ancia_m 19.04.05, 12:35 dlatego, nie usiedzę już tu, bo mnie roznosi energia, a w takim wypadku nie łatwo siedzieć spokojnie za biutkiem- grrrr... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeanne_n Re: rozsadza mnie 19.04.05, 12:50 może przeleć się parę razy dookoła budynku, w którym pracujesz? D u mnie np jest cholernie zimno i tęsknie zerkam na słonko za oknem... Odpowiedz Link
ancia_m Re: rozsadza mnie 19.04.05, 13:10 Tak, wysszłam sobie na zewnątrz, ale szkoda, że na dłużej nie mogę, ech... Ale co tam, pobrykam jak z pracy będe wracała DD Odpowiedz Link
jeanne_n Re: rozsadza mnie 19.04.05, 13:18 też bym sobie gdzieś bryknęła póki co, chyba czas na małą przerwę, coby mi się szare komórki nie przepracowały Odpowiedz Link
jeanne_n Re: rozsadza mnie 19.04.05, 13:47 ostatecznie po dłuższym namyśle, przespacerowałam się z pokoju do pokoju, a potem jeszcze do kuchni i z powrotem na razie musi wystarczyć Odpowiedz Link
sylwia175 Re: rozsadza mnie 19.04.05, 13:50 Mnie tez nosi. Chyba wyskocze na pol godziny kupic sobie jakies buty...Dziewczyny mozecie dolaczyc Odpowiedz Link
jeanne_n Re: rozsadza mnie 19.04.05, 13:56 sylwia175 napisała: Chyba wyskocze na pol godziny kupic sobie jakies buty...Dziewczyny mozecie dolaczyc ja ostatnio nabyłam z rozpędu dwie pary i chyba na tym poprzestanę w tym miesiącu, bo inaczej będę je musiała jeść pod koniec miesiąca powodzenia na zakupach! Odpowiedz Link
sylwia175 Re: rozsadza mnie 19.04.05, 13:58 Ja tez kupilam juz dwie pary i zapewne rowniez niebawem bede jesc kit z okien jak to mawial moj dziadek Ale raz sie zyje!!!! Odpowiedz Link
jeanne_n Re: rozsadza mnie 19.04.05, 14:02 sylwia175 napisała: Ale raz sie zyje!!!! dokładnie tego argumentu używam zawsze wtedy, kiedy wiem, że nie powinnam zrobić czegoś, na co mam straszną ochotę D a potem siedzę i zadaję sobie pytanie, co mi strzeliło do łba? a co do butów, to wszyscy wiedzą, że żadna kobieta nie ma ich nigdy za dużo Odpowiedz Link
ancia_m Re: rozsadza mnie 19.04.05, 13:57 Hmmmm, bardzo chętnię, ale chyba troszkę za daleko mam Ale miłych i owocnych zakupów Sylwio ) Odpowiedz Link
sylwia175 Re: rozsadza mnie 19.04.05, 13:59 To raptem od Ciebie 25 minut Dasz rade))))))))) Odpowiedz Link
thomix Re: rozsadza mnie 19.04.05, 14:02 to może ja Ci potowarzyszę? bo wiesz, jak kupisz nowe buciki, to trzeba będzie wtedy koniecznie dobrać nową torebeczkę, a jak i torebeczka to wtedy spodnie, spódnica albo bluzka zeby pasowały do siebie... )))))) Odpowiedz Link
ancia_m Re: rozsadza mnie 19.04.05, 14:04 no to zaraz będę )) a swoją drogą widzę, że masz już kandydata do towarzyszenia ci w tych zakupach, do tego widać, że zna się na rzeczy ) Odpowiedz Link
sylwia175 Re: rozsadza mnie 19.04.05, 14:06 No wlasnie widze ze zdecydowanie zna sie na rzeczy Serdecznie zatem zapraszam za zakupy ze mna!!!!! Odpowiedz Link