natla 29.12.08, 19:55 Aż mnie przytkało, kiedy chcialam Ci coś napisać i się okazało, że Ty nie masz swojego saloniku. A przecież juz sobie zasłużyłaś. Teraz bier się do roboty i urządzaj A chciałam Ci napisać, ze strasznie roztrzepana jesteś.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skrzydlate a co to jest salonik? 30.12.08, 12:51 wiem, nawet sie dziwiłam o co chodzi w tych salonikach ale ja nie rozumiem intencji w dalszym ciągu mój salonik ma 19 m kw. z jednej strony dłuuuugi stól, tak ze dwa metry, na ktorym jest wszystko (komp, drukarka, skaner, i inne pierdołki), z drugiej sciana, na ktorej wisi prawie wszystko, tłok, jak w arystokratycznych pałacach, rama kolo ramy, pod oknem dlugie wielkie wyrko, najczesciej nie poslane, mozna sie w nie ciepnąc w kazdej chwili zdjąwszy butki, no i jeszcze jedna sciana zaslonieta przez półki z ksiazkami..... to jest moj salonik, aktualnie zastanawiam sie czy by go nie odkurzyc bo zachorowawszy i zatrzymawszy sie na sekunde zauwazylam, ze kurz mam na moim recznie tkanym persie ;P (zlikwidowalam pracownie, wiec mam ją tu.. w saloniku...) moj salonik jest tez tu, gdzie fuwaja motyle w deszczu, zresztą... słynne "motylki" czasem też fruwają.. jakkolwiek najczęściej w nieokiełznanym deszczu łez ))) Odpowiedz Link
skrzydlate Re: a co to jest salonik? 31.12.08, 15:50 jest tu gdzies instrukcja, jak wklejac foty? bo bym powklejała... Odpowiedz Link
natla Re: a co to jest salonik? 31.12.08, 16:45 I co, echo Ci odpowiedziało, bo się pytasz w pustym własnym salonie i jak ktoś taki jak ja nie będzie Cię inwigilował, to se mozesz......) Masz instrukcje chyba w "Kursie komputerowy". Link na górze str. gł. Odpowiedz Link
natla Re: a co to jest salonik? 31.12.08, 16:51 Tu masz link pl.tinypic.com/index.php Przeglądaj, skopiujkliknij 2 razy w zdjecie które chcesz i kliknij w "prześlij teraz" albo coś podobnego Jak sie załaduje, to skopiuj drugi z kolei link i wklej na forum. Jak chcesz sprawdzić czy Ci wyszło, to pod listem kliknij podgląd i wtedy powinnaś zobaczyć swoje zdjecie. Odpowiedz Link
skrzydlate Re: a co to jest salonik? 01.01.09, 13:05 oj, super, senkju, ja se fotę mojego salonika wkleje tu jeszcze.. ten osobisty wątek to niby jakaś spowiedź? czy cóś w tym sensie? albo inne wypociny w pojedynkę? monolog? scena jednego aktora? wywiad jednoosobowy? jam sterem , żeglarzem, okrętem? ECHO!!! Odpowiedz Link
polnaro Re: a co to jest salonik? 01.01.09, 17:16 Zajrzałam, na pytanie nie odpowiem, bo także pojęcia nie mam. Drzwi uchylone, czyli meblowanie? Odpowiedz Link
natla Re: a co to jest salonik? 01.01.09, 22:36 Ście są łobie .....no dobra, w Nowy Rok Wam nie powiem, nie wypada ) Prywatne wątki są po to, aby się szybko z daną osobą skontaktować. Kiedy wchodisz na dforum i zobaczysz swój nick, auomatycznie go otwierasz, no nie? Jak Ci chcę Skrzydlate napisać, żeś taka owaka (nie mylić z Ovaką!), to mam to na słupiue ogłoszeniowym zamiescić? Paniały? Odpowiedz Link
danske Re: a co to jest salonik? 02.01.09, 12:04 nie do końca ale ja się jakoś dobudzić nie mogę, nie zebym na kacu byla, bom prawie nie piła (rymuje, jeno dwa kieliszki szapana ale to było wczoraj Odpowiedz Link
danske Re: a co to jest salonik? 02.01.09, 12:20 wlaśnie ćwiczę wklejanie u szkrzydlatej Odpowiedz Link
skrzydlate Danske 02.01.09, 15:48 Danske, ja tam na tym portalu dojrzałych kobiet troche pomieszkuje, wiesz o tym, prawda? i ty też, a ciekawa jestem jak ty sie tam zwiesz... hmmm motyle w deszczu Odpowiedz Link
skrzydlate taka_owaka 02.01.09, 16:09 jak mi chcesz coś nawsadzac - to zwyczaj jest tez taki - ze otwierasz poczte i łupiesz... wydawalo mi sie ze prywatne sprawy sie zalatwia prywatnie, ale wiesz.. ja sie dostosuje .. jak chcesz mnie tu ustawiac i na bacznosc profilowac, okej... ramiona swe otwieram, całuje serdecznie noworocznie i godnie przyjmuje wszystko, co los przyniesie Odpowiedz Link
