06.07.06, 00:46
Czy moja zawodowa kariera moze byc zwiazana z Prawem?
Moja data ur. 18 luty 1978. ok. 9.45 rano
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: kariera 18.07.06, 13:31
      witaj
      jesteś numerologiczną jedynką z daty urodzenia:
      Jest to droga pionierów, na której możesz spełnić ambicje, określić własną
      indywidualność, zrealizować zamiary. Jest to droga sukcesów i awansu. Ta
      wibracja daje ci nieustanny głód poznania, obdarza olbrzymim potencjałem
      twórczym i wielką ambicją.
      Dążysz do maksymalnie zindywidualizowanego odbioru rzeczywistości, co może stać
      się przyczyną wyobrażania sobie, że jesteś tak bardzo inny, może lepszy, a w
      każdym razie nierozumiany przez otoczenie i skazany na samotność. Jesteś osobą
      obdarzoną zdolnościami kierowniczymi, umiesz prowadzić innych, zapewniasz im
      pracę, która rozwija ich możliwości. Lubisz być podziwiany i znajdować się w
      centrum uwagi, chcesz być zawsze i wszędzie pierwszy. Jesteś urodzonym liderem,
      szefem, potrafisz równie dobrze pokierować wielkim przedsięwzięciem, jak i
      sprawami swojej rodziny. Robisz wszystko według własnych pomysłów, ale
      potrzebujesz afirmacji innych. Czasami stajesz się więźniem swego nazbyt
      rozwiniętego pragnienia niezależności, które sprawia, że nie umiesz współżyć z
      nikim i rzeczywiście zostajesz w końcu sam.

Pozytywnie realizująca się jedynka ma szansę odnieść sukces w każdej dziedzinie.
      Należy jednak zwrócić uwagę że właśnie wszedłeś w drugi cykl życiowy o wibracji
      9, który potrwa do 56 życia. Mottem dziewiątki jest wszystko dla innych nic dla
      siebie, nie wiem czy to bedzie pomocne w zawodzie prawnika jeśli patrzysz na to
      materialnie, z duchowego punktu widzenia na pewno. Oprócz tego do 36 roku życia
      w pierwszym szczycie 11, jedenastka realizująca aspekt dwójki, jakim jest m.
      in. sztuka doskonałej dyplomacji na pewno pomoże w realizacji zawodu prawnika.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka