mariolka99 28.02.05, 18:35 że dopóki facet sądzi że rozmawia z fajną laską to rozmawia, a jak się mu napisze że się jest pryszczatym grubaskiem z poobgryzanym lakierem ALE z ciekawą heh osobowością to się ewakuuje? Czekam na opinie;PPP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: Jak to jest 28.02.05, 18:52 Jak na mój gust to jest tak tylko wtedy gdy kobieta na siłe chce pokazać co jej doskwiera! Dopóty sie dobrze rozmawia,dopóki nikt na siłe nie próbuje albo zachęcic albo zniechecic do siebie drugiej osoby. Powiem Ci tak: ...jesli kobieta jest troszke otyła....facet przymyka oko,bo nie najwazniejsze sa dla niego te zbedne kilogramy tylko coś więcej. Ale jesli kobieta łazi za nim i truje(dosłownie)..Misiu chyba jestem troche za gruba co?,albo...chciałbys abym miała szczuplejsze uda? ....to nawet faceta może szlag trafić! Tak samo jeśt wtedy gdy kobieta jest kapitalna ze względu na swoje zewnetrzne parametry.ładna,zgrabna,zadbana....ale jesli co drugie słowo dotyczy tego jaka jest świetna...i co by tu jeszcze w sobie zmienic...zeby byc dla swojego mIsia najpiekniejsza ...to można wysiąśc! ....Podsumowanie! ...więc wiesz dlaczego faceci wola chodzic na mecz piłki noznej niż do muzeum? najzwyczajniej w świecie...nielubimy rzeczy skonczenie pieknych(za wyjatkiem samochodów)..lubimy miec wpływ na to co nas otacza i wygląd tegoz otoczenia! Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
beate1 Re: Jak to jest 28.02.05, 18:38 faceci są wzrokowcami, to by tłumaczyło sprawę p.s. nie do końca, bo większość ludzi, bez względu na płeć, ma pamięć wzrokową Odpowiedz Link
zlosnik5 Re: Jak to jest 28.02.05, 18:53 wyjełaś mi to z ust ,wiele razy na tak postawione pytanie każdy facet odpowiadał.My patrzymy a potem czujemy .Wiec nic sie na toi nie poradzi ,trzeba poprawić lakier na paznokciach i nie obgryzać go i dodatkowo zabłysnąć osobowoią i żaden sie nie oprze. Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Jak to jest 28.02.05, 22:01 hmmm... nieśmiało zauważę, że dotyczy to obu płci ) jakby Twój anonimowy rozmówca wyznał Ci w jakimś nonsensownym przypływie szczerości, że ma 150 cm wzrostu, na twarzy pozostałości po ospie, non stop tłuste strąki do ramion, niepełne uzębienie i brodawkę na nosie to też pewnie co nieco by Ci opadło po prostu - rozmawiając z kimś kogo nie widzimy, siłą rzeczy tworzymy sobie jakiś tam jego wizerunek w głowie - niekoniecznie musi to być Mister Universum (w moim przypadku nawet wskazane byłoby nie), ale ktoś, na kogo zwrócilibyśmy uwagę w realnym świecie... rzekłam, a teraz idę zrobić szybki przegląd pozostałych wątków zanim padnę na twarz Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jak to jest 28.02.05, 22:06 Ale czy wyglad ma jakiekolwiek znaczenie gdy rozmawia dwoje ludzi którzy NIGDY się nie spotkaja? A co za różnica? Jest milo sympatycznie, a złudzenia i wyobrażenia tylko pomagaja aby było jeszcze milej... Odpowiedz Link
jumar1 Re: Jak to jest 28.02.05, 22:09 Mariola przeciez wiesz ze gdybys była ładna tez bym z Toba rozmawiałPP Odpowiedz Link
jumar1 Re: Jak to jest 28.02.05, 22:15 hahahaha...z Toba Mariolciu to sie czuje jak na rybach! Gdzie nie zanece tam przypłynieszPP Pzdr. Odpowiedz Link
jumar1 Re: Jak to jest 28.02.05, 22:17 My z Mariola nic nie musimy przeskakiwać!!! Wymienilismy sie zdjęciami i teraz juz wiem ze jestesmy zajebiściPPP Troche co prawda ja ściemniam,zeby nie było ze zemdlałem z wrazenia...ale dobrze jestP Pzdr. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jak to jest 28.02.05, 22:26 To prawda. Wiem że dżumar zrobił sobie z mojego zdjęcia ołtarzyk i codziennie stawia kwiatki i pali swieczki dla mnie w hołdzie. Pozwalam mu na to bo to jedyna jego radość. Ja natomiast zrobiłam sobie kilka gadżetów z jego podobizna i rozdaję zdesperowanym koleżankom. Wybuchaja smiechem na jego widok i od razu im się humor poprawia. Dobra robota, jumar;p Odpowiedz Link
coobad reklamacja 28.02.05, 22:27 no, mariolka! wydało się oszustwo! a fuj! tak kłamać! PP Odpowiedz Link
mariolka99 Re: reklamacja 28.02.05, 22:32 Kubuś, Ty też chcesz zrobić mój ołtarzyk? ;DDD Moze jumar wyśle Ci to samo zdjęcie które jemu wysłałam;DDD Odpowiedz Link
zapalniczka Re: reklamacja 28.02.05, 22:37 odpowiedzialabym ze komar... ale zima... a nie wiem jakos tak mysle o smierci dzis, ktos mi umiera... Odpowiedz Link
beate1 Re: reklamacja 28.02.05, 22:37 można kazać się skremować poproszę bez komentarzy o Nivea, jeśli to możliwe (wątpię) Odpowiedz Link
jumar1 Re: reklamacja 28.02.05, 22:34 Juz je troche podretuszowałem,bo wierz mi nie każdy jest gotów na taki wstrzas jaki mi zafundowałasP Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Jak to jest 28.02.05, 22:15 uwielbiam to Wasze przekomarzanie się ) a wracając jeszcze na chwilę do tematu, to jeśli fajnie Ci się z kimś pisze, to od razu wyobrażasz sobie (a raczej masz taką nadzieję), że w takim razie on nie może być taki całkiem beznadziejny z wyglądu - to naturalne. i tyle- jeśli potrafisz to przeskoczyć, to gratuluję i zazdroszczę, bo ja nie posiadłam tej umiejętności Odpowiedz Link
mariolka99 ciąg dalszy rozważań 01.03.05, 16:01 Macie do wyboru 2 warianty: 1) miły, sympatyczny heh gość z którym fajnie się gada ale być może jest pokracznym oblesiem 2) bossssskie ciacho z którym rozmawiać można tylko o żelu do włosów Przyjmujemy że nie ma opcji że kiedyś się w realu spotkacie, wiec te rozmowy nie mają podtekstu sexualnego. Takie sobie wieczorne ploty. Odpowiedz Link
jeanne_n Re: ciąg dalszy rozważań 01.03.05, 18:27 w tym przypadku wybór jest oczywisty, zwłaszcza że nie używam żelu do włosów, więc jedyny wspólny temat z ciachem odpadłby w przedbiegach ) poza tym jako urodzona optymistka uczepiłabym się tego "BYĆ MOŻE jest pokracznym oblesiem" - skoro nie ma 100% pewności, to zawsze można sobie powyobrażać, że może jednak nie jest taki do końca obleśny? zresztą, jeśli rekompensuje to innymi przymiotami, to dałabym mu szansę zwłaszcza, że ja też nie muszę być w typie każdego faceta na świecie, więc przyjmuję do wiadomości fakt, że mogę się komuś dla odmiany nie podobać Odpowiedz Link