Dodaj do ulubionych

jaka data ślubu?

14.02.09, 11:12
Witam!
bardzo proszę o poradę, jaka data między majem a lipcem 2010 będzie najlepsza na wzięcie ślubu dla kobiety urodzonej 01.03.1988 (życiowa 3) i mężczyzny urodzonego 02.05.1987 (życiowa 5).

Po przeczytaniu kilku stron o numerologii wybrałam kilka dat, które wydają mi się najbardziej odpowiednie, tzn takich, których suma cyfr wynosi 3, 5, 8 lub 9 (o ile dobrze wiem to 8 to szczęsliwa liczba a 9 to liczba doskonała, więc chyba powinny sprzyjac związkowi?)

oto te daty:

-09.05.2010 (suma cyfr=8)
-28.05.2010 (9)
-18.06.2010 (9)
-27.06.2010 (9)
-02.07.2010 (3)
-04.07.2010 (5)
-11.07.2010 (3)
-16.07.2010 (8)
-25.07.2010 (8)

ewentualnie jeśli żadna z tych dat nei jest dobra to można rozpatrzeć inne daty (wszystkie piątki i niedziele w maju, czerwcu i lipcu)

z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • dominiqque Re: jaka data ślubu? 14.02.09, 11:15
      dodam jeszcze, że jesteśmy ze sobą od 20.07.2006 (o ile ma to jakieś znaczenie) smile
    • xallaya Re: jaka data ślubu? 15.02.09, 14:28
      d. tak się zastanawiam skąd wzięłaś te stronki o datach i ważnych rzeczach w
      połączeniu z Wibracjami; podaj odnośniki proszę;

9 to czas najczęściej kończenia czegoś a nie rozpoczynania; że to doskonałość to
      fakt, 9 to liczba mądrości, głupoty jeśli nie jesteś świadoma tego co się tak
      naprawdę dzieje; też śnienie na jawie, klapki na oczach;
      8 to typowa liczba biznesowa i .. przemoc w negatywie; pewno, ze to też symbol
      nieskończoności i niekończącej się energii, ale na wesele niekoniecznie;
      5 to góry i doły i albo-albo itd. itp.

hmmmm, jako, że jesteście 5 i 3 ja sugerowalabym zgodnie z tym duchem 1; czas
      rozpoczynania, czas kiedy zaczyna wypełniać się pustkę a jakość tego
      zweryfikowana będzie z czasem; liczba ta nie jest w konflikcie z Waszymi 5 i 3,
      jeśli jesteście myślący, rozumiejący siebie i siebie nawzajem to to będzie
      pozytywny rozwój 1, jeśli nie to tak samo, wybujałe ego, egocentryzm i
      awanturnictwo macie jak w banku; 4 np. to stabilizacja, trwałość, dla Was raczej
      kiepska; zostaję przy 1;
      sama podejmuj decyzję bo to od Ciebie zależeć ma czego dla siebie pragniesz;

pozdrawiam, xallaya.
      • dominiqque Re: jaka data ślubu? 15.02.09, 22:16
        no więc z tymi liczbami, to ja nie wiedziałam do konca jaki mają wpływ na podjęte w danym czasie decyzje (gdzie można o tym poczytać?), po prostu przeczytalam ich charakterystyke i dlatego 9 wydala mi sie ok-jako ta liczba doskonała (ale potem przejrzalam tu pare tematow i zdalam sobie sprawe, jeszcze przed Twoja odpowiedzia, ze 9 jest bez sensu), a co do pozostalych liczb? to na tym forum oraz na innych stronach wiele osob polecalo na dzien slubu 8 (nie wiedzialam jak to by sie do Nas akurat odnosilo, dlatego zadalam te pytanie); co do 5, to moj Narzeczony jest 5 i podobno 5 jest to liczba małżeństwa i płodności czy cos w tym stylu, dlatego pomyslalam o 5, a że ja jestem 3, a 3 pasuje rowniez do 5 to pomyslalam ze tez moze byc ok smile
        ale po Twojej podpowiedzi chyba zdecydujemy sie na

02.05.2010 (czyli suma cyfr=10/1)

a czy może ktos wie jak ta data ma sie do naszych lat osobistych itp?
        albo do liczby wynikającej z imienia i nazwiska? jesli chodzi o te liczby to moj Narzeczony z imienia i nazwiaska jest 3, a ja jestem 9, a jak zmienie na nazwisko meza to stane sie 2

pozdrawiam i dziekuje za odp smile
        • xallaya Re: jaka data ślubu? 16.02.09, 14:41
          witaj ponownie, d.

uważam, że datę wybrałaś bombową; jestem jak najbardziej ZA,.... jeszcze tylko
          pogodę zamów i .. niech się dzieje; Wasze Dni Osobiste, u Ciebie skłania ku
          zakładaniu prawdziwej rodziny; dla Ciebie dzień niezwykle magiczny jeśli chodzi
          o harmonię, piękno, czułość; u Twojego faceta to dzień Osobisty, który wybitnie
          wibruje energią, tworzenia, budowania i to czegoś naprawdę wielkiego i od serca;
          wibracje Waszych dni Osobistych naprawdę sprzyjają budowaniu, osiąganiu
          stabilizacji i wspieraniu się nawzajem.
          wg innego jeszcze sposobu na obliczanie DO, TY ten właśnie dzień będziesz
          traktowała bardzo serio, niemalże z przesadą; będziesz bardzo głęboko przeżywała
          go w sobie, choć na zewnątrz możesz kipieć energią; a dla Twojego faceta będzie
          to dzień... początków; coś co nada sens kolejnym dniom i kolejnym i... kolejnym;

tak czy siak, uważam, że naprawdę dobrze trafiłaś z tą datą. już trzymam piąstki smile

mówisz, że po zmianie nazwiska będziesz 2.... hmmmm, tu bym mogła sporo
          powiedzieć, powiem jedno... wspieraj swojego męża i ... co naprawdę ważne, nie
          zapomnij o sobie.

pozdrawiam, xallaya

xallaya@o2.pl
          • dominiqque Re: jaka data ślubu? 18.02.09, 17:21
            tak więc data 02.05.2010 już zaklepana na godzinę 15 smile
            dzieki jeszcze raz za podpowiedz smile
            • xallaya Re: jaka data ślubu? 18.02.09, 21:31
              d. trzymam kciuki za WAS,

pozdrawiam, xallaya smile
              • dominiqque Re: jaka data ślubu? 18.02.09, 23:50
                xallaya, jak to się mówi: "niedziękuję" no i ja również życzę Tobie wszystkiego dobrego!
                • 100-kroteczka Re: jaka data ślubu? 01.03.09, 20:27
                  Xallaya czy ja także mogłabym prosic Cie o porade?? ja jestem numerologiczna 3, moj narzeczony 9. ślub bierzemy 07.08.2010 czyli też 9. Jak widzisz tą kombinację?? pozdrawiam serdecznie...
                  • xallaya Re: jaka data ślubu? 20.06.09, 16:59
                    100-kroteczka musiałabyś mi podać pełne daty urodzenia, Twoją i twojego wybranka,
                    xallaya
              • artur380 Re: jaka data ślubu? 29.05.09, 08:51
                Witam Cię szanowna xallaya
                Bardzo podobała mi się twoja porada dla koleżanki, chciałbym poprosić Cię również o taka poradę. Z wypowiedzi widzę, że masz dużą wiedzę i patrzysz na sprawę z pewnej dobrej jak sadzę perspektywy a nie skupiasz się tylko na szczegółach.
                Jeżeli byłabyś tak miła to również proszę o poradę w kwestii daty ślubu lub wskazania dla naszego związku korzystnego numeru.
                Nasze dane :
                data urodzenia mojej Monisi 23.05.1982
                moja data urodzenia Artur 14.09.1970

Planujemy dzień ślubu na 14,15,16,05.2010
                Jak sądzisz jaka data była by najlepsza dla udanego, wesołego, lubiącego wspólne wyjazdy związku w którym mile widziane będą dzieci.

Z góry dziękuję za pomoc
                Artur380
              • artur380 Proszę o poradę w wyborze daty ślubu 29.05.09, 22:23
                Droga xallaya,
                bardzo proszę o małą poradę oczywiście w sprawie daty ślubu smile
                chyba, że możesz mi poradzić w innych tematach np.wybór imienia dla chłopca i
                dziewczynki. Czuję, że to nie będzie prosta decyzja smile)

Pozdrawiam serdecznie
                Artur380

• xallaya Re: Proszę o poradę w wyborze daty ślubu 20.06.09, 17:25
                  witaj artur380,
                  podane przez Ciebie dane przemaglowałam i wnioski nasuwają się raczej klarownie;
                  proponuję 15.05.2010. wibracyjnie to Twój dzień początków, Twojej wybranki
                  stabilizacji i potrzeba kształtowania rodziny; podróżować i tak będziecie, macie
                  wibracje, kt wręcz domagają się dużych zmian i to nie tylko lokalnie, ale i poza
                  granice kraju; pozostałe daty to dużo zabawy i podróżowania, ale też,... hm, hop
                  siup i było miło, ale się skończyło, a chyba nie tego sobie życzycie; kolejny to
                  wzajemna jazdka na punkcie swoich słabych punktów- przewrażliwienie,
                  zrozumienie, ale wg mnie zbyt to słabe i dosłownie "zakiszone"
                  pozdrawiam, życzę dużo dobrego, xallaya

i jedna mała uwaga, nie chciej zdominować swojej wybranki, taki czas może dać
                  się we znaki za jaaaakiś czas, Monika jest Ci podporą
                  • jazzt-ronik Re: Proszę o poradę w wyborze daty ślubu 29.12.09, 23:22
                    Witam, nie wiem czy ten wątek ma jeszcze rację bytu, ale zaryzykuję.
                    Jak wyżej w temacie. Ja jestem numerologiczną 3 mój partner 1
                    (ja:10.07.1984; On: 10.07.1982), chcielibyśmy wziąć ślub 10.07 ale nie
                    wiem czy to nie bedzie zbyt przerekalmowany symbolizm, poza tym nie
                    wiem jak się ma do naszego związku 2. Co Ty na to Xallaya? A może
                    02.05? Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka