te Pani słowa potwierdzają, że właśnie niedobory umiejętności z zakresu dyplomacji/negocjacji/komunikacji pojawiają się w Pani relacjach z kobietami: nie przepadam też za żeńskim towarzystwem gdyż w wielu przypadkach spotkałam się z zazdrością, obgadywaniem i właśnie manipulacjami, dlatego też trzymam się jak najdalej do kobiet i wolę przebywać w towarzystwie mężczyzn.
                                  Jeśli te niedobory udałoby się Pani w dużej mierze ograniczyć/zniwelować, to w relacjach z kobietami we wszystkich sferach życia (również w sferze zawodowej – w relacjach z kobietami z personelu medycznego, np. z szefowymi), czułaby się Pani o wiele bardziej komfortowo, swobodnie, bezpiecznie, miło, itp., itd.

Pani Butterfly.flower, jeśli nie wyjaśniłam czegoś wystarczająco dokładnie, to proszę pytać – postaram się doprecyzować.

Pozdrawiam smile

• butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 22.04.17, 14:59
                                    Dziękuje Pani Tereso za wyczerpującą odpowiedź smile

Wszystko zrozumiałam. Tylko mam jedną obawę, gdyż ja sama nie wiem co ja robię tym kobietą.
                                    Zawsze jestem miła, daję tzw. czystą kartę, nie konkuruje z nimi, gdyż nie jestem osoba która ubiera się wyzywająco itp. Ja po prostu jestem i często tym kobietą coś zaczyna się nie podobać. W szczególności kiedy nie daje sobie wejść na głowę. Mam czasami wrażenie, że te kobiety dążą do tego żeby mnie wyprowadzić z równowagi żeby mieć jakąś satysfakcję, bo ja z natury jestem osobą spokojną i rzekłabym nawet introwertyczną. Dlatego też stronie od kobiet, mimo iż jestem osobą homoseksualną.

Pozdrawiam smile
                                    • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 22.04.17, 16:25
                                      Pani Butterfly.flower, czasami Pani może nic nie robić tym kobietom...
                                      To może wynikać m.in. z tendencji występujących w Pani dacie urodzenia:
                                      -
                                      • butterfly.flower Re: Prośba do Pani Teresy 22.04.17, 17:56
                                        Oczywiście Pani Tereso było to bardzo wyczerpujące smile Dziękuje bardzo.

Zgadzam się z Panią w wielu kwestiach, jestem osobą introwertyczną i powiedziałabym bardzo spokojną i niekonfliktową dlatego też często starałam się nawet wycofywać i nie stawiać jakiś granic i barier ze względu na to że nie lubię konfliktów ale niestety później obracało się to przeciwko mnie.
                                        Nie raz zdarzyło mi się, że przełożony chciał wdać się ze mną w romans i musiałam zrezygnować z pracy gdyż były tylko 2 możliwości albo się na to zgodzić albo zrezygnować z pracy. Nadmienię, że ja cały czas chodzę w spodniach nie maluje się w ogóle a jednak takie sytuacje mnie spotykają. Dlatego też wycofałam się i teraz to najlepiej pasowałaby mi praca i dom i nic więcej.

Dziękuje i pozdrawiam smile
                                        • teresa.numerolog Re: Prośba do Pani Teresy 22.04.17, 18:03
                                          Pani Butterfly.flower, również dziękuję i pozdrawiam smile
                                          Życzę szczęścia!
                                          Teresa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka