Dodaj do ulubionych

KtO jUtRo?

06.07.06, 08:25
jutro o 18 zakładam aparat, na górę. Boję się!!!! mam wielką dziurę po 5,
wczoraj wyrwaną po jednej stronie a po drugiej separacje, ktore bolą wiec nie
mogę gryźć. a co bedzie gdy mi jeszze aparat założą smile a moj chlopak mowi ze
kochanie moze w sobote na grila pojedziemy uncertain biedak chyba sam pojedzie tongue_out
Obserwuj wątek
    • epiphany Re: KtO jUtRo? 06.07.06, 09:30
      Heh, ja miałam aparat zakładany w poniedziałek (góra i dół), a w sobotę też
      grill - i nie zapowiada się, bym do tego czasu mogła już coś ugryźć sad Chyba
      poprzestanę na piwku wink
      W sumie nie jest tak źle, najbardziej dokuczają poranione policzki (mimo
      wosku). Zęby bolą mnie w zasadzie tylko na dole, przy czym mam założony jakiś
      dziwny aparat - na górze nie mam pełnego łuku, tylko pętle na trójkach, na dole
      też nie na wszystkich zbach sa zamki.
      • olcia71 Re: KtO jUtRo? 06.07.06, 09:34
        ja nie jutro co prawda, ale muszę się podzielić moimi obawami. We wtorek idę
        dopiero usuwać zęby (lub ząb)i jak narazie jestem pełna obaw. Chcę, żeby było po
        staremu...ale z drugiej strony chcę mieć proste zęby. O Panie!
        • madziula1982 nie jest tak źle... :-) 06.07.06, 10:46
          Ja miałam zakładany aparat (góra) 14 czerwca (środa), a w czwartek robiliśmy
          sobie grila... Ponieważ ząbki zaczęły mnie boleć i nie mogłam nic gryźć
          odpuściłam sobie kiełbaski,a zamiast tego zrobiłam sobie rybkę smile Może nie
          jest to propozycja dla każdego (nie wszyscy preferują gotowaną rybkę) ale
          lepsze to niż patrzec jak inni siedzą i pałaszują kiełbaski... Zawinęłam w
          folię, a przed tym doprawiłam, starłam warzywka i gotowe... Polecam wink
          Gorzej z grzaneczkami - jeśli ktoś lubi ...
          Ogólnie nie jest tak źle. No i jeszcze zostaje kaszanka z grila... lepsze to
          niż nic. Życzę powodzenia i udanego weekendu smile
          • olcia71 Re: nie jest tak źle... :-) 06.07.06, 19:44
            Uff.. jak to dobrze usłyszeć słowa wsparcia!! Naprawdę mam czasem czarne wizje i
            chce mi się z tego wszystkiego wycofać, póki jeszcze można (nie usunęłam jeszcze
            zębów, potem będzie kaplica). Kłębią się nad mą głową czarne chmury, ale potem
            myślę tak jak Ty Madziu, że nie będzie chyba tak źle....... Chciałabym już mieć
            tą traumę z usuwaniem zębów za sobą
            • madziula1982 Re: nie jest tak źle... :-) 07.07.06, 13:12
              Będzie dobrze. Ja tez się bałam wyrwania ząbka, ale teraz są tak super
              znieczulenia,że nie czułam nic. Nawet jak przestało działo to tez prawie wogóle
              nie czułam,że miałam wyrwanego ząbka. Tylko język "uciekał" mi do dziury smile
              A jak już wyrwałam to nie było odwrotu-nie będę przecież chodziła z krzywymi
              ząbkami i jeszcze w dodatku z dziurą po czwórce smile
              Jakby coś to pisz. My aparatki i aparaci musimy trzymać się razem!
              Powodzenia z wyrywaniem.
              Miłego weekendu życzę Wszystkim smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka