nikita696 05.06.06, 14:38 No właśnie, jutro bedzie taka data... chodzi mi o 666, czy trzy szóstki przyciagaja negatywna energie?? czy jest to jakaś znaczaca data?? tak z ciekawości... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi Re: 06.06.2006 06.06.06, 19:26 witaj jak juz wczesniej pisalam ( za co dostalam bure) ) to nie jest data z trzema szostkami. 2006 rok to rok osemkowy. Trzy szostki byly w 2004 roku. Jesli istnieje cos takiego jak energia negatywna, to moze ja przyciagac kazda wibracja. Trzy szostki to potrojony potencjal tej wibracji. I jak kazda energia moze byc w rownowadze albo wystepowac w jednej ze swych skrajnosci. Data oczywiscie jest znaczaca jak kazda inna data. Oblicznie sobie diament zycia i spojrzcie, jakie energie niesie ze soba ten dzien. Spojrzcie na ten dzien i zastanowcie sie, jakie znaczenie ma on dla Was. Dla mnie osobiscie ten dzien jest bardzo udany ( na razie) ). Zostaly dzis poruszone tematy wspolpracy, sluzby, harmonii, rownowagi, przyjemnosci. W koncu droga dzisiejszego dnia to 20/2) W polaczeniu z 6 takie tematy moze uaktywnic) Pozdrawiam serdecznie, amatemi Odpowiedz Link
janus50 Re: 06.06.2006 06.06.06, 20:54 podpisuje się pod wypowiedzią amatemi w całej rozciągłości!! Cała data daje dwójkę więc w sumie dość pozytywna wibracja, może świadczyć np. o dobrym porozumieniu z otaczającymi nas ludźmi.. Pozdrowionka Odpowiedz Link