anula001 05.03.05, 10:08 Forum nasze zmienia status z otwartego na ukryte..Chcialam napisac zbiorczego maila, ale gazetowy mail dziala 100 lat za tendencjami swiatowymi...W ten weekend zmienie status..potrzebny bedzie Wam dostep Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka99 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:09 Tzn ze mamy być mili zeby ten dostep dostac...;D Odpowiedz Link
anula001 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:10 haha, niekoniecznie, wszyscy, ktorzy sie tu regularnie udzielaja dostane akces bez problemu Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:12 Ufff...bo jakoś nie mam nastroju na włazenie w tyłek, zreszta- zawsze nie przychodzi mi to łatwo. Chyba że coś chcę...;P Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:27 czyli wlasciwie nie dostan go wszyscy hmm ciekawe czy ja dostane mimo ze zagladam tu od niedawna i tylko w weekndy? Odpowiedz Link
wujo_mike Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 14:44 a co jeśli ktoś się "średnio regularlnie" udziela?? WM Odpowiedz Link
qula Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:12 A ci co nieregularnie ale za to z niekłamaną przyjemnoscią?!? Odpowiedz Link
anula001 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:13 tez nie ukrywam, ze wolalabym zeby sie oni czesciej udzielali.... Odpowiedz Link
qula Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:16 Sama wiesz - praca, w ktorej nie moge korzystac z forum, a wczoraj siedzialam do 20.15, no i real-ne zycie. Odpowiedz Link
anula001 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:19 wiem,wiem, rozumiem, sama pracuje, mam realne zycie, w pracy tez nie mam netu zreszta, nie zmuszam nikogo.. Odpowiedz Link
qula Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:22 Dostep do netu mam ale monitorowany, wiec ograniczam sie do prywatnej poczty i spraw sluzbowych. No nic, musze juz uciekac - robota wzywa, ostatnio nawet w weekendy. Miłego dnia wszystkim! Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:15 mialem zamiar zaproponowac to wczoraj Odpowiedz Link
tamara_t Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:20 Chyba wszystkim nam to ostatnio chodziło po głowie... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:36 w koncu juz tyle ze soba ))) Odpowiedz Link
mr_maks Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:16 Czyli zamykasz drzwi, aby większą kontrolę sprawować tak?? Jak będę miał klucz to ludności nie będę buntować )) Odpowiedz Link
anula001 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:20 nie, nie chodzi o kontrole,wiesz? daleka jestem od tego..chodzi mi o spokoj, i o to ze dosc mam zawistnych, zazdrosnych, sfrustrowanych malych Polaczkow... Odpowiedz Link
mr_maks Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:21 anula001 napisała: > nie, nie chodzi o kontrole,wiesz? daleka jestem od tego..chodzi mi o spokoj, i > o > to ze dosc mam zawistnych, zazdrosnych, sfrustrowanych malych Polaczkow... Spoko rozumiem. Z tą kontrolą jeno sobie niewinnie zażartowałem Odpowiedz Link
tamara_t I bardzo dobrze 05.03.05, 10:18 Wiesz Anula, tak sobie myślę, że dzięki temu mnej będzie takich chorych jazd jak wczoraj. Pamiętam, kiedyś na FPM regularnie takie jatki się odbywały - wchodził ktoś i robił szum jakie to forum udne, jacy beznadziejni ludzie, jakie ch***e tematy itp. A teraz wszyscy nagle chcą się dostać na FPM i nikt nie smie nawet zająknąć się na temat tego czy tematy fajne czy nie, czy nudy czy zaje***. Ja popieram. Słuszna decyzja. ----- Czy to nie dziwne, że pożądanie żyje o tyle dłużej niż możliwość spełnienia?... Odpowiedz Link
tamara_t zapomniałam 05.03.05, 10:19 I skoro mamy taką chwytliwą nazwę - to się normalnie zabijać będą o akcesy! Zastanów się jeszcze czy masz czas na czytanie zgłoszeń wszystkich chetnych hi hi hi ))) Odpowiedz Link
anula001 Re: zapomniałam 05.03.05, 10:21 hihih, na szczescie mam sztab Vipow niech sie wykaza troche, a co) Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 10:24 Anula też o wyrozumiałość proszę, bo w pracy różnie bywa, a w domu się jeszcze nie dorobiłam netu ))))) Odpowiedz Link
tamara_t ANULA 05.03.05, 10:35 Teraz wszyscy poczuli się zagrożeni Anula mam mały wniosek jeśli można - proponuję dać akces wszystkim którzy dotychczas byli chociaż kilka razy na forum i nie było z nimi kłopotów. Przecież mogą chciec wrócić, a jesli pojawiłyby się kłopoty,... zawsze można ich wy_ten_tego? Odpowiedz Link
anula001 Re: ANULA 05.03.05, 10:36 takie wlasnie mialam plany, i troche czuje sie jak dyrektor wielkiego zakladu slyszac te tlumaczenia) Odpowiedz Link
eevvaa Re: ANULA 05.03.05, 11:10 )))))))))) ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
tamara_t Re: ANULA 05.03.05, 11:22 Fajnie co? hi hi hi )) Smaczek wladzy dopiero przed Tobą ;P Odpowiedz Link
anula001 Dzis po poludniu 05.03.05, 11:35 bede miala troche czasu wiec nastanie zmiana prosze sie przygotowac na owa niespodzianke, dzis mam troche czasu wiec bede hurtem Wam moi drodzy akcesow udzielac, tylko napisac maila po ww zmianie pozdrowka Odpowiedz Link
tamara_t Re: Dzis po poludniu 05.03.05, 11:41 A jak dla nas będzie zauważalna zmiana? Jak się loguję dostęp do tych które są zamknięte jak i tych które są otwarte mam dokładnie taki sam... Odpowiedz Link
anula001 Re: Dzis po poludniu 05.03.05, 11:42 pokaze Ci sie info - to forum ukryte musisz mniec wstep zeby pisac. wiec napiszesz ze chcesz a moja skromna osoba Cie wpusci) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Dzis po poludniu 05.03.05, 11:51 hi hi hi )) faktycznie - pamietam jak Kuba zamykal FPM (czy coś mieszam? czy to było inne forum? - nie chyba FPM?) Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 11:54 hmm ja sie pogubilam jak to od popoludni a nie bede mogal juz tu wejsc? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 12:55 jak dobrze zagadasz to cos wykombinuje ) Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:08 a jak ładnie powiem PROSZE to... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:15 tylko tyle? ))))) bede musial sie dobrze zastanowic )) Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 14:30 a jak jeszcze tak slicznie sie usmiechne i poprosze?? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 14:37 no to wtedy juz nie musisz sie o nic martwic ) Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 14:45 no to super widzisz juz sie uśmiecham najładniej jak potrafie i dziekuje ;P Odpowiedz Link
coobad Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 12:18 ja mam jednak poważne wątpliwości. fora ukryte od razu mnie zniechęcają jestem za jak najdalej posuniętą jawnoscią i przejrzystościa. anula! a nie ma takiej możliwosci, żeby było częściowo ukryte? tzn. żeby część rozmów była oficjalna i każdy nowy mógł pisać, a część była zamknięta? chyba już wiem, o co mi chodziło: skąd taki potencjalny nowy ma wiedzieć, że chce tutaj pisać?! gdyby forum było zamknięte, większość ludzi by się nie pojawiła tutaj zapewne... ps1. mam głupie pytanie: jaka jest różnica pomiędzy ukrytym a zamkniętym forum? ps2. czy będą wprowadzone wymagania wstępne: typu 1 post dziennie albo wylot? Odpowiedz Link
anula001 Odpowiadam na pytania:) 05.03.05, 14:00 forum zamkniete - pisza tylko Ci przyjeci, nie przyjmujemy nowych osob. czyli liczba piszacych sie niegdy nie zmieni. Forum ukryte - zeby wejsc trzeba dostac akces, zeby dostac akces trzeba napisac krotka motywacje czemu sie chce jest jasne ze Wy dostaniecie dostep bez problemu Podoba mi sie ide forum ukrytego, moze juz czas na cos innego? Nie mozna zrobic czesc forum jawnego, a czesc ukrytego, chyba ze wszyscy piszacy dostaliby status moderatora, a to chyba awykonalne i nielogiczne.. Nie sadze ze ubedzie nam osob, w koncu pisze nas tu juz spora grupka, a po drugie - zakazany owoc kusi, cos vco jest ukryte, zakazane przyciaga, wiec ja sadze ze raczej ludzi bedzie jeszcze wiecej. zreszta taki proceder obserwuje na pewnym zaprzyjaznionym z nami forum - ukrytym tak wiec kochani, przygotujcie sobie zdanko z motywacja, hihi, a ja zasiade za jakies 2 godzinki i zaczne akcje pod kryptonimem >forbidden fruit tastes the sweetest< )) Odpowiedz Link
temeda24 technicznie - pytanko:) 05.03.05, 12:23 ja sie na tym nie znam, ale wlasciwie skad mozna miec pewnosc, ze ktos nowy, dopuszczony przez ciebie anula do uczestnictwa w forum, nie okaze sie kolejnym "przebierancem"?? w koncu mozna zakladac tyle kont ile sie chce i prawdopodobnie problemy beda sie powielac czy tak to bedzie wygladalo?? czy jest jais sposob na eliminacje tego?? Odpowiedz Link
konrado80 Re: technicznie - pytanko:) 05.03.05, 12:54 dostanie wykopany ) tak wogole to dzien dobry ) Odpowiedz Link
temeda24 Re: technicznie - pytanko:) 05.03.05, 13:12 dzien dobry, ale cos mnie zaczyna brac ta sama przypadlosc, co tamare.....pozdr dla tych zakatarzonych Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 12:50 Anula to chyba najglupszy Twoj pomysl od poczatku tego forum... Odpowiedz Link
pauli7 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:07 mam nadzieje, ze i ja sie dostane bez problemow, chociaz nowa jestem ale nie rozrabiam (za bardzo) Pauli Odpowiedz Link
temeda24 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:13 a czemu ja myslalam, ze jestes facetem??? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:16 oj Madziu Ty to juz lepiej nie pij )) Odpowiedz Link
temeda24 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:20 tyty to nie ja posiadam na stanie browar na kolkach Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:23 dobra ciiii bedzie dla nas wiecej )) odbierz @ Odpowiedz Link
pauli7 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:36 o matko, to juz druga osoba mysli, ze jestem facetem.... no kurcze, chyba zmienie nicka na Pauli_w_spodnicy albo co)) juz sie nawet w watku "poznajmy sie" wpisalam, zeby nie bylo watpliwosci, ale widze, ze nie czytacie Pauli (kobieta!DD) Odpowiedz Link
temeda24 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:38 coz za nietakt z mojej strony wybacz kobietko juz sie poprawiam Odpowiedz Link
coobad Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 15:38 musisz po prostu wprowadzić drugi zakaz pauliego nie wolno pauli7 uważać za mężczyznę :] Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:16 no nie wiem czy w Twoim przypadku bedzie tak bez problemow )) ale zobaczymy co da sie zrobic )) Odpowiedz Link
tamara_t Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:24 Jakby coś to moja zaufana protegowana - ręczę głową za nią ;PPPP Odpowiedz Link
temeda24 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:26 czesc mmagdaleno, ja dzis tez siorbie nosem i gardlo uuu - po wczorajszej imprezie, a tobie cos sie polepsza??? Odpowiedz Link
tamara_t Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:34 Nic a nic.. (( i do tego zaraz muszę się zbierać i wyjść na ten mróz - i biec na angielski... I nie mogę odwołąc co gorsza... a czuję się paskudnie... coś czuję że L4 na niedzieli się nie skończy...((( a impreza się udała? Odpowiedz Link
