maja107 18.05.07, 14:25 Drodzy "aparatowicze" - jeśli znacie lub słyszeliście o dobrym ortodoncie z okolic Białej Podlaskiej lub Międzyrzeca Podlaskiego to napiszcie!!! będę naprawdę wdzięczna. Czekam z niecierpliwością...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfina_ma Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 04.06.07, 23:55 Czesc,tak sie składa, że chodzę w Białej do dobrej orto-nz sie dr Agnieszka Lasota i przyjeżdza dwa razy w m-cu(pt i sob)do Białej. Leczę się u niej już prawie 2 lata(w sierpniu bedzie). Jest profesjonalna i dużo dobrego o niej slyszałam. Przyjmuje na Warszawskiej. Pzd Marta Odpowiedz Link
maja107 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 07.06.07, 11:50 Dzięki serdeczne za odpowiedz...i w niedługim czasie pojawie się u tej pani doktor. Pozdrawiam Cię serdecznie Marta (na forum Maja) Odpowiedz Link
maja107 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 16.06.07, 22:52 Hej Marta!!! Bardzo proszę o podanie dokładniejszych namiarów na panią dr Agnieszkę Lasotę, bo jednak ciężko mi jest ją odnależć w Białej Podlaskiej Pozdrawiam Odpowiedz Link
szmidt1 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 22.06.07, 16:51 Ja chodze juz rok do Doroty Lenartowicz na Terebelskiej w Białej- jest ok. Odpowiedz Link
trolina9 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 27.12.07, 18:06 Czy mozesz mi szmidt1 troche powiedziec o tej Dorocie Lenartowicz? Ile kosztuje u niej aparat, wizyty kontrolne? Jestem prawie zdecydowana na leczenie u niej. Odpowiedz Link
leszczynka-is-me Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 16.09.08, 01:07 a czy ktos zna ortodontke z międzyrzeca dr Fedoru-Łosicka?? Odpowiedz Link
madak-2 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 06.10.08, 16:44 ja do niej jezdze. Odpowiedz Link
leszczynka-is-me Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 12.10.08, 10:09 i jak wrazenia, co mozesz o tej pani powiedziec Odpowiedz Link
madak-2 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 15.10.08, 12:13 ja miałam chodzic na terebelska lub własnie do miedzyrzeca.z innego forum przeczytałam ,ze własnie te 2 gabinety polecaja.moja dentystka tez mi poleciła miedzyrzec.a ostatecznie przekonała mnie cena(mam aparat kosmetyczny i w białej bym płaciłabym 2 razy wiecej za wizyte(jak sie dowiadywałam),tam cena jedna bez roznicy jaki aparat.ogolnie jestem zadowolona.po 2 wymianach druta ,widac ogromna roznice.pani konkretna,jak cos trzeba to wytłumaczy.szybko,sprawnie,doradziła.na pierwsza wizyte pojechałam z zdjeciami i miałam pobrany wycisk na aparat.wiec nie ma kilku wizyt a bo to a bo tamto. Odpowiedz Link