dzika_zdzicha 18.01.05, 22:02 wykluczam stereotypowe sposoby walki ze stresem: obżarstwo (niestety, pora na dietkę DDD) i picie napojów wyskokowych (głównie dlatego że po ich wypiciu za dużo mówię DDD). czy coś jeszcze zostaje??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacio Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:03 only kabernet powsinion* * copyright by zoskaanka Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:07 oj, Pacio, reklama dźwignią handlu??? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:05 dobra muzyka, coś z kopem pachnąca kąpiel z pianką pożądny wysiłek fizyczny w stylu dowolnym))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:09 no tak, facet od razu)))) czasem niekoniecznie)))))))))))))) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:10 no nieee, żeby taką piękną scenerię psuł mi jakiś facet?! DDDD gosh no Odpowiedz Link
mort_subite Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:12 dzika_zdzicha napisała: > no nieee, żeby taką piękną scenerię psuł mi jakiś facet?! To może kobieta? Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:40 oh my, Morty, nie mów tak nawet żartem! DDDDD to ja już wolę sama! Odpowiedz Link
ins-ka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:12 Moze tez byc dlugi spacer w mrozny wieczor, jakis dobry film, a mnie osobiscie odstresowuje plywanie Odpowiedz Link
konrado80 Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:13 a mnie gra w pilke nozna ale basia chyba nie gra w pilke ) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:17 heh, wszędzie te stereotypy! ))) nie gram w piłkę nożną, bo nie mam z kim - a nie dlatego że nie chcę. jak bym powiedziała koleżankom żeby ze mną pograły to by się popukały w czoło. DDD no cóż, siatkówka musi mi wystarczyć. ))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:19 przepraszam ale nie wiedzialem ze grasz w pilke to moze rower, przejazdzka dobrze robi Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:25 a czemu nie, niech się tylko cieplej zrobi. )) chociaż... może się przerzucę na bieganie, bo jak ostatnio jechałam rowerem i był ten straszny wiatr... eh, lepiej nie mówić. ))) pozdro Odpowiedz Link
konrado80 Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:28 jak sie zrobi cieplo to nie bedzie wiatru ja np do powsina sobie jezdze jak jest cieplo oczywiscie ) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:18 basen będzie jutro)))))))))))))))))))))))) ))))) Odpowiedz Link
monikson Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:13 Ja juz kiedyś wyjechałam z dobrymi radami, więc teraz tylko nieśmialo zaproponuję.. z własnego doswiadczenia - tai chi Albo inne coś, byle się poruszać Taniec? Odpowiedz Link
monikson Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:15 No i sen oczywiście, o ile się nie ma problemów ze spaniem Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:16 Tak, tak, tak, Moni, tai chi jest super i joga))))))))) Odpowiedz Link
monikson Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:22 Nic lepszego nie znam)) Co mi przypomina że powinnam chyba poćwiczyć i przypomnieć sobie to i owo.... Odpowiedz Link
nom73 Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:20 ... podobno seks jest dobry na stres, ale ja nie mam stresów to nie wiem Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:22 oj, to Ty biedny Nom jesteś, może Cię wkurzyć i podrzucić trochę stresu????? Odpowiedz Link
nom73 Re: co polecacie na stres? :))) 19.01.05, 07:53 zoskaanka napisała: > oj, to Ty biedny Nom jesteś, może Cię wkurzyć i podrzucić trochę stresu????? Możesz spróbować, ale ja jestem podobno niespotykanie spokojnym człowiekiem. Odpowiedz Link
ins-ka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:23 taaa sex zdecydowanie odstresowuje, ale gdy sie jest singlem to roznie to bywa Odpowiedz Link
mort_subite Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:33 Seks ponoć strasznie przereklamowany jest... Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: co polecacie na stres? :))) 04.06.05, 16:01 Sexik jets w porzadku ssanie, drapanie, pieszczenie i takie tam.. nawet jak jest sie singlem... z bardzo dobrym przyjacielem hmmm czemu nie... polecam! No albo sama sobie... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:34 ojjjj, jak możesz tak się drażnić ze zestresowaną, wygłodzoną koleżanką???! nie masz sumienia Nom! DDDD Odpowiedz Link
nom73 Re: co polecacie na stres? :))) 19.01.05, 07:35 dzika_zdzicha napisała: > ojjjj, jak możesz tak się drażnić ze zestresowaną, wygłodzoną koleżanką???! Poszukaj równie zestresowanego kolegę i upieczesz dwie pieczenie przy jednym ogniu. Odpowiedz Link
monikson Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:23 Statystycznie chyba jednak sport wygrał)) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:41 no. czyli wychodzi na to że sex jest przereklamowany! DDDDD Odpowiedz Link
monikson Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 22:43 Hehe, liczby nie kłamią))))))) Sami sobie tak zagłosowaliśmy Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:11 seks to też sport, w końcu to wysiłek fizyczny)) Odpowiedz Link
anisua Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:17 na stres najlepszy wypad z dobrymi znajomymi na imprezę super muzyka tak by po całonocnym balowaniu poczuć zmęczenie i odreagować wszystkie stresy... a potem mozna siąść i zakuwać)) a tak poza tym witam wszystkich wieczorowa porą Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:23 witamy, lepiej późno niż wcale)))) miło Cię widzieć Odpowiedz Link
anisua Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:28 też tak myslę)))) w końcu wpadanie na ostatnią chwilę to moja specjalność... Odpowiedz Link
konrado80 Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:24 Aniu a gdzies Ty byla? juz myslalem ze uczestniczylas w tym karambolu i ze cos Ci sie stalo Odpowiedz Link
anisua Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:27 musiałam trochę odsapnąć od was) chyba się uzalezniałam i ..poszłam na odwyk))))))))))))))))) a poza masa zajęć pisanie pracy i mój promotor za mna tęsknił.. a karambol świetny po prostu;/ wiecej gapiów spowodowało wypadek niz pogoda Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:32 anisua napisała: > musiałam trochę odsapnąć od was) > chyba się uzalezniałam i ..poszłam na odwyk))))))))))))))))) miejmy nadzieję, że już odwykłaś i potrzebujesz powrócić > a poza masa zajęć > pisanie pracy > i mój promotor za mna tęsknił.. no tak, siła wyższa > a karambol świetny po prostu;/ > wiecej gapiów spowodowało wypadek niz pogoda w telewizorze wcale to świetnie nie wyglądało, dziękuję bardzo, nie chciałabym tam się znaleźć Odpowiedz Link
anisua Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:40 czasem powrócę... alee póki co siła wyzsza bedzie wzywać.. a świetny miał byc w cudzysłowie oczywiście.. Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:41 do kiedy ta siła wyższa będzie wzywać? Odpowiedz Link
anisua Re: co polecacie na stres? :))) 18.01.05, 23:46 hehehhehe(((((( do czerwcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa Odpowiedz Link
anisua Re: co polecacie na stres? :))) 19.01.05, 00:00 mam nadzieję ale już czuję....dziwną nerwowość;/ ale podobno wszystko jest dla ludzi... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 19.01.05, 00:03 nerwuj się, nerwuj, trochę adrenaliny nie zaszkodzi tylko z umiarem, a potem będzie co świętować))))))) maturę przeżyłaś, to reszta już pestka Odpowiedz Link
anisua Re: co polecacie na stres? :))) 19.01.05, 00:08 adrenalinę to ja mam na codzień........... w pracy już mi jej więcej nie trzeba mam nadzieje,ze pestka ale pestka pestce nierówna Odpowiedz Link
konrado80 Re: co polecacie na stres? :))) 19.01.05, 00:10 wy dziewczyny zawsze mowicie ze bedzie ciezko ze nie zaliczycie a potem sie cieszycie ze bylo latwe i zaliczacie na 4 Odpowiedz Link
zoskaanka Re: co polecacie na stres? :))) 19.01.05, 00:12 od matury już żaden egzamin nie był w stanie mnie ruszyć Odpowiedz Link