natla Re: taka_owaka ???????????? 02.01.09, 18:02 Zamurowało mnie. Przeczytaj jeszcze raz, co i jak napisałam, bo aż mi się głupio zrobiło. Odpowiedz Link
danske Re: taka_owaka ???????????? 02.01.09, 18:28 natla, ja myślę, ze to było do mnie za to że zawiesiłam "paskudnego" dinozaura, ale skrzydlte tak żartobliwie Odpowiedz Link
skrzydlate Re: taka_owaka ???????????? 02.01.09, 20:00 N... mam niewyparzony ozorek, nie bierz tak wszystkiego do siebie, duyyyyyyyyyystans, ja tak żartuje! Odpowiedz Link
skrzydlate Re: taka_owaka ???????????? 02.01.09, 20:03 gooopia! co ja powiedzialam.. ide sobie wsadze paluchy zw drzwi, TRASK PRASK... jestem przyzwyczajona ... na takim jednym durnym forum do klepania trzy po trzy, bo tam mnie znaja osobiscie.. i wiedza, i WSZYSTKO MI WYBACZAJĄ! ... Odpowiedz Link
natla Re: taka_owaka ???????????? 02.01.09, 20:21 Rany! Dobra, dobra, już nie wrzeszcz! Tylko na drugi raz zrób jakąś minkę. Znam już Twój "niewyparzony ozór", ale dziś odebrałam to bardzo poważnie. Pewnie aura taka Odpowiedz Link
natla Re: Wiesz, co Ci powiem???? A masz! 02.01.09, 22:19 Nie mówi sie spadaj, tylko spadywuj. Ja spadydowuję do wyrka, a Ty uważaj na lotki. Odpowiedz Link
skrzydlate moja próba pokazania salonika 02.01.09, 15:55 salonik jest w wersji letniej, z żywym kawałkiem na pokładzie, co by była emocja włączona u oglądacza. Poza tym żywe dodaje miłego ciepłego akcentu.. reszta potem.. jak załaduje na pędraka, nie mam przy sobie fotek Alleluja!! chyba pójdzie senkju Danske słodka jak mniut Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: moja próba pokazania salonika 02.01.09, 16:57 Podoba mi sie Twój salonik Srzydlatku,tajemniczy i romantyczny Mam nadzieję,że poczujesz zapach róży Odpowiedz Link
skrzydlate widok z saloniku 02.01.09, 16:01 bardzo .. widok - moim zdaniem - jest bardzo, bardzo, bardzo i bardzo mi sie podoba ta zabawa, teraz przepadło, bede ciągle coś wysyłac, Odpowiedz Link
wiga2008 Re: widok z saloniku 02.01.09, 17:31 Wow, ładny widok z saloniku. I jakby nieco znajomy. Odpowiedz Link
danske Re: widok z saloniku 02.01.09, 17:45 skrzydlete, czy ja opieprz dostał od ciebie???? sorry, że w toim saloniku się popanoszyłam, nie znam regulaminu, ale ten stwór to tak na moment zawitał, bo nic innego pod ręką nie miałam a chciałm zobaczyć czy potrafię Odpowiedz Link
skrzydlate to jest mój prawdziwy niewirtualny salonik 02.01.09, 19:19 w trakcie jednych najważniejszych czynności życiowych skrzydła, czyli przegrzebywania się przez przeszłość teraz z dumą prezentuję mój ukochany bałagan: i drugi bałagan: Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: to jest mój prawdziwy niewirtualny salonik 02.01.09, 19:33 Czy ten obrazik z tą panią w koszulce jest do negocjacji ? Znów mogę zaszaleć i zacząć kolekcjonować twoje dzieła Odpowiedz Link
skrzydlate Re: to jest mój prawdziwy niewirtualny salonik 02.01.09, 20:00 no jasne... mam tez prawdziwe gołe ale w wersji rysunkowej nie wiem czy tu wypada? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: to jest mój prawdziwy niewirtualny salonik 02.01.09, 20:22 Dobrze, będę pisał na pocztę ale dopiero w poniedziałek Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Skrzydlate 02.01.09, 19:34 No Wąsiska masz takie delikatne picasowskie Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Skrzydlate 02.01.09, 19:59 nie, dał mi je Salvador Dali (tak naprawde mu je urwałam ) Odpowiedz Link
skrzydlate znaczy sie - to jest mój salonik? 18.02.09, 13:25 to jest taki moj watek prywatny? i co? ciesze sie ze go mam, nawet mi sie udało go znaleśc Odpowiedz Link