montezka 27.04.05, 11:19 właśnie prezes w łaskawości swojej podpisał mój wniosek urlopowy, tak więc od jutra mam wolne Wracam dopiero 4 maja hip hip hurrrrrrrrra!!!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancia_m Re: MAM!!!!! 27.04.05, 11:23 To się cieszę razem z Tobą Wykorzystaj tylko ten czas prawidłowo! Masz juz jakieś plany? Odpowiedz Link
wenecka Re: MAM!!!!! 27.04.05, 11:25 ach, no tak: WSZYSTKO NA PIŚMIE. gratuluję i miłego wypoczynku Odpowiedz Link
montezka Re: MAM!!!!! 27.04.05, 11:35 a dziekuję, dziękuję prawdę powiedziawszy, gdybym tak chciała wykorzystać cały przysługujący mi urlop (zaległy), to zniknęłabym z pracy na jakieś 3-4 miesiace, ale dobre i te 3 dni a owszem, plany mam, jeszcze jutro i w czwartek żadne urlopowe, muszę się trochę pokrecić po Gdańsku, może i fryzjera "zaliczyc", a może i lekarza (niestety moje zatoki i oskrzela nadal szwankują), do tego jeszcze dentysta, wrrrrrrrr...... ale już w sobote wyjeżdzam na łono natury, powdychać troche wiejskiego powietrza Powrót w poniedziałek na wilekie spotkanie forumowiczow (no co jak co, ale takiej okazji przepuścić nie mogę) a od srody znowu do pracy Odpowiedz Link