przytulanka-2 Re: zajęcia dla 1,5 -roczniaka w Mysiadle?? gdzie 17.02.09, 22:22 Witam! już pisałam, że jestem mamą Lenki (1 rok i 4 miesiące) i przyprowadzam moją córkę do Akademii Malucha na Katarynki 15!Zajęcia super, małe grupy ( 5 osób)miłe ciocie i do tego normalne czesne ( ja płacę 700 zł, bo mam abonament godzinowy, czyli sama wybieram godziny kiedy przyprowadzam Lenkę!!!) ni pełne wyżywienie bez dodatkowych opłat!!! Polecam bo już mam dość tych nedętych i drogich przedszkoli! Odpowiedz Link
owrank Re: zajęcia dla 1,5 -roczniaka w Mysiadle?? gdzie 18.02.09, 16:47 cena którą podałaś nie widnieje w ich cenniku (rozumiem, że chodzi o przytulanka.edu.pl)- wszystkie są wyższe i równiez wyższe niż ceny przedszkoli w Nowej czy Starej Iwicznej), poza tym jest jeszcze wpisowe jak do elitarnego klubu golfowego, które po rozłożeniu na 12 miesięcy zwieksza realny koszt o 10%, no i zawsze pozostaje pytanie dlaczego nie jest to ani żłobek ani przedszkole ??? Odpowiedz Link
przytulanka-2 Re: zajęcia dla 1,5 -roczniaka w Mysiadle?? gdzie 19.02.09, 14:21 Ja nie wiem jakie są ceny w innych żłobkach czy przedszkolach, ale sprawdziłam np. brzdąca w piasecznie i tam jest 1350!!!albo małego misia na pozytywki i tam jest 1250!!to raczej nie jest zbliżona cena ...ja placę 700 bo mam godzinowy abonament, czyli odbieram Lenke o 15.30!!!nie wiem dlaczego sie dziwisz jeżeli chodzi o wpisowe, bo ja dostałam swoja nową pościel oraz leżaczek!!!to zawiera się w cenie wpisowego!mnie to przekonuje..aha, i do tego ubezpieczenie też w tej cenie...a czemu nie żlobek? to już zapytaj sama, bo ja nie mam z tym problemu, ważne że na miejscu pracje pielęgniarka...ale dzisiaj zapytam sie Pani dlaczego nie piszą o sobie żłobek i odpowiem na Pani pytanie... pozdrawiam..Agnieszka Odpowiedz Link
fanta-girl podbijam 02.03.09, 22:54 bo i mnie ciekawi. jakis klub malucha, taki gdzie mozna na 3-4 h zostawic. dzieci w wieku 2-3. czy najblizsze na Ursynowie? Odpowiedz Link
mania_pl Re: podbijam 03.03.09, 08:52 Ja w Akademii Malucha na Katarynki oddaję dziecko na 2 godziny dziennie i płacę 350 zł miesięcznie!!!mam do wykorzystania 35 godzin w miesiacu i sama sobie reguluje kiedy przyprowadzam Mikołaja! polecam Odpowiedz Link
megoland Re: podbijam 09.04.09, 11:12 W Gmnnym Ośrodku Kultury, filia w Mysiadle, przy ul. Topolowe 2 lok.106, są bezpłatne spotkania Klubu Rodziców - w każdą środę w godz. 10.00-12.00, oprócz tego w czwartki są zajęcia aktywizacyjne, ale dla dzieci w wieku przedszolnym, 15.30-16.30 dla dzici w wieku do 3 lat, 16.30-17.30 dla wieku 4,5 lat - koszt zajęć godzinnych to 15 zł - POLECAM!!!!:) Odpowiedz Link