Dodaj do ulubionych

szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC!!!!!

18.05.07, 14:25
Drodzy "aparatowicze" - jeśli znacie lub słyszeliście o dobrym ortodoncie z
okolic Białej Podlaskiej lub Międzyrzeca Podlaskiego to napiszcie!!! będę
naprawdę wdzięczna. Czekam z niecierpliwością......
Obserwuj wątek
    • morfina_ma Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 04.06.07, 23:55
      Czesc,tak sie składa, że chodzę w Białej do dobrej orto-nz sie dr Agnieszka
      Lasota i przyjeżdza dwa razy w m-cu(pt i sob)do Białej. Leczę się u niej już
      prawie 2 lata(w sierpniu bedzie). Jest profesjonalna i dużo dobrego o niej
      slyszałam. Przyjmuje na Warszawskiej.
      Pzd Marta
      • maja107 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 07.06.07, 11:50
        Dzięki serdeczne za odpowiedz...i w niedługim czasie pojawie się u tej pani
        doktor.

Pozdrawiam Cię serdecznie
        Marta (na forum Maja)
        • maja107 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 16.06.07, 22:52
          Hej Marta!!!
          Bardzo proszę o podanie dokładniejszych namiarów na panią dr Agnieszkę Lasotę,
          bo jednak ciężko mi jest ją odnależć w Białej Podlaskiej

Pozdrawiam
    • szmidt1 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 22.06.07, 16:51
      Ja chodze juz rok do Doroty Lenartowicz na Terebelskiej w Białej- jest ok.
      • trolina9 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 27.12.07, 18:06
        Czy mozesz mi szmidt1 troche powiedziec o tej Dorocie Lenartowicz?
        Ile kosztuje u niej aparat, wizyty kontrolne? Jestem prawie
        zdecydowana na leczenie u niej.
        • leszczynka-is-me Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 16.09.08, 01:07
          a czy ktos zna ortodontke z międzyrzeca dr Fedoru-Łosicka??
          • madak-2 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 06.10.08, 16:44
            ja do niej jezdze.
            • leszczynka-is-me Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 12.10.08, 10:09
              i jak wrazenia, co mozesz o tej pani powiedziec
              • madak-2 Re: szukam ortodonty - BIAŁA PODLASKA, MIĘDZYRZEC 15.10.08, 12:13
                ja miałam chodzic na terebelska lub własnie do miedzyrzeca.z innego forum
                przeczytałam ,ze własnie te 2 gabinety polecaja.moja dentystka tez mi poleciła
                miedzyrzec.a ostatecznie przekonała mnie cena(mam aparat kosmetyczny i w białej
                bym płaciłabym 2 razy wiecej za wizyte(jak sie dowiadywałam),tam cena jedna bez
                roznicy jaki aparat.ogolnie jestem zadowolona.po 2 wymianach druta ,widac
                ogromna roznice.pani konkretna,jak cos trzeba to
                wytłumaczy.szybko,sprawnie,doradziła.na pierwsza wizyte pojechałam z zdjeciami i
                miałam pobrany wycisk na aparat.wiec nie ma kilku wizyt a bo to a bo tamto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka