Dodaj do ulubionych

ortodonta Poznan

05.06.06, 22:34
poszukuje sprawdzonegosmile
Obserwuj wątek
    • claritymen Re: ortodonta Poznan 06.06.06, 08:31
      Moim orto jest dr Kurzawski. Sprawdzony niby i z polecenia. Ale dzis mam
      mieszane uczucia. Leczenie mialo trwac 1,5 roku a trwa 2 lata. Końcówka
      leczenia jest najgorsza, jak słusznie juz to ktos napisał na forumsad Niemniej
      dr jest w porządku w sprawach finasnsowych. Za te wszystkie dodatkowe wizyty
      ponad to co było planowane nie płacę. Dr jest niemal na każde zawołanie i
      ogólnie atmosfera w gabinecie jest oki. Dla wyjasnienia dodam, ze moj przypadek
      jest naprawde dosc skomplikowany i cale leczenie podobno wydłuzylo sie przez
      protetyczny epizod, kiedy to inny lekarz majstrował przy aparacie tak
      skutecznie, ze w jeden dzien cofnał moje leczenie o 2 miesiące. Tak czy owak
      ten protetyk byl polecony przez mojego orto, wiec czesc odpowiedzialnosci i tak
      na niego spada. Trzeba tez uczciwie wspomniec ze dr nie lubi leczyc aparatami
      kosmetycznymi i naprawde trzeba sie z nim nameczyc, zeby go przekonacwink
      • ortodonta Re: ortodonta Poznan 06.06.06, 10:24
        nikt nie lubi kosmetycznychsad, mimo większej kasy udręka to niesłychana.
        • claritymen Re: ortodonta Poznan 06.06.06, 11:30
          No dla pana Dr z pewnością, bo wiecej czasu i ostrozności to pana kosztujewink
          Ale ja jako pacjent jestem bardzo zadowolony z aparatu porcelanowegosmile)) Nie
          ma nawet co porównywac z metalowymsmile To jak dzien do nocy i zupełnie inne
          reakcje ludzkie to wywołujesmile Polecam porcelane z czystym sumieniemsmile
          • anik89 Re: ortodonta Poznan 07.06.06, 16:47
            Ja też polecam dr Kurzawskiego. Uważam ze na prawdę przykłada sie do tego co
            robi, ma przystępne ceny , dobre podejście do pacjenta i ogólnie jest fajnysmile
            • claritymen Re: ortodonta Poznan 07.06.06, 20:26
              Niemniej nalezy wiedziec ze w sierpniu 2005 r zapowiadał mi zdjęcie aparatu za
              3-4 miesiące (czyli przed czasem oszacowanym na 1,5 roku). Mamy czerwiec 2006,
              a ja ciagle mam ten aparat... Czy orto może sie mylić aż o 7 miesięcy? Ta
              sprawa rzuca cień na moje relacje z nim, chociaz wszystko inne faktycznie jest
              oki. Pozdrawiam
              • mati1986 Re: ortodonta Poznan 13.11.06, 12:25
                A jakis kontakt do dr?
                Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka