Dodaj do ulubionych

Pasujemy do siebie?

10.04.09, 15:40
Niedawno poznałam chłopaka i zauważyłam, że nasze wibracje z dat są do siebie bardzo podobne- szczególnie dominuje w nich wibracja 5, choć realizuje się w zupełnie inny sposób. Czy ktoś mógłby napisać parę słów na ten temat, jestem bardzo ciekawa czy na dłuższą metę nasze wibracje się "zgrają".
Ja: 05.05.78 urodzeniowa 8, obecnie w drugim cyklu 5, szczyt w 3, rok osobisty 3
On: 05.10.77 urodzeniowa 3, obecnie w pierwszym cyklu 1/10 (przechodzącym już po urodzinach w drugi cykl 5), szczyt 6, rok osobisty 8.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • juja05 Re: Pasujemy do siebie? 03.05.09, 18:15
      Panie Januszu, czy mógłby pan napisać coś na temat naszych wibracji? Czy na
      dłuższą metę możliwe jest między nami porozumienie?

Z góry dziękuje i pozdrawiam.
    • janus50 Re: Pasujemy do siebie? 03.05.09, 19:51
      Witaj
      Niewątpliwie pierwsze skrzypce grają w waszym związku piątki i trójki. Ty jesteś
      w cyklu pięć i szczycie trzy, on jest urodzeniową trójką i w drugim cyklu pięć
      juz od kilku lat.
      Tak to już jest że osoby będące pod oddziaływaniem piątek w jakiś dziwny sposób
      przyciągają się wzajemnie. Są to zwykle związki bazujące na zmysłach,
      podstawowych instynktach, bardzo emocjonalne i burzliwe, pełne wzlotów i
      upadków, nie mniej jednak bywają nierzadko dość trwałe. Choć często pada pytanie
      - dlaczego ja właściwie z nim/nią jestem?
      Piątka z trójką plus urodzeniowa ósemka to duża energia, która może być
      skanalizowana albo dużym wysiłkiem np. w sporcie lub pracy zawodowej, jeśli nie
      znajdzie ujścia, wówczas życie staje się nerwowe, impulsywne, chaotyczne.
      Imprezy i spotkania towarzyskie stają się główną treścią życia, duża skłonność
      do ryzykowania, hazardowe podejście do podejmowanych decyzji. Rozproszenie,
      niefrasobliwość, trwonienie czasu i energii.
      Taki układ jest aktualnie u ciebie.
      U twojego partnera zdecydowanie spokojniej, gdyż aspekty piątki są mocno
      blokowane przez czwórkę w czarnym szczycie oraz szóstkę w białym szczycie.
      Związek na pewno dający duże przeżycia i emocje, z całą pewnością nie będzie
      nudny, a czy będzie trwały, cóż jeśli tak, to będziecie wyjątkiem
      potwierdzającym regułę.
      Pozdrawiam
      • juja05 Re: Pasujemy do siebie? 03.05.09, 22:04
        Dziękuję serdecznie panie Januszu, wszystko co do joty się zgadza. Faktycznie w naszym związku pierwsze skrzypce grają emocje i zmysły, trudniej z porozumieniem, głównie przez moją impulsywność i niecierpliwość. Czasem się boję,że on tego nie wytrzyma, że woli wiedzieć na czym stoi, a ja z kolei lubię prowokować, wkładać kij mrowisko. Jednak mam nadzieje, że okażemy się wyjątkiem i wytrzymamy próbę czasu.
        Pozdrawiam serdeczniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka