claritymen Re: ortodonta Poznan 06.06.06, 08:31 Moim orto jest dr Kurzawski. Sprawdzony niby i z polecenia. Ale dzis mam mieszane uczucia. Leczenie mialo trwac 1,5 roku a trwa 2 lata. Końcówka leczenia jest najgorsza, jak słusznie juz to ktos napisał na forum Niemniej dr jest w porządku w sprawach finasnsowych. Za te wszystkie dodatkowe wizyty ponad to co było planowane nie płacę. Dr jest niemal na każde zawołanie i ogólnie atmosfera w gabinecie jest oki. Dla wyjasnienia dodam, ze moj przypadek jest naprawde dosc skomplikowany i cale leczenie podobno wydłuzylo sie przez protetyczny epizod, kiedy to inny lekarz majstrował przy aparacie tak skutecznie, ze w jeden dzien cofnał moje leczenie o 2 miesiące. Tak czy owak ten protetyk byl polecony przez mojego orto, wiec czesc odpowiedzialnosci i tak na niego spada. Trzeba tez uczciwie wspomniec ze dr nie lubi leczyc aparatami kosmetycznymi i naprawde trzeba sie z nim nameczyc, zeby go przekonac Odpowiedz Link
ortodonta Re: ortodonta Poznan 06.06.06, 10:24 nikt nie lubi kosmetycznych, mimo większej kasy udręka to niesłychana. Odpowiedz Link
claritymen Re: ortodonta Poznan 06.06.06, 11:30 No dla pana Dr z pewnością, bo wiecej czasu i ostrozności to pana kosztuje Ale ja jako pacjent jestem bardzo zadowolony z aparatu porcelanowego)) Nie ma nawet co porównywac z metalowym To jak dzien do nocy i zupełnie inne reakcje ludzkie to wywołuje Polecam porcelane z czystym sumieniem Odpowiedz Link
anik89 Re: ortodonta Poznan 07.06.06, 16:47 Ja też polecam dr Kurzawskiego. Uważam ze na prawdę przykłada sie do tego co robi, ma przystępne ceny , dobre podejście do pacjenta i ogólnie jest fajny Odpowiedz Link
claritymen Re: ortodonta Poznan 07.06.06, 20:26 Niemniej nalezy wiedziec ze w sierpniu 2005 r zapowiadał mi zdjęcie aparatu za 3-4 miesiące (czyli przed czasem oszacowanym na 1,5 roku). Mamy czerwiec 2006, a ja ciagle mam ten aparat... Czy orto może sie mylić aż o 7 miesięcy? Ta sprawa rzuca cień na moje relacje z nim, chociaz wszystko inne faktycznie jest oki. Pozdrawiam Odpowiedz Link