hoki_yamoki 15.04.05, 12:01 a tu nie ma z kim (( To se chyba sam pójdę nie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filipendula Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:05 samemu tez jets fajnie, nikt Ci nie gryzie chipsów nad uchem Odpowiedz Link
suza Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:05 Ej, a jakas niewiasta z tutejszego forum nie bylaby chetna ? Jak to ma byc smutne wyjscie, to lepiej nie idz sam. Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:09 Nikt nie będzie chciał, bo chcę iść na "Atakowany z 10 stron" co nasi ukochani tłumacze zamienili na "dom latających sztyletów". Co ja zrobię,że lubie takie klimaty Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:11 Łał - i to mówi kobieta, no normalnie .... Odpowiedz Link
lucide Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:11 ee a co w tym dziwnego? ja też takie klimaty lubię Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:14 Nic w zasadzie, ale dziś starsznie zjechal gość takie w filmy w Radio94. A mnie zwyczajnie zachwyca taka troszke wymuszona poetyka tych filmów.A że latają - no cóż ... Odpowiedz Link
lucide Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:19 ee tam, niech sobie jeżdżą po takich filmach. Nie każdemu się podoba to samo. Czytałam niepochlebne recenzje: "...Skrajny estetyzm "Domu Latających Sztyletów" niebezpiecznie ociera się o kicz. Zwłaszcza że poza zewnętrznym pięknem jest tylko zadziwiająca pustka...". No to co? A ja pójdę i się zachwycę jakimś malutkim elemencikiem )))) Ale nikt mi nie wmówi, że w "HERO" się nie można zakochać Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:21 A mnie chodzi właśnie o ten "skrajny estetyzm" A kicz mam gdzieś. Posłucham sobie zajebistej muzyczki,popatrze na fajne stroje i nieżle reżyserowane walki - a reszta, no cóż - wolę to niż większość polskich produkcji. Odpowiedz Link
zoskaanka Lucide i Hoki 15.04.05, 12:24 Lucide kiedy przegnasz anginę? może się razem wybierzemy do kina? Hoki, co Ty na to? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Lucide i Hoki 15.04.05, 12:27 ja chętnie jutro Lucidek!!!!!! żyjesz?????? idziesz z nami? Odpowiedz Link
lucide Re: Lucide i Hoki 15.04.05, 12:28 no odpisałam przecież, ze jak najbardziej owszem chętnie i w ogóle Odpowiedz Link
martolka Re: Lucide i Hoki i Zoskaanka 15.04.05, 12:59 zazdroszczę, też bym poszła, ale nie moge w sobotę Odpowiedz Link
lucide Re: Lucide i Hoki 15.04.05, 12:26 łoooohooooo, serio? ale fajnie, bo mi się samotne wypady do kina już zaczynają nudzić... Angina powinna dzisiaj się odczepić, więc hmmm weekend jak najbardziej wskazany na kino Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Lucide i Hoki 15.04.05, 12:28 super, idziemy jutro)) umówimy się wieczorem, OK? potem wam wyślę swój numer tel a teraz lecę sobie po raz kolejny poprawić humorPPP Odpowiedz Link
lucide Re: Lucide i Hoki 15.04.05, 12:29 ok, to ja już zacznę grzebać w rozkładach kin Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: Lucide i Hoki 15.04.05, 12:29 Ale jutro wieczorkiem dobrze, bo do 17 praca będzie Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:14 o co Ci chodzi??? wiem, dziwna jestem lubię te wszystkie smoki, przyczjone tygrysy i latające miecze, szczególnie jeśli zrobione przez azjatów a nie amerykańską sieczkę)) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:16 Większość ludzi uważa to za shit... Ale pewnie nie mają pojęcia o kulturze chińskiej itp... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:18 hoki_yamoki napisał: > Większość ludzi uważa to za shit... > Ale pewnie nie mają pojęcia o kulturze chińskiej itp... nie wiedzą co tracą)) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:23 Widzę to codziennie wieczorem, jak sobie trenuję. Jak ktoś obok przechodzi - patrzy się jak na zbiega z zakładu zamkniętego dla czubków.A ciekawe co będzie jak w końcu przyjdzie mundurek i szabla w dłoni. Policję będą wzywać Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:26 no cóż polski folklor:] na mnie też patrzyli jak na zbója, jak kiedyś troszkę sobie ćwiczyłam tai chi na świeżym powietrzu w laskuPP Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:28 Tak, tylko na kobietę się fajnie patrzy - te kocie ruchy )))) A facet - no cóż w lustrze widuję się na zajęciach , no i może faktycznie troszkę jakoś dziwnie czasem wyglądam A raz nawet jakies dwie małolaty mnie zaczepiały )) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:35 próbować trzeba, praca czyni mistrza i takie tam choć fakt , że nikt tak nie tańczy i nie gra w kosza jak czarni i nikt tak nie walczy jak azjaci)) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 12:56 Ja wiem,że do ko końca życia pewnie niewiele już osiągnę. Powinienem zacząć jak miałem 4-5 lat.Ale pomyślałem sobie, że Busido - to taki sam dobry sposób na życie jak inne, a może nawet ciut lepszy No tańczą jeszcze zajebiście latynosi Odpowiedz Link
zapalniczka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 21:28 a ja widzialam... opowiedziec? Odpowiedz Link
lucide Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 21:34 tak, ale w niedzielę rano - jak już będziemy po filmie opowiesz nam swoje wrażenia Odpowiedz Link
zapalniczka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 21:36 heheheheh sure... fajny filmek... kurcze ale mnie kusi zeby Wam napisac co i jak Odpowiedz Link
lucide UWAGA :) 15.04.05, 12:50 proponuję kina w centrum (nie ukrywam, że mam w tym swój interes - mieszkam za Warszawą no i wracanie z drugiego końca miasta nocą nie należy do przyjemności) Oto moje propozycje: Femina - 18:30 Kinoteka - 18:20 czas trwania filmu 120 minut pasuje? Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: UWAGA :) 15.04.05, 12:56 Pasi. Osobiście wolę do Kinoteki - ale to już jak stryjenki uważają Odpowiedz Link
lucide Re: UWAGA :) 15.04.05, 13:03 Zosce pasuje + Tobie pasuje + mnie pasuje = jesteśmy umówieni Odpowiedz Link
losiek75 Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 14:10 To ja tez wpadne, fajnie bedzie myslec, ze jest ktos znajomy gdzies na sali Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 20:40 A mieszkasz w 3mieście??Bo ja się niedługo wybieram na INTERMISSION,a też mam iść sama Odpowiedz Link
anisua Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 20:46 jak ja wam zazdroszczę..... nie znoszę chodzić sama do kina po raz kolejny żałuję ,ze nie jestem z Warszawy (((( Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 21:00 ja lubię chodzić sama do kina ale w towarzystwie bardziejDD Odpowiedz Link
anisua Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 21:17 a jeszcze w miłym męskim towarzystwie...sama przyjemnośc Odpowiedz Link
konrado80 Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 21:39 to trza sie do Warszawy przeprowadzic Odpowiedz Link
anisua Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 21:54 ale ja tak lubię Kraków..;/ a Warszawa by mnie przytłoczyła) może jakby powodów było więcej...... Odpowiedz Link
konrado80 Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 21:57 miasto takie samo jak Krakow wiec nie wiem co mialoby Ciebie przytloczyc? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 22:00 no nieeeeeeee nigdzie nie ma takiego bajzlu, pośpiechu, chamstwa i wariactwa jak w Wawie mam nadzieję, że w końcu dojrzeję i się stąd wyniosę Odpowiedz Link
anisua Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 22:09 a ja lubię tutaj... choć nie zarzekam się ,że nigdy bym się nie wyprowadziła.... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 22:38 anisua napisała: > to zapraszam ...do Krakowa) > w odwiedziny chętnie a mnie do morza ciągnie... Odpowiedz Link
anisua Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 22:06 wiele rzeczy.... przecież my tu w Krakowie to jak na małej wsi a Warszawa to ...łohohoho;DDD Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 21:27 tak właśnie zauważyłam, jakie to było subtelne zaproszenie, Hoki))) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 22:12 Chciałem napisać coś o trzymaniu się za łapki, westchnieniach przy księżycu, ale wyszło jakoś tak ...... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 22:36 może być nie wiem, jak z tymi łapkami przy księżycu, szczególnie w kinie ale też będzie fajnie)) Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 22:39 Ja myślę,przy takim współczynniku lambda ))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 22:42 hoki_yamoki napisał: > Ja myślę,przy takim współczynniku lambda ))) taaaaaak, mów do mnie jeszcze... współczynniki lambdy są dla mnie abstrakcją ale może jak to sobie po swojemu zinterpretuję... Odpowiedz Link
hoki_yamoki Re: A mnie się chce do kina 15.04.05, 22:49 Współczynnik lambda to ilość kobiet na jednego chłopa Odpowiedz Link