Dodaj do ulubionych

wrocław ortodonta

31.03.05, 23:08
prosze dajcie namiary na dobrego ortodonte we wrocławiu tylko zeby byl tanszy niz ten na parafialnej. napiszczcie o nim cos wiecej jak mozecie ( np koszty)
i jeszcze jedno pytanie czy wasi ortodonci naprawiali wam ubytki i ewentulanie wyrywali zabki czy robiliscie to u innych specjalistow???
Obserwuj wątek
    • andrzejek23 Re: wrocław ortodonta 01.04.05, 22:23
      Tanszy nie znaczy lepszy. Ja tam sie lecze i jestem pod ogromnym wrazeniem
      fachowosci i podejscia do pacjenta.
      Jesli chodzi o koszty, to musisz sam sie zorientowac i zdecydowac czy bedzie
      taniej czy drozej. U mnie po konsultacjach z innymi ortodontami nie tylko z
      wroclawia wyszlo, ze na parafialnej moze byc troche drozej, ale jak na razie to
      wychodzi taniej i to sie juz nie zmieni, bo znam koszt calego leczenia. Wizyt
      jest duzo, dokrecanie jest czesciej, a slabiej a do tego stosuja nowa metode -
      lukow fragmentarycznych. To wszystko sprawia, ze bol nie jest jakis straszny i
      nie do zniesienia. Mozna normalnie funkcjonowacsmile Polecam!
      • misiooo4 Re: wrocław ortodonta 02.04.05, 17:05
        dzieki andrzejku przemysle to i czekam na opinie innych smile
      • szmaja Re: wrocław ortodonta 04.07.05, 08:45
        czy ktos moze mi podac przyblizony koszt calego przedsiewziecia (staly aparat,
        wizyty (rowniez ta wstepna, gdzie "opracowuje sie plan smile).
        przymierzam sie do zalozenia aparatu, ale chcialabym najpierw sie rozeznac.
        co to za gabnet na parafialnej? gdzie to jest?
        jak nie tam, to gdzie?
        na co zwrocic szczegolna uwage?
        dzieki za pomoc smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka