Dodaj do ulubionych

Ortodonta_Warszawa

01.09.14, 16:58
Szukam dobrego, sprawdzonego ortodonty, takiego który jest specjalista i poświęca uwagę pacjentowi. Aparat to spora inwestycja, raz już nie trafiłam i nie chcę kolejny raz się naciąć sad Idealnie gdyby przyjmował także w soboty. Macie kogoś godnego polecenia?
Z góry dzięki za pomoc!
d.
Obserwuj wątek
    • maryshaa Re: Ortodonta_Warszawa 01.09.14, 22:14
      Ja mogę polecić dr Marię Tarnawską- Tołłoczko z Orto Royal na Sarmackiej 6, Wilanów. Znam dwie osoby po leczeniu u niej, jedną w trakcie i sama jestem w połowie leczenia. Więcej na priv jak chcesz.
      • daleylah Re: Ortodonta_Warszawa 02.09.14, 09:32
        Chętnie napiszesz proszę do mnie? daleylah małpa gazeta kropka pl
        dzięki!
        • domiska75 Re: Ortodonta_Warszawa 02.09.14, 12:03
          Ja polecam panią Monikę Karolonek, ale z Pruszkowa... Na szczęście dojazd jest ok, więc jeżdżę... Super wyprowadziła mojego synka z dość poważnej wady i w końcu i ja się zdecydowałam na leczenie...Noszę aparat już prawie 2 lata, efekty są na prawdę super i w przyszłym miesiącu rozstaję się z górą!!! Przede wszystkim bierze pod uwagę zdanie pacjenta, można z nią przedyskutować plan leczenia. W moim przypadku - a konsultowałam się u 3 lekarzy - każdy zalecał mi wyrwanie aż 8 zębów - 4 ósemek i 4 czwórek. To było dla mnie nie do przyjęcia, udało się z samymi ósemkami, choć zgodziłam się, że efekt może nie być idealny. I na szczęście wszystko idzie zgodnie z planem smile
    • oldpups Re: Ortodonta_Warszawa 02.01.16, 12:10
      A ja zdecydowanie odradzam leczenie w Orto Royal, królewskie niestety są tam tylko ceny, a sama ortodontka cieszy sie wyjatkowo zla sławą, niskimi kompetencjami i dziwnymi koneksjami uncertain//
    • wiolkaklaman Re: Ortodonta_Warszawa 04.01.16, 09:56
      Podsyłam całą listę specjalistów, poczytaj o nich opinie, może na kogoś trafisz znajdzlekarza.pl/ortodonta/Warszawa%2C+Polska?range=50&uwz=1&0=0&latlng=0
    • aleksandrap82 Re: Ortodonta_Warszawa 31.01.16, 15:39
      A ja mogę polecić dr Katarzynę Manko. Ostatnio zaczęła przyjmować w Bellesa-Med w Kobylce. Jest super fachowcem-już dwie osoby w mojej rodzinie korzystały z jej usług i są bardzo zadowolone. Ceny normalne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka