Dodaj do ulubionych

Kto za mnie pojdzie na..

06.01.05, 15:52
..korki? 2 godziny, konwersacje. Nieeeee chceeee miiiii sieeee. Czy Wam tez
sie nic nie chce czy tylko ja tak mam???
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:04
      witaj w klubie smile))
      • anula001 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:09
        noo, fajnie, bo juz myslalam ze tylko ja sfixowalamsmile mam ochote odwolac te
        korki, ale nie mogesad
        • konrado80 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:14
          a nie moze ten ktos przyjechac do Ciebie?
          • anula001 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:16
            wiesz, wlasnie tak sobie mysle, ze powiem dzis ze BASTA - ja nie bede jezdzila
            do chlopakow lat 16 zeby sobie z nimi pogadac po ang...Pojde tam i powiem ze
            wolalabym zeby do mnie przyjezdzali...
            • anula001 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:18
              wiesz, co?? zadzwonie do nich teraz,idesmile zaraz dam znacsmile
              • konrado80 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:21
                ale do mnie bys przyjechala? smile))))))))))))))))))
                w koncu mam wiecej niz 16 wink
                • anula001 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:25
                  hahahasmile zartownistongue_outsmile)))))))
                  • anula001 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:27
                    Konrado wiesz co sie stalo??????????????????????????????????
                    • konrado80 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:32
                      zgodzili sie???
                      • anula001 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:37
                        nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. wyobraz sobie, ze ta babka powiedziala ze JEJ
                        SYNOWIE NIE BEDA DO MNIE TAKI KAWAL DOJEZDZAC!!!!!!!!!! (nadmieniam - ja
                        jezdzilam tam autobusem 25 min w jedna strone, nadmieniam ze jestem kobieta,
                        nauczycielem). Na zachodzie to nie do pomyslenia zeby nauczyciel na korki
                        dojezdzal do ucznia, ale coz w polsce nam sie nie szanuje....
                        • zoskaanka Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:39
                          święta racja, Anula
                          ja nie dojeżdżam, jak ktoś ma chęć się uczyć, to niech ruszy cztery literysmile
                          • anula001 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:41
                            Ania, wiesz jaka jestem wku*rwiona!! stracilam 400 zl miesiecznie!!!!!!!!!
                            jasne, ze to nie moj jedyny dochod, ale..sama wiesz.... ALE NIE WIDZIALAM ZE
                            ONI SA Z ARYSTOKRACJI!!!!!!!!!!!
                            • zoskaanka Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:42
                              no tak, współczesna arystokracja... no cóż, współczuję
                        • zoskaanka p.s. 06.01.05, 16:41
                          Anula, przyznaj się, nie dało się z dźwigienką Konrado, to mi awarie ogrzewania
                          zrobiłaś, całe osiedle nie ma ogrzewania i ciepłej wodysad
                          mnie co prawda brak ciepłej wody nie dotyczy, mam własny piec, ale ZIMNO MI JAK
                          DIABLI!!!!!!!
                          • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 16:43
                            to nie ja, bo ja wole dzwigienki....od pradusmile))))))))))) ale przytule Cie
                            mocno, herbaty z cytryna zrobie i kocyk przyniose, to od razu bedzie lepiej..
                            • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 16:45
                              pliiiiiiiiiz, fenk ju verysmile))))
                              • konrado80 Re: p.s. 06.01.05, 16:47
                                i oni nic sobie z tego nie robia
                                ze ludzie marzna???
                                • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 16:49
                                  sobie najwyraźniej nie robią, ale ja im niewątpliwie zrobię, jak dziś nie
                                  zaczną grzaćsmile
                                  w administracji jestem znana, to i ciepłowni mnie poznająsmile)))
                                  • konrado80 Re: p.s. 06.01.05, 16:53
                                    a mowili dlaczego nie grzeja?

PS. jak masz gaz to moze pomysl nad
                                    zainstalowaniem pieca w mieszkaniu
                                    i wtedy nie bedziesz sie martwila
                                    ze w bloku nie grzeja wink
                                    a taki piec mozna zamontowac w np w lazience
                                    i nie potrzeba komina
                                    • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 17:07
                                      gaz mam, ciepłą wodę mam na gaz, ale nic tu instalować nie będę...
                                      • konrado80 Re: p.s. 06.01.05, 17:08
                                        ja tylko tak zaproponowalem wink
                                        • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 17:12
                                          dzięki za propozycjęsmile
                                          ale nie zamierzam tu długo mieszkać, więc mi się nie opłaca inwestować w to
                                          mieszkanie
                                          • konrado80 Re: p.s. 06.01.05, 17:16
                                            jakis domek w planach?
                                            polecam moja okolice
                                            bardzo fajnie tu jest
                                            co chwila ktos znany buduje sie kolo mnie
                                            nr ostatnio Kaya sie tu przeprowadzila wink
                                            • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:17
                                              to Konrado blagam Cie, zalatw mi zebym mogla w domu u Kayah wylaczyc pradsmile)
                                              PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
                                            • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 17:20
                                              moją sąsiadką została ostatnio Korasad

a jak pomyślę o domku, to tylko w okolicach Kampinosusmile)))
                                              • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:22
                                                oj, Kora to fesad fajne miala kawalki lata temu, stary manaam to jest to, ale ta
                                                komercja od kilku lat, na czele z ta durnowata piosenka ;jak rozaaaaaa, to
                                                porazka na maxa..
                                                • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 17:23
                                                  no właśnie, więc chyba czas się stąd wyprowadzićsmile)))
                                                  • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:24
                                                    zwlaszcza ze pamietam jak opowiadalas o tych chlopaczkach i o tym debilu, ktory
                                                    samochod Twojego kolegi bardzo nieladnie potraktowal. Masz coa na oku?
                                                  • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 17:28
                                                    gorzej, że to był samochód mojego exsmile)))
                                                    na oku coś mam, ale nie powiem, żeby nie zapeszyć
                                                    jak się uda, będzie gdzie imieninowy zlot zrobićsmile))))))
                                                  • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:31
                                                    to byl ex??a jak opowidalas myslalam ze to tylko kolegasmile PS co do zlotu
                                                    imieninowego - a good ideasmile))) hahaa
                                                  • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 17:33
                                                    to był ex, niestety i auto nówka-pewex odebrane z salonu miesiąc wcześniejwink
                                                  • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:35
                                                    to faktycznie wiej stamtad. Pol biedy ze Ex, ale pomysl jakby np, mnie sie cos
                                                    tam stalo, to juz pewnie bysmy tak sie nie lubilysmile hahahaaaaa
                                                  • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 17:37
                                                    nikomu nic się nie staniesmile))
                                                    chłopcy omijają mnie i moje przyległości szerokim łukiem... troszkę ich
                                                    postraszyłamsmile)))
                                                  • konrado80 Re: p.s. 06.01.05, 17:37
                                                    to juz podchodzi mi pod maly szantaz smile)))hahaha
                                                  • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:38
                                                    cos Ty!! zuch dziewczyna i tylesmile))
                                                  • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 17:39
                                                    nie szantaż, tylko ostrzeżeniesmile))))
                                                  • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:39
                                                    i niech sie ciesza ze na razie GRZECZNE ostrzezenie, a nie od razu policjasmile))))
                                                  • zoskaanka Re: p.s. 06.01.05, 17:40
                                                    policja już była, sąd ich czekasmile
                                                  • konrado80 Re: p.s. 06.01.05, 17:39
                                                    to bylo do postu Anuli smile))
                                                  • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 18:16
                                                    do ktorego????????????????
                                                  • konrado80 Re: p.s. 06.01.05, 18:23
                                                    do tego smile))))
                                                    "to faktycznie wiej stamtad. Pol biedy ze Ex, ale pomysl jakby np, mnie sie cos
                                                    tam stalo, to juz pewnie bysmy tak sie nie lubilysmile hahahaaaaa"
                              • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:01
                                jak latem jechalam z jedna firma na tlumaczenia do wloch i szef tej firmy
                                chcial zablysnac ze cos tam wie z angola, to mowil na koniec negocjacji: VERY
                                THANK YOUsmile))))))))) A ja musialam udawac powazna, i smialam sie dopiero jak
                                glupia w samochodzie jak wracalismy do hotelu i az sie dusilam ze smiechusmile))
                                wiem, wiem, swinia ze mniesmile)
                                • konrado80 Re: p.s. 06.01.05, 17:04
                                  kurde fajnie masz
                                  wyjazdy za ktore nie placisz
                                  tylko dostajesz jeszcze kase wink
                                  a moglas troche pozwiedzac???
                                  • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:07
                                    zwiedzilam wenecje, najbardziej romantyczne miasto swiata. Boze, jest taka
                                    piekna i taka magiczna ze szok.. Na pewno sie tam wybiore raz jeszcze, ale jak
                                    znajde tego jedynegosmile Poza tym mialam tlumaczenia w mediolanie i innych
                                    miastach niedaleko mediolanu.Super wspominam ten wyjazd, jak i te rozmowy.
                                    Wiesz, ja uwielbiam wlochy, wiec to byla super praca, bo angielski i wlochy w
                                    jednym, cyli to co lubie najbardziejsmile
                                    • konrado80 Re: p.s. 06.01.05, 17:10
                                      troche Ci zazdroszcze wink
                                      i zycze zeby sie spelnilo Twoje marzenie wink
                                      • anula001 Re: p.s. 06.01.05, 17:12
                                        dziekismile
                        • konrado80 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 16:45
                          co za ludzie
                          a jak bedzie chodzil do szkoly ktora bedzie oddalona
                          od domu 25 min to tez powie ze jej synowie nie beda dojezdzac
                          i kaze nauczycielom z tej szkoly zeby oni dojezdzali
                          • anula001 Re: Kto za mnie pojdzie na.. 06.01.05, 17:03
                            najlepsze jest to, ze oni jezdza do najlepszego LO w miescie, i dojezdzaja tam,
                            ale pewnie mamusia lub tatus ich zawozi tano samochodzikiem... Boze, kase to
                            maja i to duzo ci ludzie, ale rozumku, szacunku do ludzi, ich pracy mala
                            baaardzo malosad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka