mikolaj1978 06.07.06, 00:46 Czy moja zawodowa kariera moze byc zwiazana z Prawem? Moja data ur. 18 luty 1978. ok. 9.45 rano Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: kariera 18.07.06, 13:31 witaj jesteś numerologiczną jedynką z daty urodzenia: Jest to droga pionierów, na której możesz spełnić ambicje, określić własną indywidualność, zrealizować zamiary. Jest to droga sukcesów i awansu. Ta wibracja daje ci nieustanny głód poznania, obdarza olbrzymim potencjałem twórczym i wielką ambicją. Dążysz do maksymalnie zindywidualizowanego odbioru rzeczywistości, co może stać się przyczyną wyobrażania sobie, że jesteś tak bardzo inny, może lepszy, a w każdym razie nierozumiany przez otoczenie i skazany na samotność. Jesteś osobą obdarzoną zdolnościami kierowniczymi, umiesz prowadzić innych, zapewniasz im pracę, która rozwija ich możliwości. Lubisz być podziwiany i znajdować się w centrum uwagi, chcesz być zawsze i wszędzie pierwszy. Jesteś urodzonym liderem, szefem, potrafisz równie dobrze pokierować wielkim przedsięwzięciem, jak i sprawami swojej rodziny. Robisz wszystko według własnych pomysłów, ale potrzebujesz afirmacji innych. Czasami stajesz się więźniem swego nazbyt rozwiniętego pragnienia niezależności, które sprawia, że nie umiesz współżyć z nikim i rzeczywiście zostajesz w końcu sam. Pozytywnie realizująca się jedynka ma szansę odnieść sukces w każdej dziedzinie. Należy jednak zwrócić uwagę że właśnie wszedłeś w drugi cykl życiowy o wibracji 9, który potrwa do 56 życia. Mottem dziewiątki jest wszystko dla innych nic dla siebie, nie wiem czy to bedzie pomocne w zawodzie prawnika jeśli patrzysz na to materialnie, z duchowego punktu widzenia na pewno. Oprócz tego do 36 roku życia w pierwszym szczycie 11, jedenastka realizująca aspekt dwójki, jakim jest m. in. sztuka doskonałej dyplomacji na pewno pomoże w realizacji zawodu prawnika. Pozdrawiam Odpowiedz Link