droseria 14.10.15, 16:12 Witam, ktoś poleca jakiegoś ortodontę w Lubinie? Jakie są ceny wizyt kontrolnych przy dwóch łukach? Mieliście tak, że zmieniliście ortodontę przy założonych aparatach stałych? czy wówczas ceny kontroli były wyższe? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa290989 Re: Ortodonta w Lublinie 21.11.16, 12:53 Leczenie ortodontyczna w moim przypadku prowadzone było przez panią dr Agnieszkę Lasota, gabinet na Bajkowej w Lublinie. Leczenie ortodontyczne przebiegało bardzo sprawnie, super ortodontka. Odpowiedz Link
sylwek852 Re: Ortodonta w Lublinie 01.12.16, 12:08 Moge spokojnie polecic moją Pani dr Agnieszka Lasota, gabinet ortodontyczny na Bajkowej w Lublinie, super ortodontka, ceny też ma dobre. Polecam Odpowiedz Link
przejurek Re: Ortodonta w Lublinie 26.04.18, 07:16 Zwykle jeden luk to około 1500zl natomiast wizyta kontrolna waha się do 100 do 150zl. Warto jest jeszcze wkalkulować do budżetu na leczenie ortodontyczne zakup odpowiednich produktów do pielęgnacji, ja ze swojej strony w Lublinie mogę polecić sklep profilactica.pl w nim znajdziesz cała gamę past i płynów ortodontycznych i szczoteczek międzyzębowych do czyszczenia aparatu. Jeśli o nas chodzi to miesięczny koszt produktów wyniósł 50zl dodatkowo. Ale naprawdę warto ponieważ synek nie ma teraz odwapnien po zdjęciu aparatu w miejscach po zamkach. Odpowiedz Link