temeda24 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:36 no powiedzmy tyle ze za glosno chyba spiewalam, dzis glosu nie moge wydobyc jak dobrze, ze nie trzeba obys sie tylko bardziej nie rozchorowala na tym angielskim trzymanko Odpowiedz Link
tamara_t Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:45 Native podobno odgrzewa mi już jarzynówkę więc istnieje szansa że nie będzie źle ;PPP a impreza rozumiem udana hi hi hi ))) Odpowiedz Link
yorick1 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 13:42 Uwazam to forum za swietne. I choc bywam na nim bardzo sporadycznie, to jednak zawsze z przyjemnoscia. Ale zabawy w reglamentacje i koniecznosc prosb o mozliwosc napisania czegokolwiek (a przychylenie do tej prosby uzaleznione bedzie akurat od widzimisie osoby aktualnie udzielajacej akcesow) sa nie dla mnie. Uwazam, ze taki pomysl może poprowadzic prosto do tego, o co niektorzy to forum, poki co nieslusznie, obwiniaja – powstania koleczka wzajemnej adoracji i ukiszenia się we wlasnym sosie. Miejmy nadzieje, ze tak nie będzie. Jeżeli jednak wprowadzicie to w zycie, to ja chyba z bolem, ale zaprzestane odwiedzin. I wcale sie nie obrazam, po prostu forma mi nie odpowiada. Pozdrawiam goraco wszystkich tutejszych forumowiczow. Odpowiedz Link
aimless Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 14:41 a ja mam pytanie.... Czy po transformacji (transformers to ukryta moc? przybędą jakieś nowe obowiązki (prawa?) oprócz tych powszechnie znanych i jakze skrupulatnie przestrzeganych....? ------------------------------------------------------- ...nadmiar danych ułatwia karierę bzdurze... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 14:43 bedzie tak samo jak bylo dotychczas nawet niezauwazysz ze cos sie zmieni Odpowiedz Link
tamara_t Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 14:47 Ja też tak uważam. I uważam, ze to wcale nie przyniesie nic złego dla ŚWS - a wręcz odwrotnie. Odpowiedz Link
pacio Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 15:01 konrado80 napisał: > bedzie tak samo jak bylo dotychczas > nawet niezauwazysz ze cos sie zmieni Konrado, zmieni się być może nawet bardzo nie odczujesz tego po kilku dniach. nie wiem czy ma być w pełni ukryte czy w pół otwarte tzn. z możliwością czytania, pisanie tylko po akcesie. PS Wisisz flaszkę na PM !!! Odpowiedz Link
konrado80 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 15:40 bedzie dobrze PS. powiedzialem ze ja stawiam a Ty placisz ) Odpowiedz Link
anisua Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 15:57 hmmmm znasz Anula moje zdanie nie końca jestem przekonana do ukrytego forum..... dzięki temu,że wchodzą tu różni ludzie jest...ciekawie można zobaczyć,że są gorsi wariaci i frustraci od nas)) a trochę adrenaliny, stesów nikomu jeszcze nie zaszkodziło.. i może rzeczywiście dojść do tego,że będziemy kisić się we własnym sosie a poza tym chyba nie mamy nic do ukrycia? a że ktoś się śmieje, nabija? trudno, takie życie... a może po prostu kasować niektóre wątki... zabanować tych , których nie chcemy widzieć? Twoja decyzja i uszanuje ją Odpowiedz Link
yorick1 Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 16:26 nie do wiary, ile uroku dodaje kobiecie madra wypowiedz! anisua napisała: > dzięki temu,że wchodzą tu różni ludzie jest...ciekawie > można zobaczyć,że są gorsi wariaci i frustraci od nas)) > a trochę adrenaliny, stesów nikomu jeszcze nie zaszkodziło.. > i może rzeczywiście dojść do tego,że będziemy kisić się we własnym sosie > a poza tym chyba nie mamy nic do ukrycia? > a że ktoś się śmieje, nabija? > trudno, takie życie... > Odpowiedz Link
anisua Re: Do forumowiczow - wazna info 05.03.05, 16:54 o kurcze...takie komplementy a jak mężczyzna coś mądrego powie, to to też ...urocze bo często głupoty gadają.... Odpowiedz Link