zoska07 02.07.09, 22:16 Zapoznała chłopaka z którego ja jestem niezadowolona .Proszę panie Januszu mi powiedzieć czy z tej znajomości będzie coś więcej.Córka ur. 02.03.1990 , chłopak 17.03.1987.Jak numerologia ich się układa . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Kłopoty z córką 03.07.09, 15:25 Witaj Twoja córka raczej nie jest zainteresowana aktualnie w jakimś poważnym związku, gdyż jest aktualnie w pierwszym szczycie 5, który przynosi duże zmiany w tym względzie, czyli raczej dużo związków ale krótkotrwałych i dość burzliwych. Dopiero po 30 roku zycia będzie bardziej poważnie myśleć o związaniu się na stałe. Chłopak, o którym piszesz jest zdecydowanie bardziej zainteresowany i gotowy do osobistych ofiar dla dobra związku. Myślę, że to on w rezultacie będzie otrzymywał emocjonalne ciosy od twojej córki. Jest jednocześnie pod działaniem piątki w czarnym szczycie, co sprawia, że oboje czują do siebie jakiś tajemniczy magnetyzm, który powoduje, że ich związek rozgrywać się może w obszarze bardzo podstawowych, powiedzieć można pierwotnych zmysłów. Związki takie są zazwyczaj bardzo burzliwe i emocjonalne. Jednak niewytłumaczalny magnetyzm piątek, powoduje, że tak długo jak te piątki oddziaływają, związek taki może trwać. U niego jeszcze pięć lat. Związki takie często są sceną rozstań i powrotów, szczęścia i łez, skrajnych emocji, impulsywnych działań. Nie są do końca oczywiście pozytywne, jednak tak się realizuje piątka i nic na to nie poradzimy. Tak jej właśnie z tym dobrze... Pozdrawiam Odpowiedz Link
zoska07 Re: Kłopoty z córką 09.07.09, 21:16 Panie Januszu bardzo dziękuję za wyjaśnienie numerologii. Zrozumiałam że oni do siebie pasują i będą tworzyli związek. Odpowiedz